recent
أخبار ساخنة

Завантажити WhatsApp Омар синій 2020 оновлення

الصفحة الرئيسية

Завантажити WhatsApp Омар Blue OB3Whatsapp завантажити звідси:


WhatsApp Омар синій 2020 "WhatsApp Омар синій" є однією з групи версій WhatsApp Plusпроти модифікованої заборони, що один з арабських розробників імені Омар batheeb призначений для запуску другого числа в той же час і на одному пристрої і додати деякі зміни і події, які я зробив це виділитися з подібних копіювання, легка версія і не буде займати велику площу пам'яті, підтримуючи всі функції, які ви знайдете на WhatsApp Gold і Blue, такі як приховування показів і завантаження випадків WhatsApp і особливість Інтернет відключити і інші доповнення, що перевищують 1000 adders.

واتساب بلس ضد الحظر
WhatsApp Plus синій проти заборони

У чому різниця між WhatsApp Green і WhatsApp Омар


Ви можете бути здивовані, яка різниця між використанням WhatsApp Омар синій і WhatsApp Messenger? Відповідь полягає в тому, порівнюючи функції, надані нам оригінальною версією і WhatsApp версії Омар ви виявите, що версія Омар batheb розробив перевершив оригінальну версію з функціями, які він містить, він об'єднав ті, які існували на зеленому WhatsApp і збільшили їх інші функції, які користувач пропустив те, що відрізняє його від офіційного застосування, можливо, зменшив рівень попиту в деяких періодах і повернення своїх користувачів до старої версії через тимчасову заборону, яка тривала, але з оновленнями, які були зроблені останнім часом ця проблема була вирішена що зробило його безпечним і розблокований варіант після того, що відновлено довіру своїх користувачів і прийняла його знову, і це не єдина версія, розроблена цим розробником є також WhatsApp Омар Бургундії і після безпосереднього WhatsApp Омар Pink активізувати більше, ніж обліковий запис і бажання користувачів, щоб отримати більше, а не зміст з Ці копії брата Омар розробили нову версію з кольором, схожим на оригінальну версію WhatsApp відомий як WhatsApp Омар Грін     додати четвертий обліковий запис для Android.


WhatsApp Омар Blue оновлення останньої версії:


  1. WhatsApp Омар блакитний проти заборони.
  2. Термін дії копії подовжено до п'яти місяців з дати завантаження або оновлення.
  3. Додати PROXI, який захищає Уоттс Омар синій з заборони, що деякі країни можуть нав'язувати.
  4. Увімкніть активацію нічного режиму або прозорого режиму, щоб бути альтернативою темі режиму за замовчуванням.
  5. Додайте опцію швидкого доступу для розмов, що з'являється на передній панелі чату для навігації розмов без необхідності повертатися до основного інтерфейсу.
  6. Додавання нової кнопки до екрану бесіди включає в себе кілька варіантів (прикраса тексту-Deluxe Text-вибуховий текст-текстовий монтаж).
  7. Додайте параметр "сховище стилів", як-от Instagram, щоб вкладки на головному екрані замінювалися на відображення інцидентів, а не у вигляді кіл, подібних до подання на Instagram.


Завантаження WhatsApp особливості Омар синій:


Налаштування політики конфіденційності WhatsApp Омар Blue:

  1. Приховати останню активність у WhatsApp Омар Blue (Якщо активовано, ваші контакти не відображатимуться, і ви не зможете визначити, коли вони повертаються).
  2. Приховувати здоров'я читання, щоб ви могли читати вхідні повідомлення, не показуючи нікому, що ви читаєте їх, поки ви не відповіли на повідомлення.
  3. Запобігання видаленню вхідних повідомлень, а також у випадках WhatsApp, щоб ви могли читати повідомлення друзів і бачити їхні ситуації, які вони думають, були видалені назавжди, і ніхто не зможе їх прочитати.
  4. Сховати історію дивитися, яка, у свою чергу, допоможе вам відслідковувати контакт сидить, не показуючи їм, що ви за ними, і ви можете вибрати конкретні випадки, щоб показати, що ви тільки бачили їх.
  5. Зупиніть перетворений сигнал після пересилання повідомлень.

Ексклюзивні блакитний Омар Уоттс особливості:


  • Дати користувачеві можливість змінити колір фону і прийняти тему серед тем, доступних в магазині WhatsApp Омар Blue OB3Whatsapp.
  • Вимкнення Інтернету з програми та підтримання його роботи на решті інших програм на мобільному телефоні.
  • Збільшити розмір відео, які можна спільно з WhatsApp Омар синій.
  • Можливість завантажити відео на ситуацію в більш ніж 30 секунд.
  • Додайте готові до вибору письмові інциденти для фіксованого статусу вашого облікового запису.
  • Увімкніть функцію автоматичного відповіді вхідних повідомлень і створюйте та редагуйте заплановані повідомлення після їх запланованого.

Завантажити посилання: завантажити WhatsApp Омар синій

WhatsApp Омар синій була ця стаття про WhatsApp версія "Омар синій", яка є версією WhatsApp Plus проти заборони
Завантажити WhatsApp Омар синій 2020 оновлення
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent