recent
أخبار ساخنة

Yükleme WhatsApp Nasser NAWhatsapp pembe, mavi, kırmızı ve yeşil

الصفحة الرئيسية

WhatsApp Nasser Al-Juaidi'yi en son sürümü indirin:


Bugün sizlere, takipçilerimize, WhatsApp  sitesinde,  yeni bir konu ve WhatsApp Plus'ın yasağa karşı yeni bir sürümü ile dönüyoruz. Resmi yeşil WhatsApp'ta bulunan özelliklerin bir karışımını içeren en son sürüm olan WhatsApp Nasser Al-Jaidi'yi (İngilizce: NAWhatsapp) indirin  ve geliştiricisinin eklediği özellikler, Nasser Al-Jaidi bunu değiştirmek için çok çalıştı Whatsapp sürümü ve 2019'un sonunda ışığı 2020 için yeni güncelleme nawhatsapp + seçkin olarak görene kadar geliştirmesi uzun zaman aldı ve Brother Nasser, en son indirme isteğiyle biliniyor WhatsApp sürümünde artık WhatsApp Nasser Al-Jaidi mavi, WhatsApp Nasser Al-Jaidi kırmızı olan 4 WhatsApp kopyası var , WhatsApp Nasser Al-Jaidi kırmızı ve WhatsApp Nasser Al-Jaidi pembe (İngilizce: NAWhatsapp1, NAWhatsapp2, NAWhatsapp3, NAWhatsapp4) hepsi WhatsApp Nasser ile aynı renkte olan diğer geliştiriciler tarafından sağlanan kopyalardan daha az önemli değildir.  WhatsApp Omar mavi  ,  GB whatsapp  ,  WhatsApp Eve Kırmızı Efsane  ve  WhatsApp pembe prensesler  Her sürüm için WhatsApp Toplayıcı sitesinin indirme sayfalarında bulacaksınız.

NAWhatsapp Nasır
NAWhatsapp Nasır
Aşağıdaki tüm kopyalardaki WhatsApp Nasser bağlantısını indirin

WhatsApp Nasser Al-Juaidi hakkında:


WhatsApp Nasser Jaidi, WhatsApp'ın başladığını tamamlamak için gelen ve WhatsApp Messenger'da bıraktığınız boşluğu kapsayan değiştirilmiş WhatsApp Plus kopyaları listesinde adını tanımlamak için WhatsApp'ın resmi uygulamasından bize gelen değiştirilmiş bir sürümüdür, NAWhatsapp Plus, benzer bir mavi sürümün dört kopyasında size geliyor  WhatsApp Plus Blue,  en son sürüme göre cep telefonunuzda ikinci, üçüncü ve dördüncü bir hesabı çalıştırmak için resmi bir alternatif ve yeşil, kırmızı ve pembe balonun diğer üç kopyasıdır. WhatsApp Gold  , WhatsApp Gold ve  WhatsApp Adam  Legend  gibi diğer ayırt edici kopyalarla abone olduğum diğer özelliklerin yanı sıra eskiden moderne çeşitli Android cihazlarını destekliyor. ve   ogwhats  .



NAWhatsapp Plus'ta bulduğunuz en önemli özellikler:


  • Yasağa karşı çifte koruma.
  • WhatsApp ayarları için daha düzenli ve kullanımı kolay yeni bir tasarım.
  • Arapçaya tam çeviri.
  • WhatsApp videosunun durumunu, orijinal WhatsApp durumunun aldığı birkaç saniye yerine 30 dakikaya uzatın.
  • Uygulamada bulunan uçuşu yerleştirme ve telefonunuzdaki diğer programların geri kalanı için etkinleştirme seçeneği ile WhatsApp Nasser Al-Jaidi yeşilden İnternet servisinin bağlantısını kesin.
  • "Whatsapp" kelimesine basmayı devre dışı bırakma seçeneğini etkinleştirin ve böylece gizli konuşmaların açılmasını önleyin.
  • Uygulamada bir bütün olarak görünecek en uygun olanları etkinleştirmek veya sohbet ekranı veya kişiler gibi belirli yerleri atamak için kabarcıklar, yapraklar, yağmur vb. Gibi bir grup düşen efekt ekleyin.
  • WhatsApp vakalarını izlemeyi gizlemek için bir seçenek ekleyin, bu da kullanıcının onları gördüğü ilgili taraflara görünmeden tüm vakaları takip etmesini sağlar ve sağlığını tıklatarak bazılarını izlediğini göstermesine izin verir. davanın altında ve karşılık gelen oku tıklayarak stüdyoda istediği her türlü dosyayı indirerek İki yemek için.
  • Görülen vakaları ve son ve önemsiz vakaları Mağaza WhatsApp Nasser Al-Jaidi kırmızı arayüzünden gizleyebilirsiniz.
  • Varsayılan saat ve tarihte gönderilecek belirli kişilere zamanlanmış mesajlar oluşturma seçeneği eklendi.
  • Başlangıç ​​ve bitiş zamanı olarak görünen belirli zamanlara sahip belirli kişileri veya grupları yanıtlamak için gelen mesajlar için otomatik cevaplama ayarını etkinleştirin.
  • Uygulama simgesi ve bildirimlerin yanı sıra kabarcıklar ve sağlık formlarını değiştirme ve uygulamada görünür olması için WhatsApp Nasser Al-Jaidi pink'de bulunan simgeler ve farklı şekillerden ona ne görüneceğini seçme yeteneği.
  • Kullanıcılarının uzun metinleri okumasına ve "daha fazla oku" ifadesi görünmeden bunları tam olarak görüntülemesine olanak tanır.
  • Gizli sohbet mesajlarının gelen mesaj bildirimlerinde görünmesini engelleme seçeneği eklendi.
  • Instagram gibi bir stil Alasturi ekleyin.
  • İleti dönüştürme sınırını artırın, yani iletileri 5 yerine 250 kişiye yönlendirebilirsiniz.
  • Birçok iyileştirme ve düzeltme.

Hangi sürüm indirilebilir?

  1. WhatsApp Nasır mavisi
  2. WhatsApp Nasır yeşili
  3. WhatsApp Nasır pembe
  4. WhatsApp Nasser  kırmızı


WhatsApp Nasser Al-Jaidi'nin bize sunduğu bol olasılıklar hakkında dört mavi, kırmızı, yeşil ve pembenin bir kopyasını içeren birkaç makale halinde listelemenin zorluğu için takipçilerimizi bu makale aracılığıyla sağladık. Yukarıdakilerin tümünü indirip deneyebilir ve sizden önce sunmak için zamana yardımcı olmayan şeyleri keşfedebilir ve yorumlarda bize görüşlerinizi bildirebilirsiniz.

İndirme sayfası


Yükleme WhatsApp Nasser NAWhatsapp pembe, mavi, kırmızı ve yeşil
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent