recent
أخبار ساخنة

Stiahnite si OBWhatsapp omar Burgundsko whatsapp plu

الصفحة الرئيسية

Stiahnite si verziu WhatsApp OBWhatsapp:


Dnes sa k vám vraciame, aby sme vám predstavili najnovšiu verziu jednej z verzií WhatsApp Plus jemenského vývojára Omar Baheeba, čo je verzia WhatsApp Omar Burgundska pôvodnej verzie WhatsApp, ktorej meno je spojené s jej vývojárom, ktorý je známy pre jeho špeciálnu farebnú verziu, ako je ružová verzia WhatsApp a modrá verzia WhatsApp, najnovšia aktualizácia súťaže pre ďalšie verzie WhatsApp Plus, ako je  zlatá  WhatsApp, modrá WhatsApp a ďalšie, ktoré si môžete stiahnuť na stránke so stiahnutím  Omar ružová Al-Wardi  a   WhatsApp Omar Blue, na rozdiel od modrej verzie, ktorá symbolizuje farbu spojenú s mužskými používateľmi, a ružovej verzie, ktorá symbolizuje farbu spojenú s ženskými používateľmi, WhatsApp Omar Burgundsko, ktorá uspokojuje všetky strany osobitne, či je jej farba a jej vlastnosti vhodné pre obe pohlavia. 

Omar Baheeb obWhatsApp Burgundsko


S rastúcou popularitou používania WhatsApp a jeho prijatím ako základnej metódy sociálnych médií mnoho vývojárov pracovalo na vývoji jeho hlavnej verzie, čo vyplynulo z týchto snáh o vznik verzií WhatsApp Plus, do ktorých táto aplikácia patrí, ktorý sa považuje za najsilnejšieho konkurenta medzi tými ostatnými kópiami, ktoré sme spomenuli predtým, a takáto kópia   WhatsApp GBWhatsapp  a Whatsapp  Alkasir   a ďalšie boli predtým vybavené  ďalšími vlastnosťami a prvkami, ktoré neboli pôvodne pridané do  pôvodnej aplikácie, pomocou tohto článku sa dozviete, čo jej používatelia priťahujú a zvýšil podiel jeho  nasadenia.

Stiahnite si WhatsApp Omar Burgundy

s

WhatsApp Omar Burgundy najnovšie aktualizácie proti zákazu:


Vzhľadom na popularitu aplikácie WhatsApp od jej založenia a zvyšujúci sa počet používateľov tejto aplikácie mnoho vývojárov súťažilo o vývoj tejto verzie, vrátane vývojára  Omar Badeeba,  ktorý dostal kópiu, vrátane verzie WhatsApp Omar Burgundska, ktorú sme dnes vám predstavím mesiac od okamihu jeho uvedenia na trh, kde pracoval na programovaní a aktualizácii kópií. V súlade s požiadavkami používateľov sa vďaka nemu stal rovnocenný s ostatnými verziami, pretože je bezpečný a proti zákazu.


Verzia Omar WhatsApp v Annabi má arabské rozhranie, ktoré je pre arabských používateľov ľahké pochopiť a riešiť. To bolo predĺžené o viac ako tri mesiace od dátumu uverejnenia, ktoré poskytuje vývojár Omar, s viacerými funkciami a funkciami, ktoré nenájdete na   starej  zelenej WhatsApp  ,  kde  OBWhatsapp  poskytuje schopnosť načítať správy, ktoré ste odstránili vy alebo iná strana z kontaktov, aby nikto už nemohol odstrániť svoje správy, ktoré už máte, a jeho používatelia majú funkcie súvisiace s politikou ochrany osobných údajov, takže používateľ môže uzamknúť aplikácia založená na tajnom kóde, odtlačku prsta alebo vzore, ako aj uzamykanie rozhovorov a konverzácií tak, aby pre každého bolo ťažké narušiť jeho súkromie, je okrem funkcie umiestnenia na mape poznať jeho miesto pobytu, ak je to potrebné, ako napríklad ako aj funkcia prekladu textov v chate do iných jazykov a iných charakteristík, ktoré sa nemôžu obmedzovať na jeden odsek.

Funkcie a výhody WhatsApp Omar Burgundska WhatsApp:





  1. Aplikácia, ktorá je bezpečná a nepodlieha blokovaniu
  2. Verzia bola predĺžená na viac ako tri mesiace od dátumu jej poslednej aktualizácie a nevyžaduje aktualizáciu, pokiaľ na to používateľ nie je upozornený samotným vývojárom.
  3. OBWhatsapp má funkciu na preklad správ z chatu do viacerých jazykov. Ak hovoríte s niekým, ktorého jazyk sa líši od vášho, alebo ak dostanete správu, ktorá obsahuje slová v inom jazyku, ako je jazyk, ktorý praktizujete, nebudete musieť hľadať zdroje, ktoré by ho preložili.
  4. Rozšírenie rozsahu kontaktov alebo ľudí, ktorým môže používateľ posielať správy ďalej, približne na 1 000 ľudí bez toho, aby uviedol frázu Preposlaná správa prenesená po jej obmedzení iba na päť ľudí.
  5. Okrem hlavnej ikony obsahuje ďalšie ikony a používateľ má slobodu ponechať si hlavnú ikonu alebo si vybrať spomedzi týchto ikon ten najvhodnejší.
  6. Umožňuje používateľom spravovať skupiny WhatsApp, najmä zamestnávateľov a spoločnosti, vytvárať skupiny pre konkrétnych jednotlivcov, ktorých práca je obmedzená iba na supervízorov, a zabrániť členom zmeniť názov skupiny a profilový obrázok, ako aj odosielať správy v skupine iným -supervisors.
  7. K žiadosti sa pridal islamský charakter prostredníctvom islamských dodatkov, ktoré poskytol vývojár Omar v troch kópiách, ako je vznešený Korán a hadísy proroka, ako aj spomienka na moslimov.
  8. Zvýšenie rýchlosti odosielania a prijímania správ, ktoré bolo v minulosti pre mnohých zaťažujúce.
  9. Obsahuje rôzne témy vyvinuté vývojárom Omarom Badeebom a viaceré písma a motívy, ktoré neposkytla zelená aplikácia WhatsApp.
  10. Schopnosť používať nálepky a tiež ich sťahovať z Obchodu Google Play.
  11. Aktivujte funkciu identifikácie ľudí, ktorí s vami môžu telefonovať bez toho, aby ste im ukázali, že telefón zvoní
  12. WhatsApp Omar Burgundy poskytuje najnovšiu aktualizačnú funkciu na uloženie miesta na čítanie, aby sa užívateľ nemusel vrátiť na počiatočný bod, aby mohol pokračovať v čítaní, pretože
  13. Keď otvoríte konverzáciu, aplikácia vás dovedie priamo k bodu, ktorý ste dosiahli.
  14. Schopnosť vytvárať a zaznamenávať zvukové klipy bez nutnosti dlhého stlačenia tlačidla nahrávania
  15. Výhodou systému OBWhatsapp je, že umožňuje svojim používateľom skryť načasovanie svojho posledného vystúpenia na WhatsApp a vidieť stavy ľudí bez toho, aby im ukázal, že ich videli.
  16. Zdvíhajte prípady WhatsApp na viac ako 10 minút, potom, čo bola obmedzená na krátky čas nepresahujúci 30 sekúnd.
  17. Povoľte túto funkciu na vytváranie skupinových hovorov súčasne so skupinou kontaktov.

WhatsApp Plus OBWhatsapp Omar Baheeb Whatsapp omar ružová Whatsapp omar Burgundsko
Stiahnite si OBWhatsapp omar Burgundsko whatsapp plu
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent