recent
أخبار ساخنة

Whatsapp delta gb delta whatsapp en son sürümünü indirin

 

Whatsapp delta gp delta whatsapp talk'ı indirin:

GB Delta GB Whatsapp Delta, yeşil WhatsApp kullanıcılarının mevcut olması gereken hizmetlerin bazılarındaki eksikliklerden dolayı ortaya çıkan modifiye altın ve mavi WhatsApp sürümleri ailesine ait olduğu için sahibi olduğunuzda sahip olacağınız bir dizi ayrıcalıkla donatılmıştır ve geliştirici firmanın WhatsApp'ın bunları eklemesini neden istemediğini bilmiyoruz. Kullanıcılarının bunu yapma arzusunun farkında olması gerekir.

WhatsApp Messenger'ın artık sıradan bir uygulama olmadığı, daha ziyade sosyal medya platformlarında başka hiçbir sohbet uygulamasının eşleşemeyeceği ücretsiz hizmetler sayesinde tüm ışıkların üzerinde olduğu oldukça netleşti.

WhatsApp Delta



WhatsApp Plus sürümlerinin geliştiricilerini, resmi sürümden faydalı olanı alıp üzerinde bulunmayan yeni bir özellik seti eklemeye teşvik eden budur, bu da yeni bir görünüme ve WhatsApp GB delta ve WhatsApp delta gibi benzersiz özelliklere sahip kopyaların ortaya çıkmasıyla sonuçlanır. 

Değiştirilen sürümlerin en son sürümlerini takip etmekle ilgileniyorsanız, bazılarını denemiş olmanız ve GBWhatsapp sürümünü geçmiş olabilirsiniz, ancak bu sürümün Delta labs Studio tarafından değiştirilen ve GB Whatsapp Delta adını taşıyan değiştirilmiş sürümünü hiç denediniz mi? 

(whatsapp delta), Whatsapp Plus'ın diğer sürümleri gibi , bu sürüm de bu gruba özgü yeni eklemeler içermiyor ve eski sürümlerin yasağa maruz kalması nedeniyle meydana gelen kargaşadan sonra, her zamankinden daha bağımsız ve daha güvenli bir sürüm haline gelmek için değiştirildi.Şimdi üzerinden indirebilirsiniz.Yazının altındaki indirme bağlantısına giderek WhatsApp sitesinin tamamı .

GB WhatsApp Delta özellikleri


Konuşmalar arasında geçiş yapmak kolay


Biriyle sohbet etmeniz ve başka bir kişiden yeni bir mesaj geldiğine dair bir bildirim görünmesi durumunda, ana arayüze geri dönmek zorunda kalmadan ona cevap verebilir ve yeni bir sohbet açabilirsiniz. GBDelta indirme, kullanıcılarına konuşmalar arasında hızlı bir şekilde geçiş yapmalarını sağlayan bir seçenek etkinleştirdi ve bu seçenek alternatif WhatsApp Plus sürümlerinde bulacaksınız. whatsapp delta diğer, Oji WhatsApp ve WhatsApp Omar Badeeb gibi tüm kopyalar.

Birçok dili destekler


Uygulama, Arapça'yı ve kullanıcının ülkesine uyacak şekilde İngilizce, Hintçe, İtalyanca ve diğer diller gibi birçok yabancı dili desteklemektedir ve farklı cinsiyetler için mevcuttur.

Bireyler ve gruplar arasında sesli ve görüntülü görüşmeleri destekler


Uygulama size arkadaşlarınız ve aile üyelerinizle iletişim kurmak ve onlarla veya grup üyeleriyle konferans görüşmeleri ayarlamak için iyi bir fırsat sunar.

Ortamı öncekinden daha yüksek kalitede ve daha büyük boyutta paylaşın


Artık WhatsApp delta üzerinden 10'dan fazla görselin resimlerini sıkıştırmaya veya kalitesini veya piksellerini kaybetmeden yüksek kalitede gönderebilirsiniz.Ayrıca ses kliplerinin yanı sıra WhatsApp green'in empoze ettiğinden daha büyük boyutta videolar da gönderebilirsiniz.

Daha fazlasını ekleme özelliğine sahip bağlı kuruluş çıkartmaları içerir


GB Delta WhatsApp size gelir, ardından karşı tarafa iletmek istediğiniz mesaj hakkında daha fazla bilgi vermek için konuşmalara ekleyebileceğiniz hazır etiketler ve ayrıca Google Play Store veya sahip olduğunuz herhangi bir mağaza üzerinden çıkartma sağlama konusunda uzmanlaşmış programları indirdiğinizde ek çıkartmalar da indirebilirsiniz.

Uygulamanın yazı tipi görünümünü ve öykünün görüntülenme şeklini değiştirme imkanı


  • GB whatsapp delta, varsayılan yazı tipinden değiştirmek ve onlarla değiştirmek için bir dizi yazı tipiyle birlikte gelir.
  • Uygulama, uygulamanın arka plan renginden, üst ve alt çubuğundan değiştirmek ve baloncukların ve sohbet bildirimlerinin rengini değiştirmek için birden fazla renk içerir.
  • Uygulama, temel simgenin yerini alacak ek simgeler içerir.
  • Artık Instagram gibi hikaye stilini etkinleştirmeyi seçtiğinizde WhatsApp durumlarının görüntülenme şeklini Instagram durum ekranına benzer şekilde değiştirebilirsiniz ve ana ekrandaki sekmeleri daire şeklindeki kasalarla değiştirecektir.
  • İletilen Mesajı Gizle Mesajları iletirken

WhatsApp Messenger'da mesaj iletirken, onu belirli bir kişiden aktardığınızı ve başka bir kişinin sohbetine koyduğunuzu gösteren dönüştürülmüş bir mesajın görünmesi gerektiğini ve bu bazılarının istemeyebileceği bir şey olduğunu fark etmiş olmalısınız, bu nedenle GB whatsapp delta size izin veren bir seçenek sunmuştur. Herhangi bir mesajı, bu işareti hiç göstermeden 1000'den fazla kişiye iletin.

Ek seçenekler whatsapp delta


  • Koyu ve şeffaf mod seçenekleri ekleyin.
  • Planlanmış Mesaj ve Otomatik Yanıt seçeneklerini ekleyin.
  • Bir seçenek ekleyin Benimle kim iletişim kurabilir?
  • Uygulamayı ve gizli sohbetleri kilitlemek ve bunları gizli bir kodla güvenceye almak için seçenek ekleyin.




Whatsapp delta gb delta whatsapp en son sürümünü indirin
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent