recent
أخبار ساخنة

Descărcați WhatsApp Gold Abu Arab 2020

الصفحة الرئيسية

Ultima actualizare Whatsapp Gold 2020 WhatsApp Gold


Pentru utilizatorii WhatsApp Gold Crown, WhatsApp Abu Arab 2020, „   WhatsApp Gold  ” și adepții celor mai recente versiuni ale acestuia, vă oferim astăzi să descărcați  actualizarea WhatsApp Plus Golden  Abu Arab, versiunea pe care   fanii Whatsapp Gold au  așteptat- o cu mult   timp  după ce au suferit din problema interzicerii temporare care i-a afectat, le-a împiedicat munca și i-a determinat pe utilizatorii să revină la versiunea oficială, este oferit de  site-ul complet WhatsApp  .

După cum am aflat despre Abu Arab, el continuă să nu mai facă modificări și să facă actualizări continue ale acestei versiuni și a altor copii asociate cu un nume precum  WhatsApp Plus Blue  și  WhatsApp Plus roșu pe  care le veți găsi pe  site-ul WhatsApp Collector  pe paginile lor de descărcare, deci cum ar fi dacă ea se confruntă cu astfel de probleme care ar putea determina multe persoane să se abțină să o folosească. Odată cu noua actualizare, dezvoltatorul a lucrat pentru îmbunătățirea performanței copiei și pentru a o face mai sigură și mai puțin vulnerabilă la embargo, deoarece a fost examinat și experimentat cu intensitate și acuratețe la majoritatea   utilizatorilor Whatsapp Plus pentru a  ajunge la noi în acest mod și conținut distinctiv. .



WhatsApp Plus auriu împotriva interdicției


Descărcarea  WhatsApp Plus de aur  a fost modificată de  WhatsApp Abu Arab, care  includea un set uimitor de funcții care se îmbinau cu funcțiile și funcțiile care erau deja disponibile pe  WhatsApp Messenger oficial,  ceea ce i-a permis să obțină o popularitate semnificativă în cadrul grupului Whatsapp Plus care conținea copii ale mai multor like-uri ale  WhatsApp Omar roz  ,  Omar albastru, Burgundia ,  WhatsApp GB  și nenumărate versiuni modificate care au ajuns să completeze marșul început de WhatsApp de mai mulți dezvoltatori. 

Descărcați WhatsApp Plus golden update Abu Arab


Dacă ați întrebat ce a făcut-o să câștige toată acea faimă, răspunsul va fi noile adăugări și atingeri pe care le-a oferit utilizatorilor săi și au fost în conformitate cu cerințele lor care erau în versiunea oficială, le oferă utilizatorilor WhatsApp puterea de a ascunde secretul conversații care anterior nu au fost posibile și le-a permis să citească toate mesajele primite chiar și după ce a fost șters de contactul cu opțiunea pentru a preveni ștergerea mesajelor, le-a permis, de asemenea, să recupereze mesajele șterse pe care le-au șters în acel moment sau chiar și după ce a trecut mult timp și în ceea ce privește cazurile de WhatsApp ne-fix, adică cele care dispar după ce au trecut 24 de ore. Ridicarea cazurilor Alsturi a fost prelungită la o perioadă de timp care depășește 30 de secunde și alte funcții suplimentare îmbunătățite .


Caracteristici de descărcare a actualizării de WhatsApp de aur:


  1. Ascundeți cea mai recentă activitate pe  WhatsApp Plus Gold  : cu această versiune a  WhatsApp Abu Arab,  acum este posibil să vă ascundeți ultima apariție și prezența online complet de alte contacte.
  2. Ascundeți două conturi de primire: această caracteristică vă permite să citiți orice mesaje doriți de la prieteni fără să fiți conștienți, iar acest lucru se realizează prin dezactivarea celui de-al doilea semn albastru de lângă mesaj.
  3. Ascundeți tastarea-înregistrare: Puteți face acest lucru în timpul discuției fără ca cealaltă parte să-și dea seama că ați scris sau înregistrat un clip audio pentru a fi surprins de răspuns după ce ați primit mesajul.
  4. Caz scris (text) mai mult: S-a făcut o creștere pentru a crește numărul de caractere care pot fi incluse în silabele text de pe Al-Satori la 255 de caractere, după ce acestea au fost limitate la 130 de caractere.
  5. Permiteți vizualizarea stării WhatsApp fix pentru contacte pe ecranul de conversație: Acum puteți citi cazurile prietenilor WhatsApp rezolvați fără a fi nevoie să mergeți pe pagina sa personală, așa cum apare pe ecranul de chat pe care se desfășoară conversația. vă aflați direct sub numele cu datele de aspect care arată dacă sunt conectate sau nu.
  6. Posibilitatea de a modifica culorile aplicației: cu Whatsapp Gold puteți lucra pentru a schimba culoarea aplicației, fonturi, fundaluri și ferestre și pentru a le modifica în funcție de gustul dvs. prin culorile acordate de aplicație, de asemenea, le-a oferit utilizatorilor săi posibilitatea de a schimbați pictograma de bază și înlocuiți-o în conformitate cu gustul și înclinația pentru o culoare specifică.
  7. Rulează un al doilea număr pe partea oficială pe un singur telefon.
  8. Aplicația este compatibilă cu toate versiunile de Android.
  9. Aplicația este gratuită și fără reclame enervante.


Alte completări la WhatsApp Gold Abu Arab:

  1. Copiați și descărcați cazuri, imagini și videoclipuri WhatsApp.
  2. Actualizare împotriva interdicției
  3. Activați adăugarea și  descărcarea  stickerelor pe  WhatsApp Gold Crown  din orice magazin pe care îl aveți la dispoziție.
  4. Adăugați un nou set de fonturi care pot fi utilizate pentru a schimba fontul aplicației și ecranul de chat.
  5. Permite instalarea a 30 de conversații în loc de 3 în interfața principală.
  6. Dezactivați deschiderea conversațiilor ascunse când apăsați Whatsapp.
  7. Permite reordonarea mesajelor de la cele mai vechi până la cele mai noi și înapoi, după vizualizarea mesajelor unui anumit membru al grupului.
  8. Remediați problema suspendării forțate în răspunsul automat.
  9. Împiedicarea apariției mass-media pe studioul mobil și permite vizualizarea acestora pe  WhatsApp Gold   fără a fi nevoie să le descarci.
  10. Activați salvarea și partajarea conversațiilor sub formă de zip.
  11. Posibilitatea de a solicita un raport al informațiilor contului dvs. pe WhatsApp.
  12. S-a adăugat opțiunea de mod de noapte care apare lângă pictograma Wi-Fi responsabilă cu dezactivarea internetului în aplicație.
  13. Adding a theme store with more than 1000 themes and fixing the problem of not showing themes.
  14. Enable answering group member messages separately on private.
  15. Added use of the fingerprint interface.
  16. Add new options for notifications as who is online and who has changed their profile picture.
  17. Better speed and performance in sending and receiving messages.
  18. Fix the problem of program breakdown when the font changes.
  19. Fix crash when trying to search for themes.
  20. Other fixes and improvements.


Atenție: dacă contul dvs. a fost expus la versiunea anterioară a interzicerii temporare, va trebui să ștergeți copia respectivă după ce ați finalizat backup-ul conversațiilor care au fost pe acesta și apoi puteți începe descărcând   actualizarea  aurită Whatsapp Gold  și instalați-o o faceți pe telefonul dvs. mobil și faceți o restaurare a discuțiilor și regăsiți toate chaturile Pentru a completa procedurile rămase necesare pentru a începe noua versiune.

Zona de descărcare WhatsApp de aur ultima actualizare



Versiuni mai WhatsApp modificate





WhatsApp Abu Arab Aceasta a fost cea mai recentă versiune a Whatsapp Gold și vom actualiza linkurile de descărcare în cazul unei versiuni noi.
Descărcați WhatsApp Gold Abu Arab 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent