recent
أخبار ساخنة

Завантажте останню версію 2020 року WhatsApp Mix Plus

 Завантажте нову версію Whatsapp Mix та WhatsApp Mix


Завантажте  останню версію   Mix WhatsApp  Whatsapp Змішайте  одну копію  WhatsApp Plus проти  заборони  та відомих додатків, у яких багато чудових функцій, ви можете Alhsal за  посиланням для завантаження  WhatsApp Mix  внизу  статті перед тим, як поділитися темою кнопок на сайтах соціальних мереж 

WhatsApp Mix Мікс WhatsApp
WhatsApp Mix Мікс WhatsApp
Завантажте Whatsapp Mix  нижче

Вам, мабуть, цікаво, що таке  Mix WhatsApp і  чому ми не чули про нього раніше, коли згадується більшість версій WhatsApp Plus?  Оновлення Whatsapp Mix 2020  - це модифікована версія, розроблена іноземним розробником під назвою Nairo Mix, додатком, який займається високою якістю кореспонденції та обміну медіа-файлами та файлами невеликого та великого розміру, що відрізняється від того, що було у Messander Whatsapp. Це      був підготовлений для полегшення процесу спілкування між користувачами по всьому світу і доступний безкоштовно. Не потрібно сплачувати абонентські внески, оскільки його функціонування залежить головним чином від наявності Інтернету чи даних телефону, оскільки він використовує той самий план даних Інтернету, який ви зазвичай використовуєте для перегляду мережі та відкриття електронної пошти.


Можливо, він раніше не згадувався і не отримав широкої популярності в арабському світі, оскільки це копія, яка не є арабською, але без сумніву, дізнавшись її характеристики та особливості, ваше сприйняття цього зміниться, і воно може стати головним Альтернативу, яку ви згодом приймете на своїх пристроях, тому ми надали вам безкоштовно скачати  Whatsapp Mix,  щоб бути у ваших руках та мати змогу із спроб його на своїх телефонах.

Завантажте WhatsApp Mix проти заборони Mix Whatsapp



WhatsApp Mix дуже схожий на більшість розроблених арабських версій, ім'я яких включено до списку WhatsApp Plus, таких як  gbwhatsapp  , obwhatsapp,  fmwhatsapp  ,  whatsapp gold, оскільки воно було розроблено відповідно до потреб користувачів WhatsApp і як Ми знаємо, що цей тип модифікацій розміщувався на копіях Whatsapp Plus  не був дозволений до керування офіційним додатком WhatsApp Можливо, саме це зробило його тимчасовою забороною, яка бентежила більшість розробників та розробника Whatsapp Mix стару версію, але це тривало недовго, тому Nairo Mix швидко виправив ситуацію і можливість випустити нове оновлення без цієї проблеми, що зробило його безпечною та не блокуючою версією на додаток до Інших переваг, про які ви дізнаєтесь далі в наступних параграфах.


Особливості Mix Whatsapp


  1. Додаток доступний у тривимірному форматі, і саме це привернуло значну групу користувачів.
  2. Надсилайте мультимедіа більшого розміру, ніж раніше, і нескінченну кількість зображень.
  3. Більш безпечний, ніж раніше, завдяки додатку в додатку додаткові функції захисту та захисту.
  4. Повна конфіденційність для користувача, наприклад, приховування його останньої активності на WhatsApp та приховування бачення статусів тимчасових друзів WhatsApp.
  5. Збільшити кількість слів для письмового відмінка до 200 слів.
  6. Тепер можна завантажувати на свій пристрій статуси WhatsApp, якими надаються інші контакти, лише одним клацанням миші.
  7. Прихойте фразу для перетвореного повідомлення, якщо повідомлення пересилаються.
  8. Забезпечте магазин тем, щоб змінити зовнішній вигляд програми.
  9. Завдяки якому він може створювати резервні копії розмов і відновлювати їх з одного пристрою на інший.
  10. Виправляє значки налаштувань.
  11. Увімкніть приховування таємних розмов і заблокуйте їх секретним кодом.
  12. Додайте функцію планування повідомлень, яку ви можете створити раніше, і вкажіть контакт, час і дату, коли вони будуть надіслані, щоб нагадати про важливу зустріч або навіть дні народження друзів чи будь-який інший випадок.
  13. Додавання функції автоматичної відповіді, яку користувач створює, щоб відповісти на вхідне повідомлення, яке він отримує, якщо він зайнятий, і відмовляється відповісти в цей момент сам.
  14. Увімкніть зупинку прийому push-сповіщень, активуючи функцію режиму польоту, зупиняючи Інтернет від програми та зберігаючи її, а також переглядайте інші сайти та програми без будь-яких незручностей, які можуть виникнути в результаті WhatsApp Mix.
  15. Нова остання версія WhatsApp Mix:
  16. Змініть спосіб відображення статусів WhatsApp аналогічно перегляду статусів в Instagram.
  17. Додайте нові наклейки та дозвольте завантажувати їх більше через будь-який доступний вам магазин.
  18. Увімкніть налаштування інтерфейсу програми, змініть його шрифт та колір та активуйте ефекти на нього.

WhatsApp Mix посилання для завантаження та WhatsApp Mix


 Завантажте WhatsApp Mix



Альтернативи платних плат для WhatsApp для одного Oatsab  Омар Бавеб  також копіює  WhatsApp Mix   Whatsapp Mix  - це  копія  WhatsApp проти  заборони,  яка безпечна і не має проблем.
Завантажте останню версію 2020 року WhatsApp Mix Plus
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent