recent
أخبار ساخنة

Κατεβάστε WhatsApp Omar Μπλε 2020 Ενημέρωση

الصفحة الرئيسية

Κατεβάστε WhatsApp Omar Μπλε OB3Whatsapp για να κατεβάσετε από εδώ:


WhatsApp Omar Blue 2020 "Whatsapp omar blue" είναι μία από μια ομάδα εκδόσεων του WhatsApp Plus κατά της τροποποιημένης απαγόρευσης ότι ένας από τους Άραβες προγραμματιστές που ονομάζεται Omar Batheeb σχεδιαστεί για να τρέξει ένα δεύτερο αριθμό την ίδια στιγμή και σε μία συσκευή και να προσθέσετε κάποιες τροποποιήσεις και τις εξελίξεις που έκανα να ξεχωρίζουν από τους ομοίους της αντιγραφής, μια ελαφριά έκδοση και δεν θα καταλάβει μια μεγάλη περιοχή του διαστήματος μνήμης που υποστηρίζει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που βρίσκετε στο χρυσό και το μπλε WhatsApp όπως η απόκρυψη των εμφανίσεων και η μεταφόρτωση των περιπτώσεων WhatsApp και το χαρακτηριστικό γνώρισμα του Διαδικτύου αναικτούν και άλλες προσθήκες που υπερβαίνουν 1000 adders.

واتساب بلس ضد الحظر
WhatsApp Συν μπλε κατά της απαγόρευσης


Ποια είναι η διαφορά μεταξύ WhatsApp Πράσινο και WhatsApp Omar


Μπορεί να αναρωτιέστε ποια είναι η διαφορά μεταξύ της χρήσης WhatsApp Omar Blue και WhatsApp Messenger; Η απάντηση είναι κατά τη σύγκριση των χαρακτηριστικών που μας παρέχονται από την αρχική έκδοση και whatsapp έκδοση Omar θα διαπιστώσετε ότι η έκδοση Omar Batheb αναπτύχθηκε ξεπέρασε την αρχική έκδοση με τα χαρακτηριστικά που περιέχει, σε συνδυασμό με αυτά που υπήρχαν στο WhatsApp Green και να αυξηθεί τους άλλα χαρακτηριστικά ότι ο χρήστης έχασε αυτό που το διακρίνει από την επίσημη εφαρμογή μπορεί να έχει μειωθεί το επίπεδο της ζήτησης σε ορισμένες περιόδους και την επιστροφή των χρηστών του στην παλιά έκδοση λόγω της προσωρινής απαγόρευσης που διήρκεσε, αλλά με τις ενημερώσεις που έγιναν πρόσφατα αυτό το πρόβλημα λύθηκε Αυτό που το έκανε μια ασφαλή και ξεμπλοκαριστεί έκδοση μετά από αυτό που αποκατέστησε την εμπιστοσύνη των χρηστών του και την υιοθέτησε ξανά και δεν είναι η μόνη έκδοση που αναπτύχθηκε από αυτόν τον προγραμματιστή υπάρχει επίσης WhatsApp Omar Burgundy και ακολούθησε άμεσα whatsapp Omar Pink για να ενεργοποιήσετε περισσότερο από ένα λογαριασμό και την επιθυμία των χρηστών να πάρει περισσότερο και όχι το περιεχόμενο με αυτά τα αντίγραφα Brother Omar ανέπτυξε μια νέα έκδοση με ένα χρώμα παρόμοιο με την αρχική έκδοση του WhatsApp γνωστή ως WhatsApp Omar Green για να προσθέσετε ένα τέταρτο λογαριασμό για το Android.


WhatsApp Omar Μπλε ενημέρωση τελευταία έκδοση:


  1. WhatsApp Omar Μπλε κατά της απαγόρευσης.
  2. Η ισχύς του αντιγράφου παρατάθηκε σε πέντε μήνες από την ημερομηνία λήψης ή ενημέρωσης.
  3. Προσθέστε το Proxi, το οποίο προστατεύει Watts Omar μπλε από την απαγόρευση που ορισμένες χώρες μπορεί να επιβάλει.
  4. Ενεργοποιήστε την ενεργοποίηση της νυχτερινής λειτουργίας ή της διαφανούς λειτουργίας για να είναι μια εναλλακτική λύση στο θέμα της προεπιλεγμένης λειτουργίας.
  5. Προσθέστε την επιλογή γρήγορης πρόσβασης για συνομιλίες που εμφανίζονται στο μπροστινό μέρος της οθόνης συνομιλίας για να περιηγηθείτε σε συνομιλίες χωρίς να χρειάζεται να επιστρέψετε στην κύρια διασύνδεση.
  6. Η προσθήκη ενός νέου κουμπιού στην οθόνη συνομιλίας περιλαμβάνει πολλαπλές επιλογές (διακόσμηση κειμένου- deluxe κείμενο - εκρηκτικό κείμενο - επεξεργασία κειμένου).
  7. Προσθέστε μια επιλογή του Style Store, όπως το Instagram, ώστε οι καρτέλες στην αρχική οθόνη να αντικαθίστανται για να εμφανίζουν υποθέσεις με τη μορφή κύκλων παρόμοιων με την προβολή στο Instagram.


WhatsApp Λήψη Χαρακτηριστικά Omar μπλε:


Whatsapp omar μπλε ρυθμίσεις πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων:

  1. Κρύψτε την τελευταία σας δραστηριότητα στο WhatsApp Omar Blue (αν ενεργοποιηθεί, οι επαφές σας δεν θα εμφανιστούν και δεν θα μπορείτε να καταλάβετε πότε θα επιστρέψουν).
  2. Αποκρύψτε την εύρυθμη λειτουργία ανάγνωσης, ώστε να μπορείτε να διαβάσετε τα εισερχόμενα μηνύματα χωρίς να εμφανίζεται σε κανέναν ότι τα διαβάζετε μέχρι να απαντήσετε στο μήνυμα.
  3. Εμποδίστε τη διαγραφή των εισερχόμενων μηνυμάτων καθώς επίσης και των περιπτώσεων WhatsApp έτσι ώστε μπορείτε να διαβάσετε τα μηνύματα των φίλων και να δείτε τις καταστάσεις τους που νομίζουν ότι έχουν διαγραφεί μόνιμα και κανένας δεν θα είναι σε θέση να τα διαβάσει.
  4. Απόκρυψη παρακολούθησης ιστοριών, το οποίο με τη σειρά του σας βοηθά να παρακολουθείτε τις επαφές χωρίς να τους δείχνετε ότι τις παρακολουθείτε και μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένες περιπτώσεις για να δείξετε ότι τις έχετε δει μόνο.
  5. Διακόψτε ένα σήμα που έχει μετατραπεί μετά την προώθηση των μηνυμάτων.

Αποκλειστικά μπλε Omar Watts Χαρακτηριστικά:


  • Δώστε στο χρήστη τη δύναμη να αλλάξει το χρώμα υποβάθρου και να υιοθετήσει το θέμα μεταξύ των θεμάτων διαθέσιμων στο κατάστημα WhatsApp Omar μπλε OB3Whatsapp.
  • Απενεργοποίηση του Internet από την εφαρμογή και διατήρηση της λειτουργίας του στις υπόλοιπες άλλες εφαρμογές στο κινητό.
  • Αυξήστε το μέγεθος των βίντεο που μπορούν να μοιραστούν στο WhatsApp Omar Blue.
  • Η δυνατότητα να ανεβάσετε ένα βίντεο στην κατάσταση σε περισσότερα από 30 δευτερόλεπτα.
  • Προσθέστε έτοιμες προς επιλογή γραπτές υποθέσεις ως σταθερή κατάσταση για το λογαριασμό σας.
  • Ενεργοποιήστε την εκχώρηση αυτόματων απαντήσεων εισερχόμενων μηνυμάτων και δημιουργήστε και επεξεργαστείτε προγραμματισμένα μηνύματα μετά τον προγραμματισμό τους.


Whatsapp omar μπλε ήταν αυτό το άρθρο σχετικά με whatsapp έκδοση του Omar Blue που είναι μια έκδοση του WhatsApp Plus κατά της απαγόρευσης
Κατεβάστε WhatsApp Omar Μπλε 2020 Ενημέρωση
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent