recent
أخبار ساخنة

WhatsApp Omar Blue 2020 Update downloaden

الصفحة الرئيسية

Download WhatsApp Omar Blue OB3Whatsapp om vanaf hier te downloaden:


WhatsApp Omar Blue 2020 "Whatsapp omar blauw" is een van een groep versies van WhatsApp Plus tegen het gewijzigde verbod dat een van de Arabische ontwikkelaars genaamd Omar Batheeb ontworpen om een tweede nummer draaien op hetzelfde moment en op een apparaat en voeg een aantal wijzigingen en ontwikkelingen die ik maakte het onderscheiden van de wil van het kopiëren, een lichte versie en zal niet bezetten een groot gebied van geheugen ruimte ter ondersteuning van alle functies die u vindt op WhatsApp goud en blauw, zoals het verbergen van indrukken en het downloaden van whatsapp gevallen en de functie van internet uit te schakelen en andere toevoegingen meer dan 1000 adders.

واتساب بلس ضد الحظر
WhatsApp Plus Blauw tegen het verbod


Wat is het verschil tussen WhatsApp Green en WhatsApp Omar


Je vraagt je misschien af wat het verschil is tussen het gebruik van WhatsApp Omar Blue en WhatsApp Messenger? Het antwoord is bij het vergelijken van de functies die ons door de originele versie en whatsapp versie Omar vindt u dat de versie Omar Batheb ontwikkeld beter dan de originele versie met de functies die het bevat, het combineerde die die op Groen WhatsApp bestonden en verhoogde hen andere eigenschappen die de gebruiker miste wat het van de officiële toepassing onderscheidde kan het niveau van vraag in sommige periodes verminderd hebben en de terugkeer van zijn gebruikers aan de oude versie toe te schrijven aan het tijdelijke verbod dat duurde maar met de updates die onlangs werden gemaakt dit probleem werd opgelost werd opgelost Wat maakte het een veilige en gedeblokkeerde versie na wat hersteld het vertrouwen van de gebruikers en nam het weer en het is niet de enige versie ontwikkeld door deze ontwikkelaar is er ook WhatsApp Omar Burgundy en volgde direct whatsapp Omar Pink om meer te activeren dan een account en de wens van gebruikers om meer en niet inhoud met die kopieën Broeder Omar ontwikkelde een nieuwe versie met een kleur vergelijkbaar met de originele versie van WhatsApp bekend als WhatsApp Omar Green om een vierde account voor Android toe te voegen.


WhatsApp Omar Blue update nieuwste versie:


  1. WhatsApp Omar Blue tegen het verbod.
  2. De geldigheid van de kopie is verlengd tot vijf maanden na de datum van download of update.
  3. Voeg De Proxi, die Watts Omar blauw beschermt tegen het verbod dat sommige landen kunnen opleggen.
  4. Schakel de activering van de nachtmodus of transparante modus in als alternatief voor het thema van de standaardmodus.
  5. Voeg de optie snelle toegang toe voor gesprekken die aan de voorkant van het chatscherm worden weergegeven om door gesprekken te navigeren zonder terug te keren naar de hoofdinterface.
  6. Het toevoegen van een nieuwe knop aan het gesprek scherm bevat meerdere opties (tekst decoratie- deluxe tekst - explosieve tekst - tekst bewerken).
  7. Voeg een stijlwinkeloptie zoals Instagram toe, zodat tabbladen op het startscherm worden vervangen om gevallen weer te geven in plaats daarvan in de vorm van cirkels die lijken op de weergave op Instagram.


WhatsApp Download Functies Omar blauw:


Whatsapp omar blauwe privacybeleid instellingen:

  1. Verberg je laatste activiteit op WhatsApp Omar Blue (als je geactiveerd bent, worden je contacten niet weergegeven en kun je niet zien wanneer ze terug zijn).
  2. Verberg de leesstatus, zodat u de binnenkomende berichten lezen zonder iemand te laten zien dat u ze leest totdat u op het bericht hebt gereageerd.
  3. Voorkom het verwijderen van binnenkomende berichten en WhatsApp-aanvragen, zodat je berichten van vrienden lezen en hun situaties zien waarvan ze denken dat ze permanent zijn verwijderd en niemand ze kan lezen.
  4. Verberg Story Watch, waarmee je op zijn beurt contact houden zonder ze te laten zien dat je ze volgt en je specifieke cases kiezen om aan te tonen dat je ze alleen hebt gezien.
  5. Een geconverteerd signaal stoppen zodra berichten worden doorgestuurd.

Exclusieve Blue Omar Watts Functies:


  • Geef de gebruiker de bevoegdheid om de achtergrondkleur te veranderen en neem het thema over onder de thema's die beschikbaar zijn in de WhatsApp Store Omar Blue OB3Whatsapp.
  • Het uitschakelen van het internet van de app en het houden van het draait op de rest van de andere apps op de mobiele telefoon.
  • Vergroot de grootte van video's die kunnen worden gedeeld op WhatsApp Omar Blue.
  • De mogelijkheid om een video te uploaden naar de situatie in meer dan 30 seconden.
  • Voeg kant-en-klare geschreven aanvragen toe om een vaste status voor uw account te zijn.
  • Schakel automatisch antwoordtoewijzing van binnenkomende berichten in en maak en bewerk geplande berichten nadat deze zijn gepland.


Whatsapp omar blauw was dit artikel over whatsapp versie van Omar Blue, dat is een versie van WhatsApp Plus tegen het verbod
WhatsApp Omar Blue 2020 Update downloaden
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent