recent
أخبار ساخنة

Lejupielādējiet vietni OBWhatsapp omar Burgundy whatsapp plus

الصفحة الرئيسية

Lejupielādējiet vietnes WhatsApp OBWhatsapp versiju:


Šodien mēs atgriezīsimies pie jums, lai jūs iepazīstinātu ar Jemenas izstrādātāja Omar Baheeb vienas no WhatsApp Plus versiju jaunāko versiju, kas ir sākotnējās WhatsApp versijas WhatsApp Omar Burgundy versija, kuras vārds ir saistīts ar tā izstrādātāju, kurš ir pazīstams tās īpašo krāsu versijai, piemēram, rozā WhatsApp versijai un zilajai WhatsApp versijai, jaunākais konkurences atjauninājums citām WhatsApp Plus versijām, piemēram,  zelta  WhatsApp, zilajai WhatsApp un citām, kuras var lejupielādēt, dodoties uz lejupielādes lapu  Omārs rozā Al-Wardi  un   WhatsApp Omārs Zils, atšķirībā no zilās versijas, kas simbolizē krāsu, kas saistīta ar vīriešu dzimuma lietotājiem, un rozā versijas, kas simbolizē krāsu, kas saistīta ar sieviešu dzimuma lietotājiem, WhatsApp Omar Burgundy, kas visas puses apmierina atsevišķi, neatkarīgi no tā, vai tā krāsa un īpašības ir piemērotas abiem dzimumiem. 

Omar Baheeb obWhatsApp Burgundija


Pieaugot WhatsApp lietojuma popularitātei un tās pieņemšanai par sociālo mediju pamatmetodi, daudzi izstrādātāji ir strādājuši pie tā galvenās versijas izstrādes, kas šo centienu rezultātā radīja WhatsApp Plus versijas, kurām šī lietojumprogramma pieder, kas tiek uzskatīts par spēcīgāko konkurentu starp tiem citiem eksemplāriem, kurus mēs jau minējām iepriekš, un šādiem eksemplāriem   WhatsApp GBWhatsapp  un Whatsapp  Alkasir   un citiem tika nodrošinātas  papildu īpašības, un funkcijas iepriekš nebija pievienotas  sākotnējai lietojumprogrammai, par kuru jūs uzzināsit šajā rakstā, ko tā lietotāji piesaista un palielināja tā izvietošanas īpatsvaru  .

Lejupielādējiet WhatsApp Omar Burgundy



WhatsApp Omar Burgundy jaunākais atjauninājums pret aizliegumu:


Sakarā ar WhatsApp lietojumprogrammas popularitāti kopš tās pirmsākumiem un pieaugošo šīs lietojumprogrammas lietotāju īpatsvaru, daudzi izstrādātāji sacentās par šīs versijas attīstību, ieskaitot izstrādātāju  Omar Badeeb,  kurš saņēma kopiju, ieskaitot Omar Burgundy WhatsApp versiju, kuru mēs Es jums šodien klāt mēnesi pēc tā palaišanas brīža, kad viņš strādāja pie kopiju programmēšanas un atjaunināšanas atbilstoši lietotāju prasībām, kas padarīja to par spēcīgu salīdzinājumu ar citām versijām, jo ​​tā ir droša un pret aizliegumu.


Omar WhatsApp Annabi versijai ir arābu interfeiss, ko arābu lietotājiem ir viegli saprast un ar to rīkoties. Tā ir pagarināts ilgāk par trim mēnešiem no dienas, kad publicēts, kuru izstrādātājs Omar nosacījumu, ar vairākām funkcijām un funkcijas, ka jūs neatradīsiet uz   veco  zaļo WhatsApp  ,  kur  OBWhatsapp  sniegto spēja izgūt ziņojumus, kurus esat izdzēsis jūs vai otra puse, no kontaktiem, lai neviens vairs nevarētu izdzēst viņu ziņojumus, kas jums ir, un tā lietotājiem ir funkcijas, kas saistītas ar konfidencialitātes politiku, lai lietotājs varētu bloķēt lietojumprogramma, kas balstīta uz slepenu kodu, pirkstu nospiedumu vai zīmējumu, kā arī sarunu un sarunu bloķēšana, lai kādam būtu grūti pārkāpt tās privātumu, papildus funkcijai, kas to norāda kartē, ir iespēja uzzināt arī tās atrašanās vietu, kā arī tērzēšanas tekstu tulkošanas iezīme citās valodās un citas īpašības, kuras nevar aprobežot ar vienu rindkopu.

WhatsApp Ommar Burgundy WhatsApp iespējas un priekšrocības:





  1. Lietojumprogramma, kas ir droša un nav bloķējama
  2. Versija ir pagarināta uz vairāk nekā trim mēnešiem no tās pēdējās atjaunināšanas dienas, un tā nav jāatjaunina, ja vien pats izstrādātājs to nav informējis lietotājs
  3. OBWhatsapp ir funkcija tērzēšanas ziņojumu tulkošanai vairākās valodās. Ja jūs runājat ar kādu, kura valoda atšķiras no jūsu valodas, vai arī saņemat ziņojumu ar vārdiem valodā, kas nav tava valoda, jums nevajadzēs meklēt avotus, lai to tulkotu.
  4. Paplašinot to kontaktpersonu vai personu loku, kuras lietotājs var pārsūtīt ziņojumus apmēram 1000 cilvēkiem vienlaikus, nerādot frāzi Pārsūtītais ziņojums pārsūtīts pēc tam, kad to attiecināja tikai uz pieciem cilvēkiem.
  5. Bez galvenās ikonas tajā ir papildu ikonas, un lietotājs var brīvi turēt galveno ikonu vai izvēlēties no šīm ikonām vispiemērotāko.
  6. Tas lietotājiem ļauj administrēt WhatsApp grupas, īpaši darba devējus un uzņēmumus, izveidot grupas noteiktām personām, kuru darbs ir paredzēts tikai uzraudzītājiem, un neļaut dalībniekiem mainīt grupas vārdu un profila attēlu, kā arī sūtīt ziņojumus grupā ne -pārraugi.
  7. Pieteikumam ir pievienots islāma personāžs, izmantojot islāma papildinājumus, kurus izstrādātājs Omārs ir nodrošinājis trīs eksemplāros, piemēram, Noble Qur'an un Pravieša hadiths, kā arī musulmaņu piemiņai.
  8. Ziņu sūtīšanas un saņemšanas ātruma uzlabošana, kas iepriekš daudziem bija apgrūtinoša.
  9. Tajā ir dažādas tēmas, kuras izstrādājis izstrādātājs Omar Badeeb, un vairāki fonti un motīvi, kurus nesniedza zaļā programma WhatsApp.
  10. Iespēja izmantot uzlīmes, kā arī lejupielādēt tās no Google Play veikala.
  11. Aktivizējiet iespēju identificēt cilvēkus, kuri var piezvanīt jums, neparādot, ka tālrunis zvana
  12. WhatsApp Omar Burgundy nodrošina jaunāko atjaunināšanas funkciju, lai saglabātu lasīšanas vietu tā, ka lietotājam nevajadzēs atgriezties sākuma punktā, lai turpinātu lasīšanu, jo
  13. Lietotne jūs tieši aizvedīs līdz sasniegtajam punktam, tiklīdz atvērsit sarunu.
  14. Iespēja izveidot un ierakstīt audio klipus bez vajadzības ilgi nospiest ierakstīšanas pogu
  15. OBWhatsapp priekšrocība ir tāda, ka tā lietotājiem ļauj slēpt laiku, kad viņi pēdējoreiz parādījās vietnē WhatsApp, un redzēt cilvēku statusus, neparādot, ka viņi tos ir redzējuši.
  16. Palieliniet WhatsApp gadījumus vairāk nekā 10 minūtēs, pēc tam, kad tas bija ierobežots uz īsu laiku, kas nepārsniedz 30 sekundes.
  17. Iespējojiet funkciju, lai vienlaikus izveidotu grupas zvanus ar kontaktu grupu.

WhatsApp Plus OBWhatsapp Omar Baheeb Whatsapp omar rozā Whatsapp omar Burgundija
Lejupielādējiet vietni OBWhatsapp omar Burgundy whatsapp plus
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent