recent
أخبار ساخنة

Stiahnite si WhatsApp Plus AThwaWhatsApp proti zákazu

الصفحة الرئيسية

Stiahnite si Whatsapp modré a hnedé Athwa Alain "oko svetla"


Vrátime sa k stretnutiu s vami, stúpenci, aby ste si dali do rúk stránku sťahujúcu WhatsApp Athwa Alain AThwaWhatsApp proti zákazu Najnovšia verzia prostredníctvom webu WhatsApp Collective so všetkými jeho funkciami a funkciami, ktoré zmenia vaše skúsenosti s aplikáciou chatu a korešpondencie WhatsApp zelená, ktorá bola pre mnohých východiskovým bodom a zdrojom inšpirácie pre vytváranie modifikovaných verzií, ako je verzia Tento deň, WhatsApp Gold a WhatsApp Hackrawi, neskôr známy ako kópie WhatsApp Plus, bol vymyslený z jeho inšpirácie a prehnal svet chatovacích aplikácií. s veľkou zásluhou a stala sa obľúbenou väčšinou používateľov a najlepšou alternatívou k WhatsApp Messenger.


Stiahnuť AThwaWhatsApp Athwa Alain
Athwa Alain


WhatsApp Plus proti zákazu WhatsApp Athwa Alain

Ako ste nám vždy zverili, vždy sa usilujeme poskytovať všetko nové a exkluzívne v súvislosti s Whatsapp Plus, takže najväčší podiel dnes bol pre WhatsApp Athwa Alain, ktorá sa objavila v dvoch verziách, z ktorých jedna je modrá v oficiálnej známej alternatíve ako WhatsApp modrá Athwa Alain podobná ako WhatsApp Abu Arabská modráv tom, že by mala byť nainštalovaná po odstránení originálnej kópie Whatsapp, aby sa predišlo problému, že aplikácia nie je nainštalovaná, a ak už bola na vašom telefóne, nie je na škodu pri inštalácii novej verzie priamo na ňu Pokiaľ ide o druhú verziu, prichádza v hnedej farbe a inštaluje sa na oficiálnu stranu bez akýchkoľvek formulárov a pridáva dve čísla na účet WhatsApp s názvom WhatsApp hnedý Athwa Alain všetky Jeho bezpečné kópie nepodliehajú dočasnému zákazu, ktorý môže užívateľovi zabrániť v práci na aplikácii celé hodiny alebo celý deň, ako tomu bolo v predchádzajúcich verziách, môžete na tom pracovať jednoducho preto, že jeho design je podobný GB WhatsApp Jednoduché a ľahko použiteľné.

Aktualizovať WhatsApp Athwa Alain 


Pôvodná funkcia WhatsApp bola vždy obmedzená na zvýraznenie niektorých obmedzených funkcií, ktoré nespochybňujeme jej dôležitosť, ale nespĺňala všetky požiadavky svojich používateľov, ale pri sťahovaní očných svetiel WhatsApp si všimnete, že splnila celý rad funkcií. ktoré sa miešali s tými, ktoré boli predtým na starej WhatsApp, aby vyvrcholili v zozname Whatsapp Plusznámy pre svoju excelentnosť a schopnosť mnohých ho zahrnúť do všetkého, čo sa vyžaduje v rôznych chatovacích aplikáciách, takže medzi funkcie, ktoré mnohí môžu chcieť mať, patrí skrývanie vzhľadu tak, aby nikto nepoznal vašu poslednú aktivitu na WhatsApp, ako aj funkcia aplikácie, ktorá závisí od odtlačku prsta, ktorý každému bráni v prístupe k obsahu aplikácie, pokiaľ odtlačok prsta nezodpovedá tomu, ktorý ste urobili, pretože svojim používateľom umožnil zmeniť vzhľad aplikačné rozhranie prostredníctvom úložiska tém, ktoré je vo vrecku, a vyriešilo problém vzhľadu motívov, ktoré môžu ovplyvniť niektoré verzie,okrem toho, čo umožnilo WhatsApp Athwa Alain, jeho používatelia mohli kontrolovať farbu pozadia a stavový riadok pomocou sady nových riadkov, ktoré boli k nemu pridané, a hotových štýlov, či už ide o emodži alebo o víza, zahrnuli skupinu emodži iPhone a Facebook a ďalšie nové formuláre a animované nálepky, ktoré dali nový duch chatu a iným jedinečným opravám a vylepšeniam.


Nové stiahnutie TS modrá a hnedá Athwa Alain:


Pri aktivácii programu vyriešte problém so sťahovaním. 
Zdvojnásobte počet konverzácií, ktoré je možné nainštalovať v hlavnom rozhraní, na 4 konverzácie a vyššie, potom, čo bol obmedzený iba na 3. 
Povoľte funkciu preposielania správ neobmedzenému počtu kontaktov potom, čo bola obmedzená iba na 5 kontaktov. 
Schopnosť skryť súkromné ​​čety na hlavnej obrazovke a uložiť ich ďalej od zvyšku čety. 
Opravte problém s oneskorením pri odosielaní alebo prijímaní správ. 
Verzie kompatibilné s rôznymi verziami systému Android. 
Astúrska forma alebo prípady WhatsApp ako Instagram . 
Schopnosť sledovať stavy (stav), ktoré zobrazujú priatelia a sťahovať, čo chcete, do svojho zariadenia, ako aj kopírovať textové prípady. 
Povoľte odstránenie správ, ktoré ste predtým odoslali, a chcete ich kedykoľvek odstrániť. 
Pridaná funkcia letového režimu, ktorá vypína internet z aplikácie bez ovplyvnenia ostatných programov v telefóne. 
Povolenie zastavenia prijímania hovorov od určitých kontaktov môže byť pre používateľa nepríjemnosťou. 
Teraz môžete dostávať upozornenia o tom, kto je pripojený k WhatsApp, ľuďom, ktorí si pozreli váš stav a ktorí zmenili profilový obrázok. 
Pridajte funkciu rýchleho prístupu k chatu, aby ste mohli prejsť na posielanie textových správ niekomu inému v rámci tej istej konverzácie, bez ktorej sa nemusíte vrátiť do hlavného rozhrania. 
Ďalšie opravy. 

Ako prepnúť z oficiálneho WhatsApp na WhatsApp Athwa Alain očné svetlo bez straty konverzácie:


Aby ste mohli nainštalovať kópiu WhatsApp , náhradníka Athwa Alain, oficiálneho WhatsApp bez straty konverzácií, ktoré boli na zelenej WhatsApp, budete musieť postupovať podľa nasledujúcich krokov:

  1. Mobilná sieť je úplne uzavretá. 
  2. Zálohovanie chatu môžete nastaviť tak, že prejdete na nastavenia chatu a stlačíte možnosť zálohovania chatu. 
  3. Potom odstráňte starú verziu WhatsApp zelenú. 
  4. Najnovšia verzia WhatsApp nainštalovala modrú Athwa Alain "Why Blue, pretože je v rovnakej databáze ako WhatsApp green" pomocou odkazu na stiahnutie pod článkom. 
  5. Nezabudnite aktivovať potrebné povolenia na spustenie novej verzie prostredníctvom nastavení aplikácie. 
  6. Na kópii aktivujte svoje číslo. 
  7. Začnite obnovovať rozhovory. 
  8. Týmto úspešne dokončíte prechod. 


Odkazy na stiahnutie WhatsApp svetla oka AThwaWhatsApp








Toto bol článok o najdôležitejších funkciách, ktoré WhatsApp osvetľuje očami, a odkazy na stiahnutie sme vložili do predchádzajúcich textov a táto verzia WhatsApp Plus je v rozpore so zákazom a má zlaté, zelené, modré a hnedé farby.
Stiahnite si WhatsApp Plus AThwaWhatsApp proti zákazu
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent