recent
أخبار ساخنة

Last ned WhatsApp Omar Green Whatsapp Plus 2020

الصفحة الرئيسية

Last ned WhatsApp Omar Green


WhatsApp Omar  Green  OB4Whatsapp En ny WhatsApp Plus- versjon ble med i de totale kopiene levert av den arabiske utvikleren Omar Badib, som ble likt av mange brukere, noe som økte ønsket om å skaffe flere av dem fordi de trengte å aktivere flere numre på telefonene sine, så ny  WhatsApp Omar  ble lagt for å dekke behovene til Application brukere som du legger merke til, fargen på sitt grensesnitt og design er identisk med  den  fargen på  den offisielle søknaden,  det vil si, det er ikke begrenset til en bestemt kategori av personer og kan være brukt av forskjellige kategorier levert av  WhatsApp Collector nettstedet  .

WhatsApp Omar Green
Last ned WhatsApp Omar green

WhatsApp Omar Green OB4Whatsapp


WhatsApp Omar Green ble sist installert med et sett med modifikasjoner som tillot brukerne å kommunisere med jevnaldrende med sin komfort, enten de ringer eller til og med når de forberedte gruppechatter for mer enn én person. Hensikten med hendelser som denne versjonen var å fikse og endre alle problemene som flertallet av Whatsapp Plus-  kopiene  sto overfor.  Det er en sikker kopi og mot forbudet. Det er verdt å merke seg at det ikke krever noen ekstra gebyrer for å ringe talesamtaler mellom eierne som kan brukes til å betjene to numre på en WhatsApp-konto samtidig og på en enhet uten skade på mobilen din.


WhatsApp Omar Badib Al Akhdar OB Whatsapp


WhatsApp Plus Green er en oppdatert versjon som er endret fra korrespondansesøknaden av Brother Omar Badib for å være en kopi av WhatsApp Plus mot forbudet, som betyr å chatte og ringe eller tale samtale mellom nære venner og andre mennesker fra andre land rundt om i landet. verden, ikke bare dette, men også den har økt tjenestene sine til å inkludere å tilby The Noble Qur'an som er komplett, samt noen islamske tillegg som minne om muslimen og de førti substantivet for å gi brukeren litt åndelighet på sin mobil, en applikasjon som er preget av personvern og sikkerhet når den fungerer for å kryptere samtalene og dermed hindre noen fra å se eller se dem slik den var programmert til å bli en kopi mot det midlertidige forbudet som utviklere alltid har bekymret seg for,den har gitt brukerne funksjonen til å endre IP-en, som forhindrer enhver krypteringsprosess som ethvert land kan ta mot denne kopien og mange andre funksjoner som du kan bli kjent med gjennom denne artikkelen og erfaring, med mindre den vises her når du laster ned kopier så snart du går til den private nedlastingslenken nedenfor.



Funksjoner ved å laste ned WhatsApp Omar Green mot forbudet:


  1. Muligheten til å erstatte standardtema-temaet for hovedgrensesnittet med natten eller gjennomsiktig tema.
  2. Muligheten til å kommunisere og utveksle meldinger og lydklipp med nummer som ikke er registrert i den lagrede kontaktlisten.
  3. Muligheten til å endre hvilken som helst brukers telefon-API.
  4. Aktiver innstilling av låssamtaler med et hemmelig nummer, og skjul dem vekk fra listen over chatter som er plassert på programmets hovedgrensesnitt.
  5. Legg til muligheten for fallende effekter i settet med alternativer presentert for oss av WhatsApp, Omar Green, og utvikle nye bruksformer.
  6. Legge til en kopi av Noble Koranen slik at du kan lese den når som helst og hvor som helst, samt noen islamske tillegg som dhikr morgen og kveld, dhikr søvn og andre.
  7. Den har en temabutikk å laste ned for å passe brukernes smak.
  8. Lagt til automatisk svar-funksjon for innkommende meldinger.
  9. Lagt til planlagt meldingsfunksjon.
  10. Muligheten til å flytte mellom samtaler uten å måtte flytte til hovedgrensesnittet, gjennom knappen som er plassert øverst på chatskjermen.
  11. Aktiver videresending av meldinger for ubegrensede mennesker.
  12. Lagt til dekorativ tekst og fin tekstfunksjon.
  13. Gjør at gruppemedlemmers meldinger og brukerens meldinger kan vises separat fra andre medlemmer.
  14. Foreta talesamtaler av høy kvalitet.
  15. Legg til vpn proxy breaker.
  16. En mer stabil versjon og mot forbudet.
  17. Lagt til alternativet for flere chats.
  18. Forbedring av personverninnstillinger og deres alternativer, inkludert (skjule det siste utseendet, forhindre sletting av saker, forhindre sletting av meldinger, skjule leserne, som kan kontakte meg).
  19. Lagt til et alternativ som gjør det mulig for brukerne å konvertere lange videoer til klipp av tillatt lengde, for enkel visning i WhatsApp Store.
  20. Legg det gamle visatet på nytt.
  21. Lagt grensesnittalternativet 2014 til det gamle utseendet.
  22. Aktiver alternativet for å deaktivere varsler når du spiller av en lydmelding eller forbereder deg på å sette opp et lydopptak.
  23. Lagt til rengjøringsalternativer for WhatsApp Omar.
  24. Bedre hastighet og ytelse når det gjelder sending og mottak av meldinger samt multimedia.

Last ned WhatsApp Omar Badib-lenken




Last ned lenke  :  Last ned WhatsApp Omar  Green
Last ned WhatsApp Omar Green Whatsapp Plus 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent