recent
أخبار ساخنة

Descarcă WhatsApp Mix Plus ultima versiune

الصفحة الرئيسية

 Descărcați noua versiune Whatsapp Mix și WhatsApp Mix


Descărcați cea  mai recentă versiune de   Mix WhatsApp  Whatsapp Mix  o copie de  WhatsApp Plus împotriva  interdicției  și a aplicațiilor celebre, care Thza multe funcții minunate pe care le puteți Alhsal pe  linkul de descărcare  WhatsApp Mix în  partea de jos a  articolului înainte de a partaja butoane subiect pe site-urile de rețele sociale 

Whatsapp Mix WhatsApp Mix
Whatsapp Mix WhatsApp Mix
Descărcați Whatsapp Mix  mai jos

Trebuie să vă întrebați ce este  WhatsApp Mix și de  ce nu am mai auzit despre asta atunci când sunt menționate cele mai multe versiuni de WhatsApp Plus?  Actualizarea  Whatsapp Mix 2020  este o versiune modificată dezvoltată de un dezvoltator străin numit  Nairo Mix,  o aplicație care se ocupă de corespondența și schimbul de media și fișiere de dimensiuni mici și mari de înaltă calitate, care diferă de ceea ce a fost pe  Whatsapp Messenger. Aceasta a fost pregătit să faciliteze procesul de comunicare între utilizatorii din întreaga lume și este disponibil gratuit. Nu este obligat să plătiți nicio taxă de abonament, deoarece funcționarea sa depinde în principal de disponibilitatea Internetului sau a datelor dvs. de telefon, deoarece utilizează același plan de date pe internet pe care îl utilizați de obicei pentru a naviga în rețea și a deschide e-mail.


Poate că nu mai era menționat înainte și nu a primit faimă largă în lumea arabă, deoarece este o copie care nu este arabă, dar, fără îndoială, după ce i-ați cunoscut caracteristicile și trăsăturile, percepția dvs. despre aceasta se va schimba și poate deveni principalul alternativă pe care o veți adopta mai târziu pe dispozitivele dvs., așa că v-am oferit o descărcare gratuită de  Whatsapp Mix  pentru a vă afla în mâinile dvs. și a fi capabil să o încercați pe telefoanele dvs.

Descărcați WhatsApp Mix împotriva interdicției Whatsapp Mix



WhatsApp Mix este foarte similar cu majoritatea versiunilor arabe dezvoltate al căror nume este inclus în lista WhatsApp Plus, precum  gbwhatsapp  , obwhatsapp,  fmwhatsapp  , whatsapp gold, deoarece a fost dezvoltat pentru a se potrivi cerințelor utilizatorilor WhatsApp și ca știm, acest tip de modificare care a fost plasat pe   copiile  Whatsapp Plusnu a fost autorizat înainte de Gestionarea aplicației oficiale WhatsApp Poate că acest lucru a făcut-o supusă unei interdicții temporare care a confundat majoritatea dezvoltatorilor și dezvoltatorul Whatsapp Mix vechea versiune, dar aceasta nu a durat mult, așa că Nairo Mix a remediat repede situația și a fost capabil să emită o nouă actualizare fără această problemă, ceea ce a făcut-o o versiune sigură și care nu blochează, pe lângă alte avantaje despre care veți afla mai târziu în alineatele următoare.


Funcțiile Whatsapp Mix


  1. Aplicația este disponibilă într-un format tridimensional, iar acest lucru a atras un grup semnificativ de utilizatori.
  2. Trimiteți multimedia la dimensiuni mai mari decât înainte și un număr infinit de imagini.
  3. Mai sigur decât înainte, datorită includerii în aplicație a unor funcții suplimentare de securitate și protecție.
  4. Confidențialitate completă pentru utilizator, cum ar fi ascunderea ultimei sale activități pe WhatsApp și ascunderea văzând statutul de WhatsApp al prietenilor temporari.
  5. Măriți numărul de cuvinte pentru cazul scris la 200 de cuvinte.
  6. Acum este posibil să descărcați stările WhatsApp partajate de alte persoane de contact pe dispozitiv cu un singur clic.
  7. Ascundeți fraza pentru un mesaj convertit dacă mesajele sunt transmise.
  8. Oferiți un magazin tematic pentru a schimba aspectul aplicației.
  9. Prin intermediul cărora poate face backup conversații și le poate restabili de la un dispozitiv la altul.
  10. Corectează pictogramele de setări.
  11. Activați ascunde conversațiile secrete și blocați-le cu un cod secret.
  12. Adăugați funcția de planificare a mesajelor pe care le puteți crea mai devreme și specificați contactul și ora și data la care acestea vor fi trimise pentru a vă reaminti o întâlnire importantă sau chiar zilele de naștere ale prietenilor sau cu orice altă ocazie.
  13. Adăugarea funcției de răspuns automat pe care utilizatorul o creează pentru a răspunde la mesajul primit pe care îl primește dacă este ocupat și refuză să răspundă în acel moment de unul singur.
  14. Permiteți oprirea primirii notificărilor push prin activarea funcției de zbor, oprirea internetului din aplicație și păstrarea acesteia și navigarea pe alte site-uri și programe fără niciun inconvenient care ar putea emana de la WhatsApp Mix.
  15. Cea mai nouă versiune de WhatsApp Mix:
  16. Modificați modul în care sunt afișate stările WhatsApp similare cu vizualizarea stărilor Instagram.
  17. Adăugați stickere noi și permiteți descărcarea mai multor site-uri prin orice magazin disponibil.
  18. Activați personalizarea interfeței aplicației, schimbați fontul și culoarea și activați efectele de picurare asupra acesteia.

Link-ul de descărcare Whatsapp Mix și WhatsApp Mix


 Descărcați WhatsApp Mix



Alternative de taxare WhatsApp la un Oatsab  Omar Baveb, de  asemenea, copiază  WhatsApp Mix   Whatsapp Mix  este o  copie a  WhatsApp împotriva  interdicției  este sigur și fără probleme.
Descarcă WhatsApp Mix Plus ultima versiune
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent