recent
أخبار ساخنة

Преузмите шта је то Сапп Омар Блуе 2020 Упдате

الصفحة الرئيسية

Преузмите оно што Сапп Омар Блуе OB3Whatsapp да бисте преузели одавде:


Оно што је Сапп Омар Блуе 2020 "оно што је Сапп Омар Блуе" је једна од група верзија чега је и у супротности са измењеном забраном да је један од арапских пројектаната назван Омар батхееб осмишљен да покрене други број у исто време и на једном уређају и дода неке модификације и догађаје које сам дао да се одише од воле копирања, лака верзија и неће окупирати велики простор меморијског простора који подржава све функције које нађете на основу којих су злата златне и плаве, као што су скривање утисака и преузимање оваквих случајева и функција интернета онемогућавање и других додатака који премашују 1000.

واتساب بلس ضد الحظر
Шта је било плаво против забране


У чему је разлика између онога што је зелено и шта ради


Можда се питате у чему је разлика између коришћења онога што се користи са шпп Омар Блуе и ста Сапп Мессенгер? Одговор је у успоредби са опцијама које нам пружа оригинална верзија и шта је то " ЈПП верзија Омар " сазнаћете да је верзија Омар батхеб развијала оригиналну верзију са функцијама које садржи, она је спојила оне које су постојале у зеленој боји и увећале друге функције које је корисник пропустио, што је истакнуто од званичног захтева можда је смањио ниво потражње у неким периодима и повратак његових корисника на стару верзију због привремене забране која је трајала, али са исправкама које су направљене недавно овај проблем је решен шта је било то је безбедна и деблокија верзија након онога што је обновио поверење својих корисника и поново усвојила и није једина верзија коју је развио овај пројектант такође је и оно што је у овом саставу био и онај ко је био у њему, а потом и да је следио "не" од налога и жеље корисника да више и не буде задовољан ти копије брат Омар је развио нову верзију са бојом сличном оригиналној верзији, која је позната као и оно што је то " шпп Омар Греен " да бисте додали четврти налог за андроид.


Шта је Сапп Омар Блуе Упдате најновија верзија:


  1. Шта је са том забраном Омара плаве боје.
  2. Валидност копије продужен до пет месеци од дана преузимања или ажурирања.
  3. Додајте проxy-ја, који штити теи Омар Блуе из забране коју би неке земље могле да наметну.
  4. Омогућавање активирања ноћног режима или прозирног режима да буде алтернатива теми подразумеваног режима.
  5. Додајте опцију брзог приступа за разговоре који се појављују у предњем делу екрана за ћаскање да бисте прешли на разговор, а да при том не морате да се враћате на главни интерфејс.
  6. Додавање новог дугмета на екран "разговор" садржи више опција (декоративни текст-троструки текст-неексплозивни текст-текст за уређивање текста).
  7. Додајте опцију "складиште стила" као "Инстаграм" тако да се картице на матичној екрану замењују тако да приказују случајеве уместо у облику кругова сличног приказу у Инстаграм.


Шта је са Шпп доwнлоад функција Омар Блуе:


Шта је са шпп Омар плаве поставке смернице за приватност:

  1. Сакријте последњу активност о томе шта је Сапп Омар плаво (ако се активира, ваши контакти се неће појавити и нећете моћи да знате када се врате).
  2. Сакријте здравље за читање тако да можете да прочитате долазне поруке без приказивања било кога да их читате док не будете одговорили на поруку.
  3. Спречите брисање долазних порука као и ових случајева као и у случају да можете да прочитате поруке пријатеља и видите њихове ситуације за које сматрате да су трајно избрисане и да нико неће моћи да их прочита.
  4. Сакрити рубрику, што вам заузврат помаже да водите евиденцију о контакту без приказивања да их пратите и можете да одаберете одређене предмете који ће вам показати да сте их видели само.
  5. Зауставите конвертовани сигнал када се поруке проследе.

Ексклузивне плаве особине омата:


  • Дајте кориснику снагу да промени боју позадине и усвоји тему међу темама које су доступне на "Шта да ПП" Продавница Омар Блуе OB3Whatsapp.
  • Искључивање интернета из апликације и његово покретање на осталим апликацијама на мобилном.
  • Повећајте величину видео записа који могу да се деле на основу тога шта се дешава плавом бојом.
  • Могућност отпремања видео записа на ситуацију за више од 30 секунди.
  • Додате писане предмете који су спремни за избор да бисте били фиксни статус за свој налог.
  • Омогућите доделу аутоматског одговарања на долазне поруке и креирајте и уредите планиране поруке након што су планиране.

Линк за преузимање: преузмите оно што је Сапп Омар Блуе

Оно што је шпп Омар Блуе је био чланак о томе шта је Сапп верзија Омара плаве, која је верзија и шта је са забраном
Преузмите шта је то Сапп Омар Блуе 2020 Упдате
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent