recent
أخبار ساخنة

Download WhatsApp Omar Blue 2020 Update

الصفحة الرئيسية

Download WhatsApp Omar Blue OB3WhatsApp lejupielādēt no šejienes:


WhatsApp Omar Blue 2020 "WhatsApp omar blue" ir viens no grupas versijas WhatsApp Plus pret modificētu aizliegumu, ka viens no arābu izstrādātājiem nosaukts Omar Batheeb paredzēti, lai palaistu otro numuru, tajā pašā laikā un vienā ierīcē un pievienot dažas izmaiņas un attīstību, ka es to izceļas no patīk no kopēšanas, gaismas versiju un neieņems lielu platību atmiņas telpu, kas atbalsta visas funkcijas, jūs atradīsiet par WhatsApp zelta un zilā krāsā, piemēram, slēpjot iespaidus un lejupielādēt WhatsApp gadījumos un iezīme interneta atslēgt un citi papildinājumi pārsniedz 1000 adders.

واتساب بلس ضد الحظر
WhatsApp Plus Blue Pret Ban


Kāda ir atšķirība starp WhatsApp Green un WhatsApp Omar


Jums var būt jautājums, kāda ir atšķirība starp izmantojot WhatsApp Omar Blue un WhatsApp Messenger? Atbilde ir, salīdzinot funkcijas, ko mums sākotnējā versijā un WhatsApp versija Omar jūs atradīsiet, ka versija Omar Batheb izstrādāta pārspēja sākotnējo versiju ar iezīmēm, ko tā satur, tā apvienoja tos, kas pastāvēja uz WhatsApp Green un palielināja tos citas funkcijas, ka lietotājs neatbildētos to, kas atšķir to no oficiālā pieteikuma var būt samazinājusi pieprasījuma līmeni dažos periodos un tās lietotāju atgriešanos uz veco versiju, jo pagaidu aizliegumu, kas ilga, bet ar atjauninājumiem, kas tika veikti nesen šī problēma tika atrisināta Kas padarīja to drošu un atbloķētu versiju pēc tam, kad to atjaunoja uzticību saviem lietotājiem un pieņēma to vēlreiz, un tā nav vienīgā versija, ko izstrādājusi šī attīstītājs ir arī WhatsApp Omar Burgundy un sekoja tieši WhatsApp Omar Pink aktivizēt vairāk nekā kontu un vēlmi lietotāju, lai iegūtu vairāk, nevis saturu ar šīs kopijas Brālis Omar izstrādāja jaunu versiju ar krāsu, kas līdzīga sākotnējai WhatsApp versijai, kas pazīstama kā WhatsApp Omar Green, lai pievienotu ceturto android kontu.


WhatsApp Omar Blue update jaunāko versiju:


  1. WhatsApp Omar Blue pret aizliegumu.
  2. Kopijas derīguma termiņš ir ilgāks par pieciem mēnešiem no lejupielādes vai atjaunināšanas dienas.
  3. Pievienot Proxi, kas aizsargā Watts Omar zils no aizlieguma, ka dažas valstis var uzlikt.
  4. Iespējojiet nakts režīma vai caurspīdīgā režīma aktivizēšanu kā alternatīvu noklusējuma režīma tēmai.
  5. Pievienojiet ātrās piekļuves opciju sarunām, kas tiek parādītas tērzēšanas ekrāna priekšpusē, lai naviģētu sarunas, neatgriežoties galvenajā interfeisā.
  6. Pievienojot jaunu pogu sarunas ekrāna ietver vairākas iespējas (teksta dekorēšana- deluxe teksts - sprāgstvielu teksts - teksta rediģēšana).
  7. Pievienojiet stila veikala opciju, piemēram, Instagram, lai cilnes sākuma ekrānā tiktu aizstātas, lai parādītu gadījumus, nevis apļu veidā, kas ir līdzīgi instagram skatam.


WhatsApp Download Features Omar blue : WhatsApp Download Features Omar blue:


WhatsApp omar blue konfidencialitātes politikas iestatījumi:

  1. Paslēpiet pēdējo darbību WhatsApp Omar Blue (ja tā ir aktivizēta, jūsu kontaktpersonas netiks rādītas un jūs nevarēsit pateikt, kad tās būs atgriezīsies).
  2. Paslēpiet lasīšanas veselību, lai varētu lasīt ienākošos ziņojumus, neparādot nevienu, ko lasāt, kamēr neesat atbildējis uz ziņojumu.
  3. Novērst dzēšanu ienākošos ziņojumus, kā arī WhatsApp gadījumos, lai jūs varētu izlasīt draugu ziņojumus un redzēt viņu situācijas, kas, viņuprāt, ir izdzēsti pastāvīgi un neviens nevarēs lasīt tos.
  4. Hide Story Watch, kas savukārt palīdz jums sekot kontaktu sēž, neparādot viņiem, ka jūs pēc tiem, un jūs varat izvēlēties konkrētus pieteikumus, lai pierādītu, ka esat redzējis tikai tos.
  5. Apturēt konvertēto signālu, kad ziņojumi ir pārsūtīti.

Exclusive Blue Omar Watts Features:


  • Dodiet lietotājam tiesības mainīt fona krāsu un pieņemt tēmu starp tēmām, kas pieejamas WhatsApp Store Omar Blue OB3Whatsapp.
  • Izslēdzot internetu no lietotnes un saglabājot tā darbību pārējās pārējās mobilajās ierīcēs.
  • Palielināt izmēru video, ko var koplietot whatsApp Omar Blue.
  • Spēja augšupielādēt video uz situāciju vairāk nekā 30 sekundes.
  • Pievienojiet gatavus rakstiskus pieteikumus, lai jūsu kontam būtu fiksēts statuss.
  • Iespējojiet ienākošo ziņojumu automātisko atbilžu piešķiršanu un pēc ieplānošana izveidojiet un rediģējiet ieplānotos ziņojumus.

Download Link : Download WhatsApp Omar Blue Download Link: Download WhatsApp Omar Blue

WhatsApp omar blue bija šis raksts par WhatsApp versiju Omar Blue, kas ir versija WhatsApp Plus pret aizliegumu
Download WhatsApp Omar Blue 2020 Update
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent