recent
أخبار ساخنة

İndir WhatsApp Altın Ebu Arap 2020

الصفحة الرئيسية

Whatsapp Gold 2020 WhatsApp Gold son güncelleme


WhatsApp Gold Crown kullanıcıları, WhatsApp Abu Arab 2020, "   WhatsApp Gold  " ve en son sürümlerinin takipçileri için, bugün size Whatsapp Gold  hayranlarının  acı çektikten sonra uzun zamandır  beklediği    sürüm olan WhatsApp Plus Golden Abu Arab'ın  güncellemesini indirmenizi öneriyoruz.  onları etkileyen geçici yasak sorundan, çalışmalarını engelledi ve kullanıcılarının resmi sürüme dönmesine neden oldu , kapsamlı WhatsApp sitesi tarafından sağlanır   .

Abu Arab'ı öğrendiğimizde  , bu sayfalarda ve WhatsApp Collector web sitesinde indirme sayfalarında  bulacağınız  WhatsApp Plus Blue  ve  WhatsApp Plus red gibi bir adla ilişkili değişiklikler yapmayı ve sürekli güncellemeleri yapmaya devam ediyor.  Nasıl böyle bir sorunla karşı karşıya kalırsa, Birçok insanın bunu kullanmaktan kaçınmasına neden oldu. Yeni güncelleme ile geliştirici, kopyalamanın performansını artırmak ve ambargoya karşı daha güvenli ve daha az savunmasız hale getirmek için çalıştı, çünkü Whatsapp Plus  kullanıcılarının çoğunda bu şekilde ve farklı içeriğe ulaşmak için  yoğun ve doğru bir şekilde incelendi ve  denendi. .



Yasağa karşı WhatsApp Plus altın


İndirme işlemi  altın WhatsApp Plus,  modifiye edilmiş  WhatsApp Ebu Arab  özellikleri ve daha önce bulunan özelliklere harmanlanmış özellikleri inanılmaz bir set dahil  resmi WhatsApp Messenger,  Whatsapp Plus grubunda olduğu içinde önemli bir popülerlik elde etmek sağladı WhatsApp Omar pembe  ,  Omar mavi, Burgundy ,  WhatsApp GB  ve WhatsApp'ın birden fazla geliştirici tarafından başlatılan yürüyüşü tamamlamak için gelen sayısız değiştirilmiş versiyonun kopyalarını içeriyordu  . 

WhatsApp Plus altın güncellemesini indirin Abu Arab


Eğer bu şöhreti kazanmasını sağlayan şeyi soruyorsanız, cevap kullanıcılarına sağladığı yeni eklemeler ve dokunuşlar olacak ve resmi sürümdeki gereksinimlerine uygun olacaktı, WhatsApp kullanıcılarına sır saklama gücü veriyor daha önce mümkün olmayan ileti dizileri ve ayrıca gelen tüm iletileri okumalarını da sağladı. İletilerin silinmesini önleme seçeneğiyle kişi tarafından silindikten sonra, o anda sildikleri veya silinen iletileri silme uzun bir süre geçtikten sonra ve sabit olmayan WhatsApp vakalarıyla ilgili olarak, yani 24 saat geçtikten sonra kaybolanlar Alsturi vakalarının kaldırılması 30 saniyeyi aşan bir süreye ve diğer gelişmiş ek özelliklere uzatıldı. .


Altın WhatsApp güncellemesini indirme özellikleri:


  1. WhatsApp Plus Gold'daki en son etkinliği gizle   : WhatsApp Abu Arab'ın bu sürümü   ile artık son görünümünüzü ve çevrimiçi varlığınızı tamamen diğer kişilerden gizlemek mümkün.
  2. İki alıcı hesabı gizle: Bu özellik, farkında olmadan arkadaşlarınızdan istediğiniz mesajları okumanızı sağlar ve bu, mesajın yanındaki ikinci mavi işareti devre dışı bırakarak yapılır.
  3. Yazma kaydını gizle: Sohbet sırasında karşı taraf, mesajı aldıktan sonra gelen yanıttan şaşıracak bir ses klibi yazdığınızı veya kaydettiğinizi fark etmeden yapabilirsiniz.
  4. Yazılı vaka (metin): Al-Satori'deki metin hecelerine eklenebilecek karakter sayısını 130 karakterle sınırlandırdıktan sonra 255 karaktere çıkarmak için bir artış yapıldı.
  5. Kişiler için sabit WhatsApp'ın durumunu konuşma ekranında görüntülemeyi etkinleştirin: Artık WhatsApp arkadaşlarının sabit durumlarını, konuşmanın devam ettiği sohbet ekranında göründüğü gibi kişisel sayfasına gitmeye gerek kalmadan okuyabilirsiniz. bağlı olup olmadığını gösteren görünüm verileriyle doğrudan adın altında.
  6. Uygulamanın renklerini değiştirme yeteneği: Whatsapp Gold ile uygulamanın, yazı tiplerinin, arka planların ve pencerelerin rengini değiştirmek için çalışabilir ve uygulama tarafından size verilen renklerle zevkinize uyacak şekilde değiştirebilirsiniz. temel simgesini değiştirin ve yerine belirli bir renk için zevkine ve eğimine göre değiştirin.
  7. Bir telefonda resmi tarafa ikinci bir numara verin.
  8. Uygulama, Android'in tüm sürümleriyle uyumludur.
  9. Uygulama ücretsiz ve can sıkıcı reklamlar ücretsizdir.


WhatsApp Gold Abu Arab'a diğer ilaveler:

  1. WhatsApp kutularını, resimlerini ve videolarını kopyalayın ve indirin.
  2. Yasağa karşı güncelleme.
  3. WhatsApp Gold Crown'da  mevcut herhangi bir mağazadan çıkartma  eklemeyi ve indirmeyi  etkinleştirin  .
  4. Uygulamanın ve sohbet ekranının yazı tipini değiştirmek için kullanılabilecek yeni bir yazı tipi kümesi ekleyin.
  5. Ana arayüze 3 yerine 30 konuşmanın kurulmasına izin verin.
  6. Whatsapp'a basarken gizli görüşmeleri açmayı devre dışı bırak.
  7. Grubun belirli bir üyesinin iletilerini görüntüledikten sonra iletilerin en eskiden en yeniye ve geriye doğru yeniden sıralanmasını sağlar.
  8. Otomatik yanıtta zorla askıya alma sorununu düzeltin.
  9. Medyanın mobil stüdyoda görünmesini  engelleme ve indirmek zorunda kalmadan WhatsApp Gold'da  görüntülemeyi  sağlama.
  10. İleti dizilerini zip olarak kaydetmeyi ve paylaşmayı etkinleştirin.
  11. WhatsApp'ta hesap bilgilerinizin raporunu isteme yeteneği.
  12. Uygulamada interneti devre dışı bırakmaktan sorumlu Wi-Fi simgesinin yanında görünen gece modu seçeneği eklendi.
  13. 1000'den fazla tema içeren bir tema mağazası ekleme ve temaları göstermeme sorununu çözme.
  14. Özel olarak yanıtlama grubu üyesi iletilerini ayrı ayrı etkinleştirin.
  15. Parmak izi arayüzünün kullanımı eklendi.
  16. Kimler çevrimiçi ve profil resimlerini değiştiren bildirimler için yeni seçenekler ekleyin.
  17. Mesaj gönderme ve almada daha iyi hız ve performans.
  18. Yazı tipi değiştiğinde program arızası sorununu giderin.
  19. Tema aramaya çalışırken çökme düzeltildi.
  20. Diğer düzeltmeler ve geliştirmeler.


Dikkat: Hesabınız geçici yasaklamanın önceki sürümüne maruz kaldıysa, üzerinde bulunan görüşmelerin yedeğini tamamladıktan sonra bu kopyayı silmeniz ve ardından Whatsapp Gold  altın  güncellemesini  indirip  yüklemeniz gerekir. cep telefonunuza yükleyin ve görüşmeleri geri yükleyin ve tüm sohbetleri alın Yeni sürümü başlatmak için gerekli kalan işlemleri tamamlamak için.

Altın WhatsApp indirme alanı son güncelleme



Diğer değiştirilmiş WhatsApp sürümleri





WhatsApp Abu Arab Bu, Whatsapp Gold'un en son sürümüdür ve yeni bir sürüm olması durumunda indirme bağlantılarını güncelleyeceğiz.
İndir WhatsApp Altın Ebu Arap 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent