recent
أخبار ساخنة

Ladda ner den senaste versionen av WhatsApp Mix Plus 2020

الصفحة الرئيسية

Ladda ner den senaste versionen av en kombination av whatsapp och whatsapp


Ladda ner  den senaste versionen av   Kombinera WhatsApp  whatsapp Kombinera  en kopia av WhatsApp Plus mot  förbudet  och populära användningar som Thza många bra artiklar du kan Alhsal på länken för att  ladda ner  WhatsApp Kombinera  under det  avsnittet innan du delar ämnet på knappar på sociala medier webbplatser 

Kombination av whatsapp whatsapp
Kombination av whatsapp whatsapp
Ladda ner whatsapp-kombinationen  nedan

Du måste undra vad som är  en WhatsApp Mix och  varför har vi inte hört talas om det tidigare när så många versioner av WhatsApp Plus nämns?  Uppdateringen  WhatsApp Mix 2020  är en modifierad version skapad av en utländsk mjukvaruutvecklare som heter  Nairo Mix, en  applikation som handlar om kommunikation och utbyte av media och högkvalitativa och stora filer som skiljer sig från vad det var på  WhatsApp Messenger. Det är är utformad för att underlätta kommunikationsprocessen mellan användare över hela världen och är gratis. Ha är skyldig att betala en registreringsavgift, eftersom dess drift är mycket beroende av internetåtkomst eller dina telefondata, eftersom den använder samma nätverksdataprogram som vanligtvis använder webbläsning och upplåsning. e-post.


Det kanske inte är så populärt och det har inte fått så mycket popularitet i arabvärlden eftersom det är en kopia som inte är arabisk, men naturligtvis när du känner till dess egenskaper och tjänster kommer din inställning till den att förändras och kan vara ett viktigt alternativ som du senare kommer att acceptera på dina enheter. gratis whatsapp- kombination för att   vara i dina händer och kunna Från att försöka på dina telefoner.

Ladda ner WhatsApp-kombination kontra whatsapp-kombination



WhatsApp-kombinationen liknar ett stort antal utvecklade arabiska versioner vars namn ingår i WhatsApp Plus-listan, som  gbwhatsapp  , obwhatsapp,  fmwhatsapp  , whatsapp-guld, eftersom det har utvecklats för att passa behoven hos WhatsApp-användare och som vi vet, denna typ av struktur som publicerades på  WhatsApp Plus-  kopior   inte godkänd innan hanterar den officiella WhatsApp-applikationen Kanske är det detta som gjorde det under tillfälligt förbud som förvirrade många utvecklare och utvecklare Whatsapp Mix den gamla versionen, men det tog inte lång tid, så Nairo Mix ändrade situationen snabbt och kunde leverera en ny uppdatering utan detta problem, vilket gjorde det till en säkrare och säkrare version genom att lägga till andra fördelar som du kommer att lära dig senare i kommande stycken.


WhatsApp-kombinationsfunktioner


  1. Program är tillgängliga i ett tredimensionellt format, och det är detta som lockade en stor grupp användare.
  2. Skicka multimedia i större storlekar än tidigare med ett ofullständigt antal bilder.
  3. Säkrare än någonsin tack vare integrationen av säkerhets- och säkerhetstjänster i appen.
  4. Fullständig användarskydd, som att dölja sin senaste aktivitet på WhatsApp och gömma sig för att se tillfälliga WhatsApp-vänner.
  5. Öka antalet ord per ärende skrivet med 200 ord.
  6. Det är möjligt att ladda ner ett delat WhatsApp-nummer och andra kontakter till din enhet med bara ett klick.
  7. Dölj texten för det modifierade meddelandet om meddelandet skickas.
  8. Tillhandahålla ett temavärde för att ändra appens utseende.
  9. Genom vilken den kan lagra konversationer och återställa dem från en enhet till en annan.
  10. Ändrar layoutikoner.
  11. Aktivera att dölja privata konversationer och låsa dem med ett hemligt nummer.
  12. Lägg till ett meddelandeplan som du kan skapa i förväg och ange kontakter och tid och datum de ska skickas för att påminna dig om viktiga möten eller vänner födelsedagar eller andra tillfällen.
  13. Lägg till en automatisk svarfunktion som användaren skapar för att svara på inkommande meddelanden som han får om han är upptagen och vägrar att svara samtidigt av sig själv.
  14. Aktivera för att stoppa pushmottagningsmottagning genom att aktivera körlägetjänst, stänga av nätverket från appen och underhålla den och surfa på webbplatser och andra appar utan några besvär från WhatsApp Mix.
  15. Ny version av WhatsApp Combination:
  16. Ändra hur WhatsApp-statistiken visas liknande Instagram-statusvyn.
  17. Lägg till nya klistermärken och aktivera ytterligare nedladdningar i alla butiker som är tillgängliga för dig.
  18. Aktivera anpassningen av appgränssnittet, ändra typsnitt och färg och aktivera effekteffekterna för det.

WhatsApp nedladdningslänk och WhatsApp Mix


 Ladda ner WhatsApp Mix

Ladda ner den senaste versionen av WhatsApp Mix Plus 2020

Alternativ till WhatsApps skyldighet till Oatsab  Omar Baveb en  kopierar också  WhatsApp Mixed  whatsapp  är  en kopia av  WhatsApp mot  förbudet  är säkert och besvärar inte.
Ladda ner den senaste versionen av WhatsApp Mix Plus 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent