recent
أخبار ساخنة

Preuzmite WhatsApp Gold 2020 WhatsApp Gold najnovije ažuriranje besplatno

الصفحة الرئيسية

Preuzmite WhatsApp Gold 2020 WhatsApp Gold najnovije ažuriranje besplatno


Preuzmite Whatsapp Gold Apk 2020 s izravnom vezom za besplatni novi broj ažurirane verzije sada je dostupan za preuzimanje ako tražite aplikaciju koja vam pruža sve vaše potrebe dok razgovarate s prijateljima, jer sadrži mnoge funkcije koje možda nećete pronaći u zelena verzija WhatsApp-a Normalna na koju ste navikli.

Golden WhatsApp pruža vam najviše standarde sigurnosti, sigurnosti i privatnosti dok razgovarate s prijateljem, budući da je Abu arapski programer koristio najviše razine šifriranja, također vam omogućava da se riješite bilo kojih oglasa i najistaknutiju karakteristiku instaliranje Golden WhatsApp-a na Android telefone mogućnost je čitanja svih poruka Izbrisano Također se možete pojaviti kao da niste povezani sa svima uprkos tome što ste povezani i gledate status prijatelja bez njihovog znanja, ne samo ovo, već aplikacija ima mnogo prednosti koje ga čine poboljšanom i poboljšanom verzijom originalne aplikacije WhatsApp .

Preuzmite WhatsApp Gold
Preuzmite WhatsApp Gold 2020



Kratki uvod o WhatsApp Goldu



WhatsApp Gold aplikacija je verzija koju je razvio programer Abu Arab od izvorne verzije originalne WhatsApp, a riječ je o modificiranoj verziji aplikacije WhatsApp, gdje je Abu Arab dodao jedinstvene i višestruke prednosti i mogućnosti koje možete pronaći samo s njom i zaista kao rezultat toga postotak preuzimanja zlatnog WhatsAppa na Android telefonima ima preko milion korisnika, a svi su pohvalili aplikaciju i sve njene prednosti.


Golden WhatsApp omogućava vam da razgovarate i razgovarate s prijateljima vrlo ugodno i drugačije, jer uključuje brojne funkcije koje vam pružaju veliko područje privatnosti, a to je prostor koji svaki korisnik traži putem aplikacije koju preferira, tako da je bolje da pokušate instalirati WhatsApp Plus Gold na svoj telefon za zabavno iskustvo dok razgovarate sa prijateljima.


Pratite i ostale aplikacije WhatsApp: -



Tehničke informacije o WhatsApp Gold-u preuzmite za Android 2020

Zlatno WhatsApp Gold jedna je od najboljih aplikacija za razgovor, a nove značajke dodane su u modernu verziju WhatsApp Gold.

Nove ispravke u Whatsapp Gold-u 


  1. Nova tržišna verzija ažurirana je na v2.20.123.
  2. Kopija je smanjena na 35MB brisanjem nevažnih objekata unutar aplikacije.
  3. Golden WhatsApp je sada protiv zabrane, tako da sada nema straha od preuzimanja aplikacije.
  4. Dodajte i koristite novo sučelje otiska prsta.
  5. U aplikaciju dodajte nove naljepnice i naljepnice.
  6. Dodajemo tamni mod i sačuvamo bateriju, a mi je aktiviramo preko glavnog ekrana aplikacije u obliku polumjeseca pored gumba za zaključavanje WiFi.
  7. Zasebno i grupno razgovarajte odvojeno za lak pristup razgovorima.
  8. Povucite red za razgovor za lakši pristup opcijama za chat, preko: Početni ekran> Gornja traka. 
  9. Dodajte donju traku za donje glavne razgovore kroz glavni ekran> Postavke gornje trake.
  10. Smanjivanje veličine kopije promjenom stila emojija.
  11. Dodana je mogućnost pristupa izbrisanim porukama.
  12. Dodajte nove opcije obavijesti poput promjene boje pozivaoca i tko je promijenio sliku profila.
  13. Promijenite i dodajte novi dizajn dodatnih opcija i značajki za lakši pristup i pogodniji je za sve korisnike.
  14. Opcija @ encoded creator poboljšana je za lakši pristup onima spomenutim u skupinama
  15. Izbrišite ikonu plutajućeg dugmeta unutar razgovora.
  16. Sakrijte opcije brzeg razgovora i možete ih omogućiti putem: Proširenja i funkcije> Ekran za chat.
  17. Poboljšano dugme za preuzimanje obrasca za preuzimanje i status gledanja.
  18. Poboljšane su performanse i brzina aplikacije, a glatka je i laka za upotrebu.
  19. Popravak: Problem s preuzimanjem slika i medija na neke telefone.
  20. Popravka: Problem neformatirane slike pozivatelja u statusu.
  21. Popravka: Problem kolapsa koji se događa unutar Golden WhatsAppa.
  22. Popravka: Problem sa skrivanjem teksta statusa prilikom odgovaranja na status pozivatelja.
  23. Popravka: neki telefoni imaju problem s bijelom alatnom trakom.
  24. Popravka: Problem se teme ne pojavljuju na poslužitelju.
  25. Popravak: Aplikacija Blackboard pojavljuje se tijekom navigacije ..



Kako preuzeti Golden WhatsApp za Android i iPhone 2020


Prvi korak: kako biste preuzeli zlatni WhatsApp nije prisutan u Google Play trgovini, tako da za preuzimanje WhatsApp Gold kliknite na link ispod teme kako biste ga preuzeli izravnom vezom.

Drugi korak: uzimanje u obzir uklanjanja bilo koje verzije WhatsAppa dostupnog na vašem uređaju, jer dva programa ne djeluju jedan s drugim.

Treći plan: Potrebno je otići do postavki samog telefona i odatle do sigurnosnog okvira, a odatle do aplikacija trećih strana i kliknuti na odobrenje iz nepoznatih izvora.

Četvrti korak: Zatim klikom na dugme za ponovno pokretanje Preuzmi ili Preuzmi unutar zelenog okvira i pričekaj do instalacije.

Peti korak: Nakon instaliranja WhatsApp Abu Arab-a prikazat će nam se ekran aplikacija, pritisnemo tipku "Odobrenje i praćenje", tada će se pojaviti nova stranica za nas i unijećemo telefonski broj na koji želite napraviti WhatsApp Gold.

Korak šesti: Na telefonski broj koji ste unijeli bit će poslana tekstualna poruka koja sadrži kôd za provjeru autentičnosti između telefona i aplikacije, a zatim kliknite Dalje ili Dalje i lako započnite upotrebu aplikacije.

Sedmi korak: Nakon odabira unosimo lične podatke predstavljene u imenu i ličnu fotografiju, zatim kliknemo na gumb Dalje.

Korak 8: Glavno sučelje  WhatsApp Gold sa chatovima, statusom i pozivima nam je prikazano.


Značajke WhatsApp Gold-a


Najnoviji Golden WhatsApp ima brojne prednosti zbog kojih je to postala najbolja aplikacija za razmjenu poruka jer ima vrlo visoku ocjenu mnogih korisnika, a to rezultira pružanjem svih potreba korisnika unutar jedne aplikacije za razmjenu poruka i najvažnije su prednosti aplikacije. :

Omogućavanje najviših standarda privatnosti



Kroz korištenje WhatsApp Gold programa možete uživati ​​u najvišim standardima privatnosti jer možete sakriti posljednji put da se pojavi na WhatsApp platformi i samim tim jedan od uljeza neće moći znati najnovije vrijeme vaše aktivnosti na WhatsApp platforma, a novo ovdje je to da korisnici neće moći vidjeti da ste aktivni sada Ili ste sada na sve povezani, sa Golden WhatsApp možete aplikaciju koristiti satima, a da nitko ne zna da ste sada povezani i bez da znate poslednji put kad ste se pojavili na platformi.

Kontrolirajte zdravstveni karton čitanja i primanja poruka


Ponekad mnogi od nas pribjegavaju čitanju nekih poruka nekih prijatelja, ali ne želi da druga strana zna da je pročitala njegovu poruku, jer trenutno ne želi da mu odgovori, a to se čini samo upotrebom zlatni Whatsapp, koji uključuje mnoga podešavanja privatnosti, jer možete čitati poruke bez vlasnikova znanja.

I ne samo to, već je moguće kontrolirati i pojavu Sahih marke za primanje poruke od druge strane, ali to neće utjecati na vašu sposobnost da vidite dvije zdravstvene oznake za primanje i čitanje vaših poruka prijateljima, osim ako druga strana je napravila ista podešavanja.


Pisanje se ne pojavljuje ili se snima snimak


U originalnom starom zelenom WhatsAppu druga strana zna da pišete poruku i da je još čeka, ili vidi zvučni snimak koji ste snimili vi, ali sa Golden WhatsApp 2020 možete uživati ​​u više privatnosti jer se to ne pojavljuje na sve što pišete poruku ili snimate klip Glas na drugi kraj, čineći vas privatnijim i vrlo ugodnim i ugodnim iskustvom za razmjenu poruka.


Nitko ne zna da ste vidjeli njegovu ili njegovu priču


Svoj status ćete lako sakriti od drugih jednim klikom gumba, možete pratiti i slučajeve prijatelja i sve novo što podijele i staviti na svoje platforme, ali bez njihovog znanja gdje se isprva pokaže svakom korisnik koji je gledao njegovu priču i njegovo stanje, ali sa Golden WhatsApp 2020. možete gledati Sve slučajeve WhatsAppa za svoje prijatelje.


Mogućnost čitanja poruka koje su prijatelji izbrisali


Ako ste korisnik WhatsApp Gold-a, uživat ćete u gledanju i čitanju svih poruka koje su prijatelji poslali čak i kad su ih prijatelji izbrisali, tada će to zapravo izbrisati druga strana, ali novo ovdje je to što neće biti izbrisano od vas, i moći ćete ga vidjeti i pročitati, a pred vama će se pokazati da ga je korisnik uklonio, što je osobina Vrlo važna koju traži veliki broj korisnika.

Ne sadrži oglase


Mnogi korisnici oklijevaju se koristiti mnogim besplatnim aplikacijama za razmjenu poruka i komunikacija zbog mnogih dosadnih oglasa koji mogu zbuniti ideje korisnika, ali sa Zlatnim WhatsApp Abu arapskim programom imat ćete besplatno korištenje bez ikakvih dosadnih oglasa koji mogu ometati vaš raspoloženje tokom razgovora.

Podržava mnoge emojise i naljepnice


Korisnici radije koriste neke aplikacije za razmjenu poruka koje iskustvo komunikacije čine ugodnijim razmjenom slanja mnogih naljepnica i emojisa koji izražavaju stanje korisnika dok šalju tekstualne poruke, aplikacija Golden WhatsApp pruža mnogo naljepnica unutra, a podržava prenošenje mnogih Postera putem razne trgovine su besplatne, jer dodaju radost i veselje na stranice komunikacije između prijatelja.

Savršeno iskustvo sigurnosti i privatnosti


Prvo što je korisniku bitno za vrijeme korištenja jedne od aplikacija za komunikaciju i razmjenu poruka jest pružanje sigurnosnih i privatnih standarda tijekom razgovora, a uvjeravamo vas da WhatsApp Gold koristi najviše standarde sigurnosti i privatnosti u pogledu šifriranja poruka i da program ima poslužitelji uopće ne mogu pristupiti bilo kojoj poruci s njih, što vam pruža iskustvo korištenja veće sigurnosti.

Zlatni WhatsApp je lagane veličine


Jedna od najistaknutijih značajki WhatsApp Abu Arab Al Thahabi je ta što je lagane veličine i ne treba joj veliki prostor da biste je preuzeli, pa vam na taj način pruža veliki prostor na telefonu za preuzimanje mnogih drugih aplikacija, kao što je to je glatka i laka aplikacija, a ima jednostavno sučelje koje ne treba objašnjenje, ali većina početnika može od nje koristiti.

Internet može biti onemogućen putem WhatsApp Gold


Možete kontrolirati zlatnu WhatsApp Abu Arab vezu s Wi-Fi mrežom ili je samo isključiti iz njega. U mnogim slučajevima neki rade na telefonu i ne žele primati neugodne poruke s platformi društvenih medija, ali on treba da sam telefon poveže s internetom, ranije je to bilo teško Jako, ali dodao je Abu Arab, arapski programer, dodao značajka zaustavljanja interneta i onemogućavanja WiFi-a, tj. samo iz aplikacije.


Mogućnost uklanjanja funkcije brisanja poruka


Ako često brišete i oklijevate ili poruke uvijek brišete pogreškom, pomoću predivnih zlatnih značajki WhatsApp Plus možete zaustaviti mogućnost brisanja poruka poslanih prijateljima kontrolom postavki programa.


Kontrolirajte da ne šaljete poslani medij u memoriju telefona


Gužva medija unutar aplikacije i njeno učitavanje u memoriju za pohranu telefona mogu uzrokovati da se unutrašnja memorija napuni što može ometati performanse ostalih aplikacija za pametne telefone, prouzrokovati brzo pražnjenje baterije i uzrokovati neke interne probleme za Android operativni sistem sam, tako da možete kontrolirati medije koje ćete dobiti iz korespondencije s prijateljima, možete kontrolirati ne preuzimanje medija putem svih razgovora ili možete kontrolirati ne preuzimanje medija putem određenog razgovora, i to je učinjeno idite na postavke, a odatle na prikaz medija i odaberite prikaz medija i kliknite na Ne u izboru za spremanje medija U studiju telefona.


Mogućnost postavljanja lozinke aplikacije


The New Golden WhatsApp omogućuje vam da zadrži više privatnosti i da nijedan uljez ima bilo kakvu odgovornost za razgovore i da se vrši postavljanjem lozinku da samo vi znate, sastoji se od 4 slova ili brojeva koji se lako da pamte, bez potrebe za zaštitom i sigurnosne programe kako ne bi preopteretili telefonski prostor.


Mogućnost automatskog odgovora bez internetske veze


Kroz novi WhatsApp Gold automatski možete odgovarati mnogim prijateljima čak i kada niste na aplikacijskoj platformi ili kad je WiFi mreža odsječena s telefona, da bi se automatski poslali po primanju poruke od prijatelja.

Mogućnost slanja više medija i priloga jednim klikom



U početku sa starim WhatsApp programom ne možete poslati više od 30 slika odjednom, ali pomoću aplikacije WhatsApp Gold, najpraktičnije i najbolje u pogledu upotrebe, u jednom kliku možete poslati više od 90 slika, a to nije Povlačenje, ali možete slati glazbene isječke i videoisječke velike veličine do 30MB i većom brzinom nakon što je dopušteno samo 15MB.

Mogućnost upućivanja jedinstvenih ili grupnih zvučnih poziva sa slike


Možete bolje komunicirati s prijateljima besplatnim telefonskim pozivima, bilo video ili audio, uz mogućnost grupnih poziva putem zlatnog WhatsAppa .


Mogućnost otvaranja dva broja na istom telefonu


Jedna od stvari koja je zabrinula većinu korisnika je poteškoća korištenja WhatsApp Gold-a s više brojeva na istom telefonu, ali s WhatsApp Gold-om to ćete lako učiniti.


Detaljno objašnjenje postavki aplikacije Golden WhatsApp


Postavke WhatsApp Gold Plus podijeljene su u 3 odjeljka, poseban odjeljak za aplikacijsko sučelje i još jedan odjeljak za postavke aplikacije iznutra, pored postavki za WhatsApp Gold, a mi ćemo ga detaljno navesti kroz sljedeće retke:

Podešavanja interfejsa


Sučelje je podijeljeno na 4 kartice, kako slijedi:

Oznaka kamere: kojom klikom možete direktno fotografirati fotografiju kako biste je ponovo poslali prijatelju ili je postavili kao ličnu sliku na profilu.

Status: Ovde možete videti slučajeve prijatelja i kontrolirati svoj status u smislu dodavanja nekih fraza ili slike koja izražava vaše stanje.

Razgovori: to je kroz koji možete pregledati sve poruke koje su vam stigle putem zlatne WhatsApp platforme i poredani su prema najnovijem do najstarijem.

Pozivi: Možete ih vidjeti kako bi vidjeli imenik aplikacije i prikazat će sve dolazne i odlazne pozive s vremenom i datumom.

Oznaka tamnog načina rada: Kroz koji se tamni ili tamni režim može aktivirati i deaktivirati.

Wi-Fi znak: Putem kojeg možete zaustaviti i onemogućiti internetski signal samo za aplikaciju, pod uslovom da se Internet ostatku telefonskih aplikacija otvori na normalan i jednostavan način, a Wi-Fi prekine klikom na znak koji će pokazati poruku potvrde za zatvaranje Wi-Fi-ja, zatim kliknite gumb Odobrenje ili U redu i WiFi će se automatski onemogućiti.



Postavke aplikacije Golden WhatsApp


Klikom na tri okomite točke na vrhu aplikacije, pronaći ćete sljedeće:

Podržite razvojnog programera za praćenje: To se događa klikom na praćenje telegramom ili praćenjem na Twitteru, uz praćenje najnovijih dostupnih ažuriranja u aplikaciji.

Često postavljana pitanja: Koje će vas odvesti ako automatski kliknete na službenu web stranicu aplikacije da biste pročitali najvažnija pitanja o umima korisnika WhatsApp Gold.
Preuzimanje WhatsApp Gold naljepnica: Nakon klika na vas, odvešće vas u svijet naljepnica koje povremeno dodaju programeri, a koje se lako mogu prenijeti na telefon.

Nove teme i pozadine WhatsApp-a: Dodane su mnoge nove pozadine tako da korisnici mogu imati zabavan i zabavan doživljaj, preuzimanjem tema i pozadina s službene web stranice programera.

Slanje videozapisa duže od 30 sekundi za situaciju: Možete uživati ​​u povećanju video snimka na više od 30 sekundi uz ovu novu postavku.

Izrada sigurnosne kopije podataka: Možete napraviti sigurnosnu kopiju svih podataka ili napraviti sigurnosnu kopiju za sve podatke koje aplikacija uključuje iz poruka i medija kako biste se mogli vratiti podacima prilikom uklanjanja aplikacije ili kada se telefon promijeni i tako dalje .

Dijeljenje: Klikom na oznaku dijeljenja možete doći do najvećeg broja korisnika koji su s vama na platformi, klikom na Podijeli kako biste tetku i profil mogli podijeliti s prijateljima ili sa svim korisnicima koji to možete promijeniti u postavkama privatnosti.

Problem prijavljivanja: Možete direktno komunicirati s administracijom aplikacije da prijavite bilo koji problem s kojim osjećate neku anksioznost ili nelagodu dok koristite moderni zlatni WhatsApp i administracija će ga primiti i vi ćete ga proučiti.

Zaključavanje: Ovom postavkom možete koristiti značajku zaštite i privatnosti aplikacije, a to se postiže postavljanjem lozinke za aplikaciju samo bez potrebe za preuzimanjem nekih programa koji su za to određeni, a koji se sastoje od 4 broja ili slova.


Postavke privatnosti


Do njega možete doći klikom na prethodne tri točke, a odatle do privatnosti i postavki koje su sljedeće:

  • Privatnost: Ovom postavkom možete kontrolirati mnoge stvari koje su predstavljene na slijedećem: -
  • Sakrij vrijeme aktivnosti vidljivo i na mreži sada.
  • Ne dozvolite korisnicima da brišu poruke poslane na vaš profil.
  • Sakrijte da ste videli status svojih prijatelja.
  • Sakrijte riječ proslijedi kad drugima pošaljete pretvorene poruke.
  • Sakrijte sivi Sahih znak za primanje i plavu Sahih oznaku za čitanje.
  • Sakrij pisanje, sakrivanje audio zapisa u grupama i pojedinačnim porukama.
  • Sakrijte da ste čuli snimak koji vam je poslan.



Unutarnje postavke aplikacije


Pristup mu se može kliknuti na gornje tri točke, a može se naći na slijedećem:

Račun: Možete kontrolirati privatnost onoga tko vidi vaše posljednje pojavljivanje, i ko vidi vašu ličnu sliku i ko vidi vaš status prijatelji ili svi korisnici ili ne i možete kroz to promijeniti broj i sve podatke i poruke prenijeti na nove broja, a možete izbrisati i račun ako to želite.

Chatovi: Možete kontrolirati veličinu fonta, bilo veliku, srednju ili malu, a možete kontrolirati i sigurnosnu kopiju nekih podataka i promijeniti pozadinu odabirom određenog broja pozadina unutar zlatnog WhatsAppa ili preko memorije telefona, kao što možete kontrolirajte viziju medija koju primate od prijatelja na memoriji telefona u studiju.

Obavijesti: Pomoću toga možete kontrolirati ton obavijesti za pojedine poruke, uz kontrolu vibracije i treptanja telefona kada stigne poruka prijatelja, kao i mogućnost podešavanja tona grupnih poruka i tona pozivi unutar aplikacije.


Koliko je poseban program WhatsApp Gold na telefonima korisnika?



Abu Arab, arapski programer, pružio je sve sigurnosne i sigurnosne standarde u okviru aplikacije, tako da ima divljenje i zadovoljstvo korisnika, i više puta je potvrdio na više sastanka, novina i web stranica da je Golden WhatsApp Abu Arab u potpunosti siguran za korisnike i nema potrebe da se o tome uopće brinemo, jer koristi tehnologije kodirane visokokvalitetnom tehnologijom i to je dodijeljeno grupi programera i programera koji imaju dobro iskustvo u ovom pitanju.

Abu Arab je također namjeravao WhatsApp Gold Plus osloboditi bilo kakvih oglasa kako ne biste morali kliknuti na bilo koji anonimni i neugodni link, stoga vam savjetujemo da putem naše web stranice postupate s aplikacijom na siguran i siguran način, bez straha od kršenja zakona. vaših podataka.

Najvažniji problemi zabrane i ažuriranja WhatsApp Gold-a i kako ga riješiti

Mnogi se korisnici suočavaju s višestrukim problemima u vezi s WhatsApp Gold-om, a mnogi od njih podnijeli su žalbu u odjeljku Posebni prijedlozi i ona je upućena menadžmentu aplikacija i programerima kompanije odgovorne za aplikaciju.

Zlatna WhatsApp zabrana nakon preuzimanja


Postoji problem u potjeri većeg broja korisnika, što je predstavljeno privremenom zabranom izdanja nakon preuzimanja, što je korisniku zbunjeno i ne može naći rješenje, jer se ovaj problem uvijek pojavljuje u mnogim bulbul aplikacijama, a zabrana mogu se pojaviti iz sljedećih razloga: -

Korisnik šalje mnogo poruka na više brojeva, često i nije izračunato.
Klikovi više puta na veze mnogih WhatsApp grupa kako bi im pristupili.

Ideja o brisanju aplikacije WhatsApp Gold i ponovnom preuzimanju iz bilo kojeg razloga može uzrokovati da se kopija blokira.

Pošaljite cirkulirane lažne poruke koje uključuju neke oštećene veze velikom broju prijatelja kao što je (Čestitke zaradio iPhone. Kliknite na link da biste ga dobili ili pošaljite ovu poruku u 5 grupa kako biste dobili poklon i tako dalje .....).

Kako riješiti ovaj problem


Prvi korak: Prvi korak koji morate slijediti je prijeći na postavke, a zatim na odjeljak s aplikacijama kako biste uklonili verziju koju ste instalirali na telefon.

Drugi korak: nakon toga kliknite na direktnu vezu ispod teme za preuzimanje najnovije verzije WhatsApp zlatne aplikacije ili idite na službenu web stranicu aplikacije i preuzmite najnoviju verziju nje.

Treći korak: Unesite telefonski broj i prijavite se prema svim gore navedenim koracima, a ne zaboravite da kliknete na Vrati sigurnosnu kopiju vašeg telefonskog broja.

Četvrti korak: Zato nikada ne zaboravite da prvo napravite sigurnosnu kopiju svih razgovora kako ne biste izgubili svoje podatke i razgovore kada se dogodi naglo blokiranje.


Problem suspenzije i sporog rada zlatnog WhatsAppa


Aplikacija ponekad može doživjeti iznenadnu stanku tijekom komunikacije i razgovaranja s prijateljima, što smeta korisnicima i prvo što im ide je da obrišu aplikaciju s telefona, ali postoji nekoliko postupaka kojih možete slijediti kako biste dobro pokrenuli aplikaciju.


Kako riješiti ovaj problem


Korak 1: Kliknite gumb postavki za zlatni WhatsApp, a zatim kliknite Ukloni privremene podatke dok se ne pojavi indikator brojača za te datoteke.

Drugi korak: Kliknite na postavke za Zlatni WhatsApp, a zatim kliknite na opciju "Više", a zatim odaberite zadani režim.

Treći korak: Ako ste u podešavanjima privatnosti aktivirali funkciju primanja sive skrivenosti, otkažite je.

Četvrti korak: Zatvorite aplikaciju WhatsApp Gold, potpuno zatvorite telefon, ponovno pokrenite telefon, a zatim ponovo pokrenite WhatsApp da biste se uvjerili da je postupak rušenja i zaustavljanja uspješno uklonjen.


Broj preuzimanja iz nepoznatog izvora


Na mnogim pametnim telefonima preuzimanja se ne prihvaćaju iz nepoznatih izvora i ne primate nijednu aplikaciju osim iz službene trgovine Google Play za Android telefone, pa kada kliknete na gumb za preuzimanje zlatnog WhatsAppa, ustanovite da telefon ne odgovorite zbog činjenice da je iz nepoznatog izvora i za njega nije pouzdano Takođe.


Kako riješiti ovaj problem


1. korak: Kliknite ikonu Postavke ili Postavke sa ikone zupčanika vašeg telefona ili tableta, a zatim kliknite na opciju zaštite.

Drugi korak: pojavit će se mnoge opcije, kliknite prazan okvir pored riječi nepoznati izvori kako biste aplikaciju mogli lako preuzeti i instalirati na telefon.


Kakva je razlika između normalnog WhatsAppa i zlatnog WhatsAppa?


Naravno, većina nas je preuzela redoviti zeleni WhatsApp i koristila ga nekoliko godina, a svi znamo koje su prednosti i upotrebe zelenih postavki WhatsApp, ali ako ga uporedite sa Golden WhatsApp programom, ustanovit ćete da je mnogo bolji od uobičajenog WhatsAppa jer vam nudi brojne prednosti uz dodatno privatnost i sigurnost unutar aplikacije, Golden WhatsApp omogućava vam da doživite vrlo ugodan chat i razmjenu poruka koje možda nećete naći ni u jednoj drugoj aplikaciji i razlike između ta dva. prijave su sumirane u sljedećem:


prema veličini


  • Veličina WhatsApp gold aplikacije relativno je mala u odnosu na uobičajenu WhatsApp aplikaciju.
  • Tamo gdje je veličina obične WhatsApp aplikacije oko 35 MB, treba joj puno slobodnog prostora u telefonu da bi se kvalitetno učitao.
  • Dok je WhatsApp Gold veličine otprilike 27MB i zato mu ne treba puno slobodnog prostora na telefonu.


U pogledu poslatih medija


  • Broj medija i slika poslanih s jedne strane na drugu varira od uobičajenog WhatsAppa do zlatnog WhatsAppa , a varira i veličina video zapisa i glazbe.
  • Na redovnom WhatsApp-u moguće je poslati samo 30 fotografija jednim klikom, a više nije dopušteno.
  • Dok vam WhatsApp Gold omogućuje slanje više od 90 fotografija jednim klikom na drugo.
  • Videozapisi veće od 15 MB ne smiju se slati unutar uobičajenog WhatsApp-a.
  • Putem WhatsApp Gold možete slati videozapise veće od 30MB.


U pogledu postavki privatnosti


  • Ne možete na bilo koji način spriječiti pojavu pozivatelja i svi će vaši korisnici znati da ste sada aktivni na redovnoj WhatsApp platformi.
  • Na zlatnoj WhatsApp platformi moguće je sakriti izgled vašeg posljednjeg aktivnog vremena, a sada možete sakriti i izgled povezanog načina.
  • Ne može se sakriti izgled pisanja u toku ili snimanja audio zapisa u redovnom zelenom WhatsApp-u.


Možete sakriti riječ Pisanje ... Snimanje audio zapisa u zlatnoj aplikaciji WhatsApp
Postavljanje funkcije skeniranja poruka omogućeno je unutar uobičajene zelene aplikacije WhatsApp, dok prijatelji mogu kontrolirati mogućnost brisanja poruka poslatih unutar zlatne aplikacije WhatsApp

U pogledu sigurnosti


Sigurnosno zaključavanje za običnu zelenu aplikaciju WhatsApp možete napraviti samo preuzimanjem programa zaštite iz Google Play Store-a.
Dok unutar zlatne aplikacije WhatsApp možete napraviti sigurnosnu bravu koja se sastoji od 4 slova ili 4 broja, bez potrebe za preuzimanjem vanjskih programa, što vam omogućava veliki prostor unutar telefona.

U smislu kontrole isključivanja interneta


Ako želite isključiti Internet iz uobičajene aplikacije WhatsApp, možete isključiti WiFi mrežu s cijelog telefona.
Ako želite isključiti Internet za program Golden WhatsApp 2020, možete ga zatvoriti iz aplikacije samo iz postavki sučelja, pod uslovom da telefon ostane povezan na Internet.


Nedostaci najnovije verzije WhatsApp Gold


Vrijedi napomenuti da je program Golden WhatsApp potpuno besprijekoran i da ne preuveličavamo to, uprkos glasinama koje su kružile o pitanju privatnosti i sigurnosti unutar aplikacije, a neki su se pročuli da krši podatke o korisnicima, ali do sada ne pritužbe su poslane po tom pitanju i neće svakoga korisnika dosaditi aplikacija uopće, već naprotiv, Abu Arab, programer aplikacije Golden WhatsApp, dobio je nekoliko uputa u vezi s korištenjem i prednostima ovog programa, što je smatra poboljšanom i poboljšanom verzijom originalne aplikacije WhatsApp.


Ostale karakteristične aplikacije koje vam preporučujemo








Video objašnjenje preuzimanja i instaliranja zlatne najnovije verzije WhatsApp-a za besplatno WhatsApp Gold 2020


Preuzmite WhatsApp Gold 2020 najnovije ažuriranje za besplatno 2020



Za preuzimanje Alwats zlatne kopije Abu Arabic WhatsApp Gold zaAndroid telefone Samsung i Huawei OBO i HTC besplatan link direktno kliknite "idi na stranicu za preuzimanje". Ako postoji problem u preuzimanju ili upisu, molimo ostavite komentar i uskoro ćemo vam odgovoriti .




Preuzmite WhatsApp Gold 2020 WhatsApp Gold najnovije ažuriranje besplatno
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent