recent
أخبار ساخنة

Download WhatsApp Gold seneste opdatering

الصفحة الرئيسية

Whatsapp Gold 2020 WhatsApp Gold seneste opdatering


For WhatsApp Gold Crown-brugere, WhatsApp Abu Arab 2020, "   WhatsApp Gold  " og tilhængere af dets nyeste udgivelser, tilbyder vi dig i dag at downloade  opdateringen af ​​WhatsApp Plus Golden  Abu Arab, den version, som  Whatsapp Gold-  fans  længe har  ventet på,   efter at de havde lidt fra det midlertidige forbudsproblem, der ramte dem, hindrede deres arbejde og fik deres brugere til at vende tilbage til den officielle version, det leveres af  det omfattende WhatsApp-sted  .

Da vi lærte om Abu Arab, fortsætter han med at gøre ændringer og foretage løbende opdateringer til denne version og andre kopier, der er tilknyttet et navn som  WhatsApp Plus Blue  og  WhatsApp Plus rød,  som du finder på  WhatsApp Collector-webstedet  på deres download-sider, så hvordan hvis hun står over for sådanne problemer, der muligvis Det får mange mennesker til at afstå fra at bruge det. Med den nye opdatering arbejdede udvikleren med at forbedre kopiens ydelse og gøre den mere sikker og mindre sårbar over for embargo, da den blev undersøgt og eksperimenteret med intenst og præcist på de fleste  Whatsapp Plus-  brugere for at  nå os på denne måde og karakteristisk indhold .



WhatsApp Plus gyldent mod forbuddet


Download af den  gyldne WhatsApp Plus  er blevet ændret af  WhatsApp Abu Arab, der  inkluderede et fantastisk sæt funktioner, der var blandet med de funktioner og funktioner, der tidligere var tilgængelige på den  officielle WhatsApp Messenger,  hvilket gjorde det muligt for den at opnå en betydelig popularitet inden for Whatsapp Plus-gruppen, der indeholdt kopier af flere lignende af  WhatsApp Omar pink  ,  Omar blue, Burgundy ,  WhatsApp GB  og utallige ændrede versioner, der kom til at afslutte den march, der blev startet af WhatsApp af flere udviklere. 

Download WhatsApp Plus gylden opdatering Abu Arab


Hvis du spurgte, hvad der fik hende til at vinde al den berømmelse, vil svaret være de nye tilføjelser og røre, hun leverede til sine brugere og var i overensstemmelse med deres krav, der var i den officielle version, det giver WhatsApp-brugere beføjelse til at skjule hemmelighed samtaler, der tidligere ikke var muligt, og det gjorde dem også i stand til at læse alle indgående beskeder, selv Efter at den blev slettet af kontakten med muligheden for at forhindre sletning af meddelelser, gjorde det dem også i stand til at gendanne slettede meddelelser, som de slettede enten på det tidspunkt eller selv efter lang tid er gået og i tilfælde af ikke-fastlagt WhatsApp, det vil sige dem, der forsvinder efter 24 timer er gået. Ophævelsen af ​​Alsturi-sager er blevet udvidet til en periode på mere end 30 sekunder og andre forbedrede yderligere funktioner .


Funktioner ved at downloade den gyldne WhatsApp-opdatering:


  1. Skjul den seneste aktivitet på  WhatsApp Plus Gold  : Med denne version af  WhatsApp Abu Arab er  det nu muligt at skjule dit sidste udseende og din online tilstedeværelse helt fra andre kontakter.
  2. Skjul to modtagne konti: Denne funktion giver dig mulighed for at læse de beskeder, du kan lide fra venner, uden at være opmærksom på, og det gøres ved at deaktivere det andet blå markering ved siden af ​​meddelelsen.
  3. Skjul skrive-optagelse: Du kan gøre dette under chatten uden at den anden part indser, at du skrev eller optog et lydklip for at blive overrasket over svaret efter modtagelse af meddelelsen.
  4. Skriftlig sag (tekst) længere: Der er foretaget en forøgelse for at øge antallet af tegn, der kan inkluderes i tekst-stavelser på Al-Satori til 255 tegn, efter at de var begrænset til 130 tegn.
  5. Aktivér for at se status for den faste WhatsApp for kontakter på samtalsskærmen: Du kan nu læse sagerne om WhatsApp-venner rettet uden at skulle gå til hans personlige side, da det vises på chatskærmen, som samtalen foregår blandt. du direkte under navnet med udseendedata, der viser, om de er tilsluttet eller ej.
  6. Muligheden for at ændre applikationens farver: Med Whatsapp Gold kan du arbejde på at ændre applikationens farve, skrifttyper, baggrunde og vinduer og ændre dem, så de passer til din smag gennem de farver, som applikationen har givet dig, og gav også sine brugere muligheden for at ændre dets grundlæggende ikon og udskift det i overensstemmelse med dets smag og tilbøjelighed til en bestemt farve.
  7. Kør et andet nummer til den officielle side på en telefon.
  8. Applikationen er kompatibel med alle versioner af Android.
  9. Ansøgningen er gratis og fri for irriterende annoncer.


Andre tilføjelser til WhatsApp Gold Abu Arab:

  1. Kopier og download WhatsApp-sager, billeder og videoer.
  2. Opdatering mod forbuddet.
  3. Aktivér tilføjelse og  download af  klistermærker på  WhatsApp Gold Crown  fra enhver butik, du har til rådighed.
  4. Tilføj et nyt sæt skrifttyper, der kan bruges til at ændre skrifttypen på applikations- og chatskærmen.
  5. Lad 30 samtaler i stedet for 3 installeres på hovedgrænsefladen.
  6. Deaktiver åbning af skjulte samtaler, når du trykker på Whatsapp.
  7. Aktiverer omlægning af meddelelser fra ældste til nyeste og tilbage, efter at have set beskederne fra et bestemt medlem af gruppen.
  8. Løs problemet med tvungen suspension i det automatiske svar.
  9. Forhindrer, at medier vises i mobilstudiet og gør det muligt at se dem på  WhatsApp Gold   uden at skulle downloade dem.
  10. Aktivér at gemme og dele samtaler som zip.
  11. Muligheden for at anmode om en rapport om dine kontooplysninger på WhatsApp.
  12. Tilføjet muligheden for nattilstand, der vises ved siden af ​​Wi-Fi-ikonet, der er ansvarlig for at deaktivere internet på applikationen.
  13. Tilføjelse af en temavare med mere end 1000 temaer og løsning af problemet med ikke at vise temaer.
  14. Aktivér besvarelse af gruppemedlemmeddelelser separat på privat.
  15. Tilføjet brug af fingeraftryksgrænsefladen.
  16. Tilføj nye indstillinger for underretninger, som hvem der er online, og hvem der har ændret deres profilbillede.
  17. Bedre hastighed og ydeevne ved afsendelse og modtagelse af beskeder.
  18. Løs problemet med programfordeling, når skrifttypen ændres.
  19. Fix crash, når du prøver at søge efter temaer.
  20. Andre rettelser og forbedringer.


Advarsel: Hvis din konto blev udsat for den tidligere version af det midlertidige forbud, bliver du nødt til at slette den kopi, når du har afsluttet sikkerhedskopien af ​​de samtaler, der var på den, og derefter kan du starte med at downloade den gyldne  opdatering  af  Whatsapp Gold  og installere det på din mobiltelefon og foretag en gendannelse af samtalerne og hent alle chats For at udføre de resterende procedurer, der er nødvendige for at starte den nye version.

Golden WhatsApp downloadområde sidste opdatering



Mere modificerede WhatsApp-versioner





WhatsApp Abu Arab Dette var den seneste version af Whatsapp Gold, og vi vil opdatere downloadlinkene i tilfælde af en ny version.
Download WhatsApp Gold seneste opdatering
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent