recent
أخبار ساخنة

Download de laatste versie van WhatsApp Mix Plus

الصفحة الرئيسية

Download de nieuwste versie van whatsapp en whatsapp-combinatie


Download  de nieuwste versie van   Combine WhatsApp  whatsapp Combineer  een kopie van WhatsApp Plus tegen de  beperkingen  en populair gebruik Thza veel goede artikelen kun je Alhsal op de link downloaden om WhatsApp Combine te  downloaden   onder de  sectie voordat je het onderwerp op de knop op sociale mediasites deelt 

Gecombineerde whatsapp whatsapp
Gecombineerde whatsapp whatsapp
Download  hieronder de whatsapp-combinatie

Je moet je afvragen wat  WhatsApp Mix is ​​en  waarom we er in het verleden nog nooit van hebben gehoord toen er veel versies van WhatsApp Plus werden genoemd?  De WhatsApp Mix 2020- update   is een aangepaste versie gemaakt door een buitenlandse softwareontwikkelaar genaamd Nairo Mixed, een  applicatie met betrekking tot communicatie en media-uitwisseling, evenals hoge kwaliteit en grote bestanden die verschillen van die beschikbaar op  WhatsApp Messenger. Het is ontworpen om het communicatieproces tussen gebruikers wereldwijd en gratis te vergemakkelijken. Ha is verplicht om registratiekosten te betalen, aangezien de werking ervan sterk afhankelijk is van uw internettoegang of telefoongegevens, aangezien het hetzelfde netwerkgegevensprogramma gebruikt dat doorgaans gebruikmaakt van browsen en het ontgrendelen van internet. e-mail.


Het is misschien niet erg populair en wint niet veel populariteit in de Arabische wereld omdat dit een niet-Arabische kopie is, maar als je eenmaal de functies en services kent, zal je houding er tegenover veranderen en kan het het belangrijkste alternatief zijn dat je dan op je apparaat zult ontvangen. gratis whatsapp- combinatie voor   in uw handen zijn en u kunt uw telefoon proberen.

Download WhatsApp Combination versus WhatsApp Combination



De combinatie van WhatsApp is vergelijkbaar met een groot aantal ontwikkelde Arabische versies waarvan de namen zijn opgenomen in de WhatsApp Plus-lijst, zoals  gbwhatsapp  , obwhatsapp, fmwhatsapp  , whatsapp gold, aangezien het is ontwikkeld om aan de behoeften van WhatsApp-gebruikers te voldoen en zoals we weten, wordt dit type structuur op  kopie  gepost  whatsapp Plus niet goedgekeurd voordat Beheer van de officiële WhatsApp-app Misschien is dit wat het een tijdelijke ban maakt die veel ontwikkelaars en ontwikkelaars van de oude versie van Whatsapp Mix in verwarring brengt, maar dit duurt niet lang, dus Nairo Mix verandert de situatie snel en kan zonder dit probleem nieuwe updates leveren, waardoor het een veiligere en veiligere versie is door andere voordelen toe te voegen die u later in de volgende paragraaf zult leren.


WhatsApp gecombineerde functies


  1. De applicatie is beschikbaar in driedimensionaal formaat en dit trekt veel gebruikers aan.
  2. Stuur multimedia in grotere formaten dan ooit tevoren met een onvolledig aantal afbeeldingen.
  3. Veiliger dan ooit dankzij de integratie van beveiligings- en beveiligingsdiensten in applicaties.
  4. Volledige privacy van gebruikers, zoals het verbergen van hun laatste activiteit op WhatsApp en verbergen om tijdelijke WhatsApp-vrienden te zien.
  5. Verhoog het aantal woorden in elk geval geschreven in 200 woorden.
  6. U kunt gedeelde WhatsApp-nummers en andere contacten met slechts één klik naar uw apparaat downloaden.
  7. Verberg tekst voor berichten die worden gewijzigd als het bericht is verzonden.
  8. Zet een themawinkel op om het uiterlijk van de app te veranderen.
  9. Hiermee kan het gesprekken opslaan en ze van het ene apparaat naar het andere herstellen.
  10. Wijzig het schikpictogram.
  11. Activeer om privégesprekken te verbergen en vergrendel ze met een geheim nummer.
  12. Voeg berichtplanning-items toe die u van tevoren kunt maken en specificeer contacten en de tijd en datum waarop ze zullen worden verzonden om u te herinneren aan belangrijke afspraken of verjaardagen van vrienden of andere evenementen.
  13. Voeg een automatische antwoordfunctie toe die door de gebruiker is gemaakt om te reageren op inkomende berichten die hij ontvangt als hij bezig is en weigert om ze tegelijkertijd te beantwoorden.
  14. Schakel het ontvangen van pushmeldingen in door de straatmodus-service te activeren, het netwerk uit de app uit te schakelen en te onderhouden, en door andere websites en applicaties te bladeren zonder gedoe van WhatsApp Mix.
  15. Combinaties van nieuwe WhatsApp-versies:
  16. Verander de manier waarop WhatsApp-statistieken worden weergegeven, vergelijkbaar met de Instagram-statusweergave.
  17. Voeg nieuwe stickers toe en activeer meer downloads via elke winkel die voor u beschikbaar is.
  18. Schakel het aanpassen van de applicatie-interface in, verander lettertypen en kleuren en schakel effecten ervoor in.

WhatsApp-downloadlink en WhatsApp Mix


 Download WhatsApp Mix


Alternatieven voor WhatsApp-service voor Oatsab  Omar Baveb  kopiëren ook  WhatsApp Mixed  WhatsApp  is  een kopie van  WhatsApp om  het veilig en pijnloos te  verbieden .
Download de laatste versie van WhatsApp Mix Plus
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent