recent
أخبار ساخنة

OBWhatsapp omar Burgundy whatsapp plus'ı indirin

الصفحة الرئيسية

WhatsApp'ın OBWhatsapp sürümünü indirin:


Bugün , adı bilinen geliştiricisiyle ilişkilendirilen orijinal WhatsApp sürümünün WhatsApp Omar Burgundy sürümü olan Yemenli geliştirici Omar Baheeb'in WhatsApp Plus sürümlerinden birinin en son sürümünü sizlere sunmak için geri dönüyoruz. pembe WhatsApp sürümü ve mavi WhatsApp sürümü gibi özel renkli sürümü için, altın  WhatsApp, mavi WhatsApp ve diğerleri gibi diğer WhatsApp Plus sürümleri için en son rekabet güncellemesi  , indirme sayfasına giderek indirebilirsiniz.  Omar pink Al-Wardi  ve   WhatsApp Omar Blue, Erkek kullanıcılarla ilişkilendirilen rengi simgeleyen mavi versiyondan ve kadın kullanıcılarla ilişkilendirilen rengi simgeleyen pembe versiyondan farklı olarak, rengi ve özellikleri her iki cinsiyete uygun olsun, tüm tarafları ayrı ayrı tatmin eden WhatsApp Omar Burgundy. 

Omar Baheeb obWhatsApp Bordo


WhatsApp kullanımının artan popülaritesi ve sosyal medyanın temel bir yöntemi olarak benimsenmesiyle birlikte, birçok geliştirici onun ana sürümünü geliştirmek için çalıştı, bu çabaların sonucu olarak bu uygulamanın ait olduğu WhatsApp Plus sürümlerinin ortaya çıkması, Daha önce bahsettiğimiz diğer kopyalar arasında en güçlü rakip olarak kabul edilen ve bu tür   WhatsApp GBWhatsapp  ve Whatsapp  Alkasir   ve diğerlerine ek özellikler sağlanmıştır  ve orijinal uygulamaya daha önce eklenmemiş özellikler,  bu makale sayesinde kullanıcılarının neler çektiğini öğreneceksiniz. ve dağıtım oranını artırdı  .

WhatsApp Omar Burgundy'yi indirin



Yasağa karşı WhatsApp Omar Burgundy son güncelleme:


WhatsApp uygulamasının başlangıcından bu yana popülaritesi ve bu uygulamanın artan kullanıcı oranı nedeniyle  , Omar Burgundy'nin WhatsApp sürümü de dahil olmak üzere bir kopyasını alan geliştirici Omar Badeeb de dahil olmak üzere birçok geliştirici bu sürümü geliştirmek için yarıştı.  bugün size kopyaların programlanması ve güncellenmesi üzerinde çalıştığı, piyasaya sürüldüğü andan itibaren bir ay hediye etti.Kullanıcıların gereksinimleri doğrultusunda, güvenli ve yasaklanmaya karşı olduğu için onu diğer sürümlere güçlü bir eş yapan şey.


Omar WhatsApp'ın Annabi sürümü, Arap kullanıcıların anlaması ve başa çıkması kolay Arapça bir arayüze sahiptir. Bulamayacağınız birden fazla özellik ve özellikleri ile, geliştirici Ömer tarafından sağlanan, yayımı tarihinden itibaren en fazla üç ay süreyle uzatıldı   eski  yeşil WhatsApp  , OBWhatsapp  sağlanan Sizin tarafınızdan veya diğer taraf tarafından kişilerden silinen mesajları geri alma yeteneği, böylece artık sahip olduğunuz mesajları kimse silemez ve kullanıcıları, gizlilik politikasıyla ilgili özelliklere sahiptir, böylece kullanıcı gizli bir koda, parmak izine veya desene dayalı uygulamanın yanı sıra, sohbetleri ve konuşmaları herhangi birinin ihlal etmesini zorlaştıracak şekilde kilitleme Özelliğinin gizliliği, istenirse nerede olduğunu bilmek için harita üzerinde konumlandırma özelliğine ek olarak ve sohbetteki metinleri diğer dillere çevirme özelliği ve bir paragrafla sınırlanamayan diğer özellikler.

WhatsApp Omar Burgundy WhatsApp'ın özellikleri ve avantajları:





  1. Güvenli ve engellenmeye tabi olmayan bir uygulama
  2. Sürüm, son güncelleme tarihinden itibaren üç aydan fazla uzatılmıştır ve kullanıcıya geliştiricinin kendisi tarafından bu konuda bildirimde bulunulmadıkça güncellenmesi gerekmez.
  3. OBWhatsapp, sohbet mesajlarını birden çok dile çevirme özelliğine sahiptir. Dili sizinkinden farklı biriyle konuşuyorsanız veya uyguladığınız dilde başka bir dilde sözcükler içeren bir mesaj alırsanız, bunu tercüme etmek için kaynaklar aramanıza gerek kalmayacaktır.
  4. Yalnızca beş kişiyle sınırlı olduktan sonra iletilen iletilen mesaj ifadesini göstermeden, kullanıcının bir seferde yaklaşık 1000 kişiye mesaj iletebileceği kişi veya kişi aralığını genişletme.
  5. Ana simgenin yanı sıra ek simgeler içerir ve kullanıcı ana simgeyi tutma veya bu simgeler arasından en uygun olanı seçme özgürlüğüne sahiptir.
  6. Kullanıcıların WhatsApp gruplarını, özellikle de işverenleri ve şirketleri yönetmelerine, çalışmaları yalnızca süpervizörlerle sınırlı olan belirli kişiler için gruplar oluşturmalarına ve üyelerin grup adını ve profil resmini değiştirmesinin yanı sıra gruptaki mesajlarını non -supervisors.
  7. Kur'an-ı Kerim ve Peygamber hadisleri gibi üç nüshada geliştirici Ömer tarafından sağlanan İslami ilavelerin yanı sıra Müslümanın anısına da İslami bir karakter eklenmiştir.
  8. Geçmişte birçokları için külfetli olan mesaj gönderme ve alma hızının iyileştirilmesi.
  9. Geliştirici Omar Badeeb tarafından geliştirilen çeşitli temalar ve yeşil WhatsApp uygulaması tarafından sağlanmayan çok sayıda yazı tipi ve motif içerir.
  10. Çıkartma kullanma ve bunları Google Play Store'dan indirme yeteneği.
  11. Telefonun çaldığını göstermeden sizinle arama yapabilecek kişileri tanımlama özelliğini etkinleştirin
  12. WhatsApp Omar Burgundy, okuma konumunu kaydetmek için en son güncelleme özelliğini sağlar, böylece kullanıcının okumaya devam etmek için başlangıç ​​noktasına dönmesine gerek kalmaz, çünkü
  13. Uygulama, sohbeti açar açmaz sizi doğrudan ulaştığınız noktaya götürecektir.
  14. Kayıt düğmesine uzun basmaya gerek kalmadan ses klipleri oluşturma ve kaydetme yeteneği
  15. OBWhatsapp, kullanıcılarının WhatsApp'taki son görünümlerinin zamanlamasını gizlemelerini ve insanların durumlarını kendilerine göründüklerini göstermeden görmelerini sağlama avantajına sahiptir.
  16. WhatsApp vakalarını 30 saniyeyi geçmeyen kısa bir süre ile sınırlandırıldıktan sonra 10 dakikadan fazla kaldırın.
  17. Aynı anda bir grup kişiyle grup aramaları oluşturma özelliğini etkinleştirin.

WhatsApp Plus OBWhatsapp Omar Baheeb Whatsapp omar pembe Whatsapp omar Burgundy
OBWhatsapp omar Burgundy whatsapp plus
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent