recent
أخبار ساخنة

Преузмите ОБВхатсапп омар Бургундски ВхатсАпп плус

الصفحة الرئيسية

Преузмите ОБВхатсапп верзију ВхатсАпп-а:


Данас се враћамо на вама је да данас са вама најновију верзију једног од верзије јеменске девелопер Омар Бахееб, што је ВхатсАпп Мессенгер Омар Боургогне верзија оригиналног ВхатсАпп Мессенгер Плус ВхатсАпп верзију чије је име повезано је са својом програмера, који је познат за њену верзију у боји, као што је ружичаста ВхатсАпп верзија и плава ВхатсАпп верзија, најновије ажурирање конкуренције за друге верзије ВхатсАпп Плус, као што су  злато  ВхатсАпп, плаво ВхатсАпп и друге, које можете да преузмете тако што ћете потражити страницу преузимања  Омар розе Ал-Варди  и   ВхатсАпп Омар Блуе, за разлику од плаве верзије која симболизује боју повезану са мушким корисницима, и ружичасте верзије која симболизује боју повезану са женским корисницима, ВхатсАпп Омар Бургундија која задовољава све стране посебно, било да су њихова боја и његове карактеристике погодне за оба пола. 

Омар Бахееб обВхатсАпп Бургундија


Са све већом популарношћу употребе ВхатсАпп-а и његовим усвајањем као основним методом друштвених медија, многи програмери су радили на развоју главне верзије исте, што је резултат ових напора настала верзија ВхатсАпп Плус-а којој припада ова апликација, који се сматра најјачим конкурентом међу оним другим примерцима које смо раније споменули и таквим копијама   ВхатсАпп ГБВхатсапп  и  Вхатсапп Алкасир   и остали добили су  додатне карактеристике и карактеристике нису претходно додате  оригиналној апликацији. У овом чланку ћете сазнати шта њене кориснике привлаче и повећао удео његовог  размештања.

Преузмите ВхатсАпп Омар Бургундија



ВхатсАпп Омар Бургунди најновије ажурирање против забране:


Због популарности апликације ВхатсАпп од њеног почетка и све већег броја корисника ове апликације, многи програмери су се такмичили за развој ове верзије, укључујући програмера  Омара Бадееба,  који је примио копију, укључујући ВхатсАпп верзију Омара Бургундије, коју ми представљамо вам данас месец дана од његовог лансирања, где је радио на програмирању и ажурирању копија У складу са захтевима корисника, оно што га је учинило снажним увидом у друге верзије, јер је безбедно и против забране.


Аннаби верзија Омара ВхатсАппа има арапски интерфејс који је арапским корисницима лако разумети и са њима се бавити. То је продужено за више од три месеца од датума објављивања, који је обезбедио програмер Омар, са вишеструким карактеристикама и карактеристикама које нећете наћи на   старом  зеленом ВхатсАпп-у  ,  где је  ОБВхатсапп  пружио могућност преузимања порука које сте ви избрисали или од стране друге стране из контаката тако да нико више неће моћи да брише своје поруке које имате, а његови корисници имају функције повезане са политиком приватности како би корисник могао да закључа закључавање апликација заснована на тајном коду, отиску прста или обрасцу, као и закључавању четова и разговора, тако да је било коме тешко да се повриједи на њену приватност, додатак је и карактеристика лоцирања на мапи како би могао знати где се налази по жељи, као и значајка превођења текстова у чету на друге језике и друге карактеристике које се не могу ограничити на један одломак.

Карактеристике и предности ВхатсАпп Омар Бургундија ВхатсАпп:





  1. Апликација која је сигурна и не подлијеже блокади
  2. Верзија је продужена на више од три месеца од дана последњег ажурирања и не захтева њено ажурирање осим ако корисник није о томе обавестио самог програмера
  3. ОБВхатсапп има функцију за превођење цхат порука на више језика. Ако разговарате са неким чији се језик разликује од вашег или примате поруку која садржи речи на језику различитом од онога који вежбате, нећете морати да тражите изворе да бисте га превели.
  4. Проширење спектра контаката или људи којима корисник може истовремено послати поруке око 1000 људи, без приказивања фразе Прослеђена порука пренета након што је она била ограничена на само пет особа.
  5. Поред главне иконе, садржи додатне иконе, а корисник има слободу да задржи главну икону или да одабере најприкладнију из иконе.
  6. Омогућава корисницима да администрирају ВхатсАпп групе, посебно послодавце и компаније, да створе групе за одређене појединце чији је рад ограничен само на супервизоре и спрече чланове да мењају назив групе и слику профила, као и слање порука у групи не -надзори.
  7. Исламском карактеру је додата апликација путем исламских додатака које је програмер Омар пружио у три примјерка попут Племенитог Кур'ана и хадиса Посланика, као и сећања на муслимана.
  8. Побољшање брзине слања и примања порука, што је многима у прошлости било оптерећујуће.
  9. Садржи различите теме које је развио програмер Омар Бадееб, као и више фонтова и мотива који нису били обезбеђени зеленом апликацијом ВхатсАпп.
  10. Могућност употребе налепница као и преузимања из Гоогле Плаи Сторе-а.
  11. Активирајте функцију идентификације људи који могу да телефонирају с вама, а да им не покажете да телефон звони
  12. ВхатсАпп Омар Бургундија пружа најновију могућност ажурирања за спремање локације за читање тако да се корисник неће морати враћати на почетну тачку за наставак читања, јер
  13. Апликација ће вас директно одвести до тачке до које сте дошли чим отворите разговор.
  14. Способност креирања и снимања аудио снимака без потребе да дуго притиснете дугме за снимање
  15. Предност ОБВхатсапп-а је што омогућава својим корисницима да сакрију време свог последњег појављивања на ВхатсАпп-у и виде статусе људи, а да им не покажу да су их видели.
  16. ВхатсАпп случајеве подигните на више од 10 минута, након што је ограничено на кратко време не дуже од 30 секунди.
  17. Омогућите значајку да истовремено креирате групне позиве са групом контаката.

ВхатсАпп Плус ОБВхатсапп Омар Бахееб Вхатсапп омар пинк Вхатсапп омар Бургундија
Преузмите ОБВхатсапп омар Бургундски ВхатсАпп плус
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent