recent
أخبار ساخنة

Изтеглете WhatsApp Gold Abu Arab 2020

الصفحة الرئيسية

WhatsApp Gold 2020 Последната актуализация на WhatsApp Gold


За потребителите на WhatsApp Gold Crown, WhatsApp Abu Arab 2020, „   WhatsApp Gold  “ и последователите на последните му версии, ние ви предлагаме днес да изтеглите  актуализацията на WhatsApp Plus Golden  Abu Arab, версията, която  феновете  на  Whatsapp Gold отдавна  чакат,   след като пострадаха от издаването на временна забрана, която ги засегна, възпрепятства тяхната работа и накара потребителите им да се върнат към официалната версия, Тя се предоставя от  цялостния сайт WhatsApp  .

Както научихме за Abu Arab, той продължава да спира да прави промени и да прави непрекъснати актуализации на тази версия и други копия, свързани с име като  WhatsApp Plus Blue  и  WhatsApp Plus червено  , което ще намерите на  уебсайта на WhatsApp Collector  на техните страници за изтегляне, така че как, ако тя се сблъсква с подобни проблеми, които може да накара много хора да се въздържат от използването му. С новата актуализация, разработчикът работи за подобряване на производителността на копието и го направи по-сигурен и по-малко уязвим за ембарго, тъй като беше изследван и експериментиран с интензивно и точно на повечето   потребители на Whatsapp Plus, за да  достигне до нас по този начин и отличително съдържание ,



WhatsApp Plus златист срещу забраната


Изтеглянето на  златния WhatsApp Plus  е модифициран от  WhatsApp Abu Arab, който  включва невероятен набор от функции, които се съчетават с функциите и функциите, които преди са били налични в  официалния WhatsApp Messenger,  което му позволи да получи значителна популярност в групата Whatsapp Plus, съдържа копия на няколко харесвания на  WhatsApp Omar розово  ,  Омар синьо, Бургундия ,  WhatsApp GB  и безброй изменени версии, дошли да завършат похода, започнат от WhatsApp от множество разработчици. 

Изтеглете WhatsApp Plus златна актуализация Abu Arab


Ако питате какво я накара да спечели цялата тази слава, отговорът ще бъде новите попълнения и щрихи, които тя предостави на своите потребители и бяха в съответствие с техните изисквания, които бяха в официалната версия, това дава на потребителите на WhatsApp правомощието да крият тайна разговори, които по-рано не бяха възможни и също така им позволиха да прочетат всички входящи съобщения, дори след като бяха изтрити от контакта с опцията за предотвратяване на изтриването на съобщения, също така им дава възможност да възстановят изтритите съобщения, които те са изтрили или в този момент, или дори след изминало време и във връзка с случаи на нефиксиран WhatsApp, тоест такива, които изчезват след изтичане на 24 часа. Оттеглянето на случаите на Alsturi е удължено до период от време над 30 секунди и други подобрени допълнителни функции ,


Характеристики на изтеглянето на златната актуализация на WhatsApp:


  1. Скриване на най-новата активност в  WhatsApp Plus Gold  : С тази версия на  WhatsApp Abu Arab  вече е възможно да скриете изцяло последната си поява и онлайн присъствието си от други контакти.
  2. Скриване на два акаунта за получаване: Тази функция ви позволява да четете каквито съобщения харесвате от приятели, без да сте наясно, и това става, като деактивирате втория син знак до съобщението.
  3. Скриване на запис на запис: Можете да направите това по време на чат, без другата страна да осъзнае, че пишете или записвате аудиоклип, за да бъдете изненадани от отговора след получаване на съобщението.
  4. Писмен регистър (текст) по-дълъг: Направено е увеличение за увеличаване на броя знаци, които могат да бъдат включени в текстовите срички на Al-Satori до 255 знака, след като те са били ограничени до 130 знака.
  5. Активиране за преглед на състоянието на фиксирания WhatsApp за контакти на екрана за разговор: Вече можете да четете случаите на фиксирани приятели на WhatsApp, без да е необходимо да посещавате личната му страница, тъй като се появява на екрана за чат, на който разговорът става сред вие директно под името с данните за външния вид, които показват дали е свързан или не.
  6. Възможност за промяна на цветовете на приложението: С Whatsapp Gold можете да работите за промяна на цвета на приложението, шрифтове, фонове и прозорци и да ги променяте според вашия вкус чрез цветовете, предоставени ви от приложението, също така даде възможност на неговите потребители да променете основната си икона и я заменете в съответствие с нейния вкус и наклон за определен цвят.
  7. Пуснете втори номер от официалната страна на един телефон.
  8. Приложението е съвместимо с всички версии на Android.
  9. Приложението е безплатно и без досадни реклами.


Други допълнения към WhatsApp Gold Abu Arab:

  1. Копирайте и изтеглете случаи, снимки и видеоклипове на WhatsApp.
  2. Актуализация срещу забраната.
  3. Активирайте добавянето и  изтеглянето на  стикери в  WhatsApp Gold Crown  от всеки магазин, който имате на разположение.
  4. Добавете нов набор от шрифтове, които могат да се използват за промяна на шрифта на екрана на приложението и чата.
  5. Позволете 30 разговора вместо 3 да бъдат инсталирани в основния интерфейс.
  6. Деактивирайте отварянето на скрити разговори при натискане на Whatsapp.
  7. Активира пренареждане на съобщения от най-старите до най-новите и обратно, след преглед на съобщенията на конкретен член на групата.
  8. Решете проблема с принудителното спиране в автоматичния отговор.
  9. Предотвратяване на медиите да се появяват в мобилното студио и даване възможност за гледането им на  WhatsApp Gold,   без да се налага да ги изтегляте.
  10. Активирайте запазването и споделянето на разговори като цип.
  11. Възможността да поискате отчет за информацията за вашия акаунт в WhatsApp.
  12. Добавена е опцията за нощен режим, която се появява до иконата на Wi-Fi, отговорна за деактивирането на интернет в приложението.
  13. Добавяне на магазин за теми с повече от 1000 теми и отстраняване на проблема с показването на теми.
  14. Активирайте да отговаряте поотделно на съобщенията на членове на групата.
  15. Добавено е използването на интерфейса за пръстови отпечатъци.
  16. Добавете нови опции за известия за това кой е онлайн и кой е променил снимката на потребителския си профил.
  17. По-добра скорост и производителност при изпращане и получаване на съобщения.
  18. Решете проблема с разбиването на програмата, когато шрифта се промени.
  19. Поправете срив при опит за търсене на теми.
  20. Други корекции и подобрения.


Внимание: Ако вашият акаунт е бил изложен на предишната версия на временната забрана, ще трябва да изтриете това копие, след като завършите резервното копие на разговорите, които са били на него и след това можете да започнете, като изтеглите златната  актуализация  на  Whatsapp Gold  и инсталирате го направете на мобилния си телефон и направете възстановяване на разговорите и изтеглете всички чатове За да завършите останалите процедури, необходими за стартиране на новата версия.

Последната актуализация на зоната за изтегляне на Golden WhatsApp



По-модифицирани версии на WhatsApp





WhatsApp Abu Arab Това беше най-новата версия на Whatsapp Gold и ще актуализираме връзките за изтегляне в случай на нова версия.
Изтеглете WhatsApp Gold Abu Arab 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent