recent
أخبار ساخنة

Laadige alla WhatsApp Mix Plus uusim versioon 2020

الصفحة الرئيسية

 Laadige alla uus versioon Whatsapp Mix ja WhatsApp Mix


Laadige alla  uusim versioon   Mix WhatsApp  Whatsapp Segage WhatsApp Plusi   üks eksemplar  keelu  ja kuulsate rakenduste vastu, mis pakuvad palju imelisi funktsioone, mida saate Alhsalil  alla laadida linki  WhatsApp Mix artikli  allosas,  enne kui saate nuppe teema jagada suhtlusvõrgustikes. 

Whatsapp Mix WhatsApp Mix
Whatsapp Mix WhatsApp Mix
Lae Whatsapp Mix  alla

Peate mõtlema, mis on  WhatsApp Mix ja  miks me pole sellest varem kuulnud, kui mainitakse enamikku WhatsApp Plusi versioone?  Whatsapp Mix 2020  värskendus   on välismaise arendaja välja töötatud modifitseeritud versioon nimega  Nairo Mix  - rakendus, mis tegeleb väikeste ja suurte mõõtmetega kirjavahetuse ning meediumide ja failide vahetamisega kvaliteetselt, erinedes sellest, mis see oli  Whatsapp Messengeri lehel See on loodud kogu maailmas kasutajate vahelise suhtluse hõlbustamiseks ja on tasuta saadaval. Tellimistasusid ei pea maksma, kuna selle toimimine sõltub peamiselt Interneti või teie telefoni andmete olemasolust, kuna see kasutab sama Interneti-andmeplaan, mida tavaliselt kasutate võrgu sirvimiseks ja e-kirjade avamiseks.


Võib-olla ei mainitud seda palju varem ja see ei pälvinud araabia maailmas suurt kuulsust, kuna see on eksemplar, mis pole araabia keel, kuid kahtlemata pärast selle omaduste ja tunnuste tundmist muutub teie ettekujutus sellest ja see võib muutuda peamiseks alternatiivina, mille hiljem oma seadmetes kasutusele võtate,  pakkusime teile tasuta allalaaditava Whatsapp Mixi, et oleksite  teie käes ja saaksite seda proovida oma telefonides.

Laadige WhatsApp Mix alla keelu Whatsapp Mix vastu



WhatsApp Mix on väga sarnane enamiku välja töötatud araabia versioonidega, mille nimi on kantud WhatsApp Plus loendisse, näiteks  gbwhatsapp  , obwhatsapp,  fmwhatsapp  , whatsapp gold, kuna see on välja töötatud vastavalt WhatsApp kasutajate nõuetele ja nagu me teame, et seda tüüpi modifikatsioonid, mis pandi  Whatsapp Plus  koopiatele polnud enne ametliku WhatsApi rakenduse haldamist volitatud. Võib-olla just see tingis selle suhtes ajutise keelu, mis ajas enamiku arendajaid ja Whatsapp Mixi arendajat vana versiooni segadusse, kuid see ei kestnud kaua, nii et Nairo Mix parandas olukorra kiiresti ja oli suudab välja anda selle värskenduseta uue värskenduse, mis muutis selle muude eeliste kohta lisaks muudele eelistele, millest saate teada järgmistes lõikudes, turvalise ja mitte blokeeriva versiooni.


Whatsapp Mixi funktsioonid


  1. Rakendus on saadaval kolmemõõtmelises vormingus ja just see köitis märkimisväärset kasutajate rühma.
  2. Saatke multimeediume varasemast suuremates suurustes ja lõpmatu hulga pilte.
  3. Turvalisem kui enne tänu täiendavate turva- ja kaitsefunktsioonide lisamisele rakendusse.
  4. Kasutaja täielik privaatsus, näiteks oma viimase tegevuse peitmine WhatsAppis ja ajutiste sõprade WhatsApi olekute nägemine.
  5. Suurendage kirjaliku juhtumi sõnade arvu 200-ni.
  6. Nüüd on vaid ühe klõpsuga võimalik seadmesse alla laadida WhatsApi olekud, mida teised kontaktid jagavad.
  7. Peida teisendatud sõnumi fraas, kui sõnumeid edastatakse.
  8. Rakenduse välimuse muutmiseks pakkuge teemapoodi.
  9. Selle kaudu saab vestlusi varundada ja neid ühest seadmest teise taastada.
  10. Parandab seadete ikoone.
  11. Lubage salajaste vestluste peitmine ja lukustage need salajase koodiga.
  12. Lisage sõnumiplaani funktsioon, mille saate varem luua, ja täpsustage kontakt ning nende saatmise kellaaeg ja kuupäev, et meelde tuletada olulist kohtumist või isegi sõprade sünnipäevi või muid sündmusi.
  13. Lisades automaatse vastuse funktsiooni, mille kasutaja loob saabunud sõnumile vastamiseks, kui ta on hõivatud ja keeldub sel hetkel ise vastamast.
  14. Lülitage tõukemärguannete vastuvõtmise peatamine sisse, aktiveerides lennurežiimi funktsiooni, peatades Interneti rakendusest ja hoides seda ning sirvides teisi saite ja programme ilma WhatsApp Mixi tekitatavate ebamugavusteta.
  15. WhatsApp Mixi uusim uusim versioon:
  16. WhatsApi olekute kuvamisviisi muutmine sarnaneb Instagrami olekuvaatega.
  17. Lisage uusi kleebiseid ja lubage nendest suuremas koguses poodide allalaadimist.
  18. Lubage rakenduse liidese kohandamine, muutke selle fonti ja värvi ning aktiveerige selle langusefektid.

Whatsapp Mixi allalaadimislink ja WhatsApp Mix


 Laadige alla WhatsApp Mix



WhatsApp teemaksu alternatiivid ühele Oatsabile  Omar Baveb kopeerib  ka  WhatsApp Mix   Whatsapp Mix  on   WhatsApp'i  koopia keelu vastu ning see  on ohutu ja probleemideta.
Laadige alla WhatsApp Mix Plus uusim versioon 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent