recent
أخبار ساخنة

Ažurirajte WhatsApp saif zlatnim i ružičastim SAWhatsapp protiv zabrane

الصفحة الرئيسية

Preuzmite WhatsApp saif SAWhatsapp najnovije ažuriranje:


Danas smo vas kontaktirali kako biste vidjeli najnoviju verziju WhatsApp Plus WhatsApp Saif putem  web stranice WhatsApp Collector  za njegove zlatne i ružičaste verzije sa svim svojim novim ponudama i prepoznatljivim dodacima koje niste vidjeli  u službenoj aplikaciji WhatsApp  , a koja može biti instalirajte zajedno sa službenom verzijom i iskoristite prednost dodavanja još dva broja na WhatsApp račun To utječe na druge račune.

WhatsApp Seif razvijen je i modificiran od strane razvojnog programera Seif, a osnova na kojoj se zasnivao je chat aplikacija WhatsApp Messenger, koja je bila prva u utrci za najčešće korištene i najuticajnije komunikacijske aplikacije, što je postalo fokus konkurencije programerima poput Brother Seifa koji su na njemu stvorili modificirane verzije s dodatkom nekih novih dodira Napravio ih je u prepoznatljive kopije i što su arapski i nearapski korisnici jasno prihvatili jer podržava arapski jezik kao i druge strane jezike, što je značajka u kojoj je podijeljena većina primjeraka WhatsApp Plus, poput Golden WhatsApp-a .

WhatsApp mač ružičaste i zlatne boje
Preuzmite i preuzmite WhatsApp, Gold and Pink Mač


Ažuriranje mača WhatsApp protiv zabrane:


WhatsApp mač dolazi u dvije verzije, WhatsApp mač zlatni i WhatsApp mač ružičasti ili ružičasti, jedna od njih se ne razlikuje od druge, ali prva je bila namijenjena korisnicima iz mladosti, a druga kategorija za djevojčice u smislu forme i primarne teme koja se pojavljuje kada ih preuzmete na telefon i otvorite te ih nakon toga možete izmijeniti i preuzeti temu koju Željeli biste se pojaviti na aplikaciji putem dostupne trgovine temama i u potpunosti izmijeniti kopiju i glavno sučelje kada koristite opcije predstavljene kroz njih. Vrijedno je napomenuti da nisu jedini koji su klasificirani kao kopije za određene kategorije, pomalo su slični WhatsApp Blue i WhatsApp crno-smeđim kopijama za mlade i WhatsApp ružičastim princezama i WhatsApp Dječije ljubičaste i crvene verzije i druge kopije klasificirane su kao predgovor kako bi zadovoljile poželjnost ove dvije kategorije.

Koraci za preuzimanje mača WhatsApp i najvažnije karakteristike


Što se tiče značajki koje pruža WhatsApp mač ažuriranje, njegov programer kombinirao je između starih značajki koje su ranije bile dostupne i novih značajki koje su im dodane, stvarajući jedinstvenu kombinaciju značajki koje su pridonijele njegovom vlastitom položaju na polju aplikacija za društveno umrežavanje, i jednu od najvažnijih onih značajki koje predstavlja ažuriranje Posljednje s WhatsApp Saifa jest da je postala potpuno sigurna aplikacija i bez privremenih zabrana kojima je većina kopija WhatsApp Plus izložena nedavno i što je otežalo aktiviranje brojeva na njima, a time i nevoljkost korisnika o njima te povratak na staru verziju kompanije razvijenu za WhatsApp aplikaciju tako da ne morate brinuti nakon danas i pokrenuti. Probaj sada.

WhatsApp Saif Golden and Pink vam dolazi sa skupom naljepnica i emojisa kako biste jasnije opisali svoju situaciju tijekom chatanja jer vam daje mogućnost dijeljenja medija do 256MB za razliku od WhatsApp Messenger-a koji svojim korisnicima daje samo 16MB, a također vam omogućava da stavite sigurnu bravu aplikacije tako da ne može Da bi netko ušao u njega ako ste odsutan bez potrebe za preuzimanjem drugih programa da biste ga zaključali, osim toga, preko WhatsAppa, mač brojeva za razmjenu poruka koji se ne spremaju jednostavno, možete iskoristiti ove kopije da aktivirate sve eksperimentalne značajke kompanije WhatsApp i ostale dodane značajke na njemu od strane njegovog programera, a da to ne utječe na njegove performanse.

WhatsApp mač ružičaste i zlatne ekstenzije:


  • Višestruke mogućnosti privatnosti (sakrivanje zadnjeg viđenog i čitanja i primanja ispravno - sprečavanje brisanja poruka o kontaktima - sakrivanje pregledavanja statusa prijatelja - zabrana primanja poziva od nekih kontakata).
  • Mogućnost aktiviranja načina leta i zaustavljanja Interneta samo od aplikacije i rada na ostalim programima bez ikakvog prekida.
  • Besplatna aplikacija i protiv zabrane sadrži jednostavno sučelje s kojim je lako baviti se od prve upotrebe.
  • Dodana je mogućnost zamjene SAWhatsapp izjave imenom i statusom korisnika.
  • Mogućnost spremanja slučajeva Alastori koje prijatelji dijele na vaš uređaj i kopiraju prilikom preuzimanja  WhatsApp Saif Al Thahabi  jednim klikom.
  • Slučajeve koji su viđeni i nedavne i nevažne slučajeve možete sakriti sa Alsturi interfejsa.
  • Prestanite primati obavijesti prilikom slušanja audio zapisa i prilikom stvaranja zvučnih zapisa. 
  • Mogućnost dijeljenja video zapisa o situaciji ili statistikama do 30 minuta umjesto 30 sekundi prilikom preuzimanja  WhatsApp Seif El Wardi  .
  • Sadrži različite ikone za promjenu ikone aplikacije i obavijesti o chatu.
  • Obavijestite korisnika ko je vidio njegovo stanje i ko je promijenio njegovu ličnu fotografiju i ko je na mreži na WhatsApp-u.
  • Sposobnost stvaranja zakazanih poruka, navedite kontakt koji ih može primiti i odredite vrijeme kad će biti poslane kada preuzmete ove kopije.
  • Omogućava funkciju automatskog odgovora na poruke određenih kontakata ili grupa.

Preuzmite WhatsApp mač ružičaste   ili ružičaste boje



Ažurirajte WhatsApp saif zlatnim i ružičastim SAWhatsapp protiv zabrane
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent