recent
أخبار ساخنة

Karşıdan yükleme WhatsApp Plus AThwaWhatsApp Ban karşı

الصفحة الرئيسية

Download Whatsapp mavi ve kahverengi Athwa Alain "göz ışıkları"


WhatsApp Athwa Alain AThwaWhatsApp'ı yasağa karşı indirerek bir sayfa koymak için sizinle tekrar buluşmaya geri dönüyoruz WhatsApp sohbet ve yazışma uygulaması deneyiminizi değiştirecek tüm özellikleri ve özellikleri ile WhatsApp Collective sitesi aracılığıyla en son sürüm birçok için başlangıç noktası ve onları böyle versiyonu olarak değiştirilmiş sürümlerini oluşturmak için ilham kaynağı oldu yeşil, Bu gün, WhatsApp Altın ve WhatsApp Hackrawi sonra WhatsApp Plus kopyaları onun ilham gelen tasarladı ve sohbet uygulamalarının dünyayı süpürüldü olarak bilinen büyük bir liyakat ve kullanıcıların çoğunluğunun favorisi ve WhatsApp Messenger'a en iyi alternatif oldu.


İndir AThwaWhatsApp Athwa Alain
Athwa Alain


WhatsApp Plus yasağa karşı WhatsApp Athwa Alain

Bize her zaman emanet ettiğiniz gibi, her zaman Whatsapp Plus ile ilgili yeni ve özel her şeyi sağlamaya çalışıyoruz, bu yüzden bugünün en büyük payı, biri resmi olarak bilinen bilinen iki versiyonda mavi olan WhatsApp Athwa Alain içindi. olarak WhatsApp mavi benzer Athwa Alain WhatsApp Ebu Arap mavisiuygulamanın yüklenmemesi sorununu önlemek için Whatsapp'ın orijinal kopyasını sildikten sonra yüklenmelidir ve zaten telefonunuzda olması durumunda yeni sürümü doğrudan üzerine yüklemenin bir zararı yoktur. WhatsApp kahverengi Athwa Alain adlı bir WhatsApp hesabına iki numara eklemek için herhangi bir form olmadan resmi tarafa yüklenir ve tüm Güvenli kopyaları, kullanıcının uygulamada saatlerce veya bütün olarak çalışmasını engelleyebilecek geçici bir yasaklamaya tabi değildir. önceki sürümlerde olduğu gibi, bunun üzerinde çalışabilirsiniz çünkü tasarımı GB WhatsApp'a benzer Kolay ve kullanımı kolaydır.

WhatsApp Athwa Alain'i güncelleyin 


Orijinal WhatsApp rolü her zaman önemini inkar etmediğimiz bazı sınırlı özellikleri vurgulamakla sınırlıydı, ancak kullanıcılarının tüm gereksinimlerini karşılamadı, ancak WhatsApp göz ışıklarını indirdikten sonra bir dizi özelliği karşıladığını fark edeceksiniz Whatsapp Plus listesinde zirveye çıkmak için daha önce eski WhatsApp'ta bulunanlarla harmanlananmükemmelliği ile tanınan Ve birçok kişi için farklı sohbet uygulamalarında gereken her şeye dahil etme yeteneği, bu yüzden birçok kişinin sahip olmak isteyebileceği özellikler arasında, görünümü gizleme özelliği, böylece hiç kimse son etkinliğinizi bilmeyecek WhatsApp ve parmak izine bağlı olan uygulamanın özelliği, parmak izi sizin yaptığınızla eşleşmediği sürece herkesin uygulamanın içeriğine erişmesini önler, çünkü kullanıcılarına görünümünü değiştirmesi için yol verir cebinde bulunan ve bazı sürümleri etkileyebilecek temaların görünümü sorununu çözen tema mağazası aracılığıyla uygulama arayüzü,Buna ek olarak, WhatsApp Athwa Alain kullanıcılarının arka plan rengini ve durum çizgisini kendisine eklenen yeni satırlar ve emoji veya vizeler ile ilgili hazır stiller aracılığıyla kontrol etmesini sağladı. iPhone ve Facebook ve diğer yeni formlar ve animasyonlu çıkartmalar, sohbet etmek ve diğer Benzersiz düzeltmeler ve geliştirmeler için yeni bir ruh kazandı.


Yeni indir TS mavi ve kahverengi Athwa Alain:


Programı etkinleştirirken indirme sorununu çözün. 
Ana arayüze kurulabilen konuşma sayısını yalnızca 3 ile sınırlı olduktan sonra 4 konuşma ve üstüne iki katına çıkarın. 
İletileri yalnızca 5 kişiyle sınırlı olduktan sonra, sınırsız sayıda kişiye iletme özelliğini etkinleştirin. 
Özel sohbetleri ana ekrandan gizleme ve diğer sohbetlerden uzaklaştırma yeteneği. 
Mesaj gönderme veya almada gecikme sorununu giderin. 
Android'in farklı sürümleriyle uyumlu sürümler. 
Asturya formu veya Instagram gibi WhatsApp vakaları 
Arkadaşlar tarafından görüntülenen durumları (durum) takip etme ve cihazınızda istediğiniz her şeyi indirme ve metin vakalarını kopyalama yeteneği. 
Daha önce gönderdiğiniz ve silmek istediğiniz mesajların silinmesini etkinleştirin. 
Telefonunuzdaki diğer programları etkilemeden İnternet'i uygulamadan kapatan uçuş modu özelliği eklendi. 
Belirli kişilerden çağrı almayı durdurmayı etkinleştirmek kullanıcı için sıkıntı yaratabilir. 
Artık WhatsApp'a kimin bağlı olduğunu, durumunuzu görüntüleyenlere ve profil resimlerini kimin değiştirdiğine dair bildirimler alabilirsiniz. 
Ana sohbete geri dönmek zorunda kalmadan, aynı görüşmeden başka birine mesajlaşabilmeniz için hızlı sohbet erişimi özelliğini ekleyin. 
Diğer düzeltmeler. 

Konuşmaları kaybetmeden resmi WhatsApp'tan WhatsApp Athwa Alain göz ışıklarına nasıl geçilir:


Kopyanızı yüklemek mümkün olabilmesi için WhatsApp , alternatif Athwa Alain, resmi WhatsApp yeşil WhatsApp vardı konuşmaları kaybetmeden, aşağıdaki adımları izlemeniz gerekir:

  1. Mobil ağ tamamen kapalı. 
  2. Sohbet ayarlarına gidip sohbet yedekleme seçeneğine basarak sohbet yedeklerini ayarlayın. 
  3. Ardından WhatsApp yeşilin eski sürümünü silin. 
  4. WhatsApp'ın son sürümü, makalenin altındaki indirme bağlantısı aracılığıyla mavi Athwa Alain'i "Neden Mavi WhatsApp yeşil ile aynı veritabanında olduğu için" yükledi. 
  5. Uygulama sürümünü kullanarak yeni sürümü çalıştırmak için gerekli izinleri etkinleştirdiğinizden emin olun. 
  6. Kopya üzerinde numaranızı etkinleştirin. 
  7. Sohbetleri geri yüklemeye başlayın. 
  8. Bununla geçişi başarıyla tamamlamış olacaksınız. 


Göz at WhatsApp ışıkları AThwaWhatsApp indirmek için bağlantılar








Bu, WhatsApp'ın gözün sahip olduğu en önemli özelliklerle ilgili bir makaleydi ve indirme metinlerini önceki metinlere koyduk ve WhatsApp Plus'ın bu sürümü yasağa karşı ve altın, yeşil, mavi ve kahverengi renklere sahip
Karşıdan yükleme WhatsApp Plus AThwaWhatsApp Ban karşı
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent