recent
أخبار ساخنة

Завантажте WhatsApp Gold Abu Arab 2020

WhatsApp Gold 2020 останнє оновлення WhatsApp Gold


Для користувачів WhatsApp Gold Crown, WhatsApp Abu Arab 2020, «   WhatsApp Gold  » та послідовників останніх його випусків ми пропонуємо вам сьогодні завантажити  оновлення WhatsApp Plus Golden  Abu Arab - версії, яку   шанувальники  Whatsapp Gold довго  чекали   після того, як вони постраждали від тимчасового випуску заборони, який торкнувся їх, заважав їх роботі та змусив їх користувачів повернутися до офіційної версії, Це надається  всебічним сайтом WhatsApp  .

Як ми дізналися про Abu Arab, він продовжує припиняти вносити зміни та постійно оновлювати цю версію та інші копії, пов’язані з такими іменами, як  WhatsApp Plus Blue  та  червоний WhatsApp Plus,  які ви знайдете на  веб-сайті WhatsApp Collector  на їх сторінках завантаження, тож як, якщо вона стикається з такими проблемами, які можуть змусити багатьох людей утриматися від її використання. З новим оновленням розробник працював над тим, щоб покращити продуктивність копії та зробити її більш безпечною та менш вразливою до ембарго, оскільки її інтенсивно та точно перевіряли та експериментували з більшістю користувачів  Whatsapp Plus,  щоб  досягти нас таким чином та відмінним вмістом .



WhatsApp Plus золотий проти заборони


Завантаження  золотого WhatsApp Plus  було модифіковано  WhatsApp Abu Arab, що  включало дивовижний набір функцій, що поєднувалися з тими функціями та функціями, які раніше були доступні в  офіційному Messenger WhatsApp,  що дозволило йому отримати значну популярність у групі Whatsapp Plus, містив копії декількох лайків  WhatsApp Omar рожевого кольору  ,  синього кольору Омара, Бургундії ,  WhatsApp GB  та незліченних поправлених версій, які завершили марш, розпочатий WhatsApp багатьма розробниками. 

Завантажте WhatsApp Plus золоте оновлення Abu Arab


Якщо ви запитували, що змусило її здобути всю цю славу, то відповідь буде новими доповненнями та штрихами, які вона надала своїм користувачам і відповідали їх вимогам, які були в офіційній версії, це дає користувачам WhatsApp можливість приховувати таємницю розмови, які раніше не були можливими, а також дозволяли їм читати всі вхідні повідомлення навіть після того, як його було видалено контактом із можливістю запобігти видаленню повідомлень, це також дозволило їм відновити видалені повідомлення, які вони видалили або в той момент, або навіть після того, як минув тривалий час і стосовно випадків нефіксованого WhatsApp, тобто тих, що зникають через 24 години. Скасування справ Альстурі було продовжено на період, що перевищує 30 секунд, та інші додаткові додаткові функції .


Особливості завантаження золотого оновлення WhatsApp:


  1. Сховати останню активність на  WhatsApp Plus Gold  : За допомогою цієї версії  WhatsApp Abu Arab  тепер можна повністю сховати останню появу та свою присутність в Інтернеті від інших контактів.
  2. Сховати два акаунти прийому: Ця функція дозволяє читати будь-які повідомлення, які вам подобаються від друзів, не знаючи про це, і це робиться, відключивши другу синю позначку поруч із повідомленням.
  3. Приховати запис тексту: це можна зробити під час чату, не усвідомлюючи, що ви писали чи записували аудіокліп, щоб здивуватися відповіддю після отримання повідомлення.
  4. Письмовий регістр (текст) довше: збільшено збільшення кількості символів, які можуть бути включені в текстові склади на Аль-Саторі до 255 символів, після обмеження їх до 130 символів.
  5. Увімкнути для перегляду статусу фіксованого WhatsApp для контактів на екрані розмови: тепер ви можете читати випадки фіксації друзів WhatsApp, не потребуючи переходу на його особисту сторінку, як це відображається на екрані чату, на якому розмова ведеться серед ви безпосередньо під іменем із даними про зовнішність, які показують, підключено він чи ні.
  6. Можливість змінювати кольори програми: Завдяки Whatsapp Gold ви можете працювати над тим, щоб змінити колір програми, шрифти, фони та вікна та змінити їх на ваш смак завдяки кольорам, наданим вами додатком, також дав своїм користувачам можливість змінити основну піктограму та замінити її відповідно до її смаку та схильності до певного кольору.
  7. Проведіть другий номер на офіційній стороні на одному телефоні.
  8. Додаток сумісний з усіма версіями Android.
  9. Додаток є безкоштовним від дратівливих оголошень.


Інші доповнення до WhatsApp Gold Abu Arab:

  1. Скопіюйте та завантажте випадки, фотографії та відеозаписи WhatsApp.
  2. Оновлення проти заборони.
  3. Увімкніть додавання та  завантаження  наклейок на  WhatsApp Gold Crown  з будь-якого наявного у вас магазину.
  4. Додайте новий набір шрифтів, які можна використовувати для зміни шрифту програми та екрана чату.
  5. Дозвольте встановити 30 розмов замість 3 на основний інтерфейс.
  6. Вимкнення відкриття прихованих розмов при натисканні на Whatsapp.
  7. Увімкнює переупорядкування повідомлень від найдавніших до останніх і назад, після перегляду повідомлень певного члена групи.
  8. Виправити проблему примусової зупинки в автоматичній відповіді.
  9. Запобігання появі засобів масової інформації у мобільній студії та дозволяти переглядати їх на  WhatsApp Gold,   не завантажуючи їх.
  10. Увімкніть збереження та обмін розмовами на блискавці.
  11. Можливість запитувати звіт про інформацію вашого облікового запису на WhatsApp.
  12. Додана опція нічного режиму, що з’являється поруч із значком Wi-Fi, який відповідає за відключення Інтернету в додатку.
  13. Додавання магазину тем з більш ніж 1000 темами та усунення проблеми з не відображенням тем.
  14. Увімкніть відповіді на повідомлення учасників групи окремо приватно.
  15. Додано використання інтерфейсу відбитків.
  16. Додайте нові параметри сповіщень про те, хто в Інтернеті та хто змінив зображення профілю.
  17. Краща швидкість та продуктивність при надсиланні та отриманні повідомлень.
  18. Вирішіть проблему розбиття програми при зміні шрифту.
  19. Виправити збій при спробі пошуку тем.
  20. Інші виправлення та вдосконалення.


Увага: Якщо ваш аккаунт був схильний до попередньої версію тимчасової заборони, ви повинні видалити цю копію після того, як ви завершили резервування розмов , які були на ньому , а потім ви можете почати завантаження  Whatsapp Gold  золотого  поновлення  і установки на мобільному телефоні, відновіть розмови та відновіть усі чати, щоб виконати всі інші процедури, необхідні для запуску нової версії.

Останнє оновлення області завантаження Golden WhatsApp


Посилання для завантаження  :  Почніть з завантаження WhatsApp Gold зараз

Більш модифіковані версії WhatsApp




WhatsApp Abu Arab Це була остання версія Whatsapp Gold, і ми оновимо посилання для завантаження у випадку нової версії.
Завантажте WhatsApp Gold Abu Arab 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent