recent
أخبار ساخنة

WhatsApp Red Update'i İndirin 2020

الصفحة الرئيسية

Android ve iPhone için WhatsApp Plus Red'in en son sürümünü indirin:


Heybetli Kırmızı Vatsab Eski yeşil WhatsApp uygulamasıyla olan deneyimi hiç sosyal ağ uygulamalarının arenasında en ünlü uygulamalardı ve birçok iş geliştiricisinin onu değiştirmek ve geliştirmek ve yeni kopyalarını oluşturmak için artan talep ile giderek artan miktarda Watts Red August (İngilizce Whatsapp Red bugün size sunacak böylece) yasağı temel tamamen değiştirilmiş uygulama karşısında Whatsapp Kırmızı uygulaması söz konusu kopyalardan biri düzenli Whatsapp uygulamasında mevcut değildi benzersiz özelliklerinden yararlanmak için WhatsApp uygulaması sen bulmak o gibi harika özelliklerle kullanılabilir WhatsApp Altın ve WhatsApp Artı mavi sürümleri basit eklemeyle bununla eklenti karakteri Özellikle kullanıcıları için.

whatsapp kırmızı indir
whatsapp-kırmızı-indir.apk


Download Yasak Karşı WhatsApp Plus Kırmızı:


Güvenli bir uygulama ve yeni WhatsApp sürümleri için bir engel olan geçici yasağa karşı.Resmi WhatsApp ve WhatsApp Plus'ı birleştiren özelliklere ek olarak yeşil bir WhatsApp uygulamasında bulunmayan modern bir form ve farklı simgeler içeren geliştirici Abu Arab tarafından geliştirildi ve değiştirildi. Kullanıcılar karşı taraf tarafından da silinen iletileri geri yükler

Görünüşünüzü gizleyin ve sizi rahatsız etmeden WhatsApp'a giriş yapıp yapamayacağınızı görün ve davayı başkalarından görüntülemeyi gizleyin ve cihazınıza ve kullanıcıların paragrafta ele alacağımız normal Whatsapp uygulamasında her zaman aradığı diğer özelliklere kaydedin ve indirin. WhatsApp Plus sürümleri görünene ve ihtiyaç duydukları her şeyi sağlayana kadar aşağıdakiler mevcut değildi .


Heybetli Kırmızı Vatsab

WhatsApp Plus Red'in son sürümünün yasağa karşı özellikleri ve özellikleri:



WhatsApp Plus Red ile ilgili konuşmamızda daha önce bahsettiğimiz özelliklere ek olarak, size bu paragrafta konuşacağınıza söz verdiğimiz en önemli özellikleri ve özellikleri sunuyoruz

  • Yeni bir formda ve normal yeşil WhatsApp uygulamasında bulamayacağınız çeşitli simgelerle , kullanıcılarının akıllı cihazlarının arayüzünde zevklerine uygun simgeyi seçmelerine olanak tanır.
  • Numarayı engellemeden veya durdurmadan, kırmızı WhatsApp Plus uygulaması yardımıyla telefonunuzda birden fazla numarayı çalıştırabilme.
  • Bununla, gelen aramaları almak veya durdurmak istediğiniz kişileri seçebilirsiniz.
  • Bu uygulamanın kullanıcıları, arkadaşlarınızla eğlenceli bir atmosfer yaratmak ve aynı zamanda personel ile iletişim gerektiren bazı işler yapmak için grup çağrıları oluşturabilir ve yapabilirler.
  • Normal WhatsApp durumlarından farklı olarak, WhatsApp durumlarını otomatik olarak 30 saniyeden fazla uzatmayı etkinleştir, bu da sınırlı sayıda yükleme vakasıyla sınırlı
  • Kişilerin WhatsApp'ta oluşturdukları grup üyelerinden gelen iletileri, grubun diğer üyelerinden ayrı olarak görüntüleyin.
  • Red WhatsApp Plus kullanıcıları, kelimeleri yönlendirmeden veya görünen bir dönüştürülmüş mesaj olmadan mesajları yönlendirebilir
  • Ana yönlendirilen WhatsApp mesajlarında.
  • WhatsApp Plus'ın güncellenmiş sürümü ile, daha önce okuduğunuz konuşmaları bıraktığınız son noktaya ulaşmak zorunda kalmayacaksınız, çünkü kullanıcılarına okuma yerini tutma özelliği sunmuş, kullanıcılarına tekrar konuşmaya girdikten sonra bittiği noktaya geçmelerine izin vermiştir.
  • WhatsApp Plus sürümünde olduğu gibi, konuşmaları kilitleyerek ve kendilerine gizli bir numara yaparak görüşmelerin gizliliğini korumak mümkündür.
  • Whatsapp Plus'ın altın ve diğer kopyaları.
  • Diğer kişilerden biri profil resmini değiştirirse kullanıcıya uyarı verin.
  • Küçük bir uygulama ve telefondan bellek almaz.
  • Kırmızı WhatsApp Plus, çeşitli Android ve iPhone telefonlarla uyumlu yasağa karşı.

Heybetli Kırmızı Vatsab

Doğrudan bağlantı ile WhatsApp Red'i indirmek için



WhatsApp Red Update
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent