recent
أخبار ساخنة

Ladda ner WhatsApp Omar Blue 2020 Update

الصفحة الرئيسية

Ladda ner WhatsApp Omar Blue OB3Whatsapp att ladda ner härifrån:


WhatsApp Omar Blue 2020 "Whatsapp omar blue" är en av en grupp versioner av WhatsApp Plusmot det ändrade förbudet att en av de arabiska utvecklarna vid namn Omar Batheeb utformad för att köra ett andra nummer samtidigt och på en enhet och lägga till några ändringar och utveckling som jag gjorde det sticker ut från lik av kopiering, en lätt version och kommer inte att uppta ett stort område av minnesutrymme som stöder alla funktioner du hittar på WhatsApp guld och blått som att dölja intryck och ladda ner WhatsApp fall och funktionen av internet inaktivera och andra tillägg som överstiger 1000 adders.

واتساب بلس ضد الحظر
WhatsApp Plus Blå mot förbudet


Vad är skillnaden mellan WhatsApp Green och WhatsApp Omar


Du kanske undrar vad är skillnaden mellan att använda WhatsApp Omar Blue och WhatsApp Messenger? Svaret är när man jämför de funktioner som tillhandahålls oss av den ursprungliga versionen och WhatsApp version Omar hittar du att den version Omar Batheb utvecklat överträffade den ursprungliga versionen med de funktioner den innehåller, det kombinerade de som fanns på WhatsApp Green och ökade dem andra funktioner som användaren missade vad som skiljer den från den officiella ansökan kan ha minskat nivån på efterfrågan i vissa perioder och återlämnande av sina användare till den gamla versionen på grund av den tillfälliga förbudet som varade men med de uppdateringar som gjordes nyligen detta problem löstes Vad gjorde det en säker och oblockerad version efter vad som återställt förtroendet för sina användare och antog det igen och det är inte den enda versionen som utvecklats av denna utvecklare finns det också WhatsApp Omar Bourgogne och följde direkt Whatsapp Omar Pink att aktivera mer än ett konto och önskan användare att få mer och inte innehåll med dessa kopior Brother Omar utvecklat en ny version med en färg som liknar den ursprungliga versionen av WhatsApp kallas WhatsApp Omar Green att lägga till ett fjärde konto för Android.


WhatsApp Omar Blue uppdatera senaste versionen:


  1. WhatsApp Omar Blue mot förbudet.
  2. Kopians giltighet förlängdes till fem månader från det datum då den hämtas eller uppdateras.
  3. Lägg till Proxi, som skyddar Watts Omar blå från förbudet som vissa länder kan införa.
  4. Aktivera aktivering av nattläge eller transparent läge för att vara ett alternativ till temat för standardläget.
  5. Lägg till alternativet snabbåtkomst för konversationer som visas längst fram på chattskärmen för att navigera i konversationer utan att behöva återgå till huvudgränssnittet.
  6. Lägga till en ny knapp på konversationen skärmen innehåller flera alternativ (text dekoration-deluxe text - explosiv text - textredigering).
  7. Lägg till ett Style Store-alternativ som Instagram så att flikar på startskärmen ersätts för att visa ärenden istället i form av cirklar som liknar vyn på Instagram.


WhatsApp Ladda ner funktioner Omar blå:


Inställningarna för Whatsapp omar blue privacy policy:

  1. Dölj din senaste aktivitet på WhatsApp Omar Blue (om den är aktiverad visas inte dina kontakter och du kan inte se när de är tillbaka).
  2. Dölj läshälsan så att du kan läsa de inkommande meddelandena utan att visa någon att du läser dem tills du har svarat på meddelandet.
  3. Förhindra att ta bort inkommande meddelanden samt WhatsApp-fall så att du kan läsa vänners meddelanden och se deras situationer som de tror har tagits bort permanent och ingen kommer att kunna läsa dem.
  4. Dölj Story Watch, vilket i sin tur hjälper dig att hålla reda på kontakten utan att visa dem att du följer dem och du kan välja specifika ärenden för att visa att du bara har sett dem.
  5. Stoppa en konverterad signal när meddelanden har vidarebefordrats.

Exklusiva Blue Omar Watts Funktioner:


  • Ge användaren möjlighet att ändra bakgrundsfärgen och anta temat bland de teman som finns på WhatsApp Store Omar Blue OB3Whatsapp.
  • Stänga av internet från appen och hålla det igång på resten av de andra apparna på mobilen.
  • Öka storleken på videor som kan delas på WhatsApp Omar Blue.
  • Möjligheten att ladda upp en video till situationen i mer än 30 sekunder.
  • Lägg till färdiga att välja skriftliga ärenden för att vara en fast status för ditt konto.
  • Aktivera automatisk fördelning av inkommande meddelanden och skapa och redigera schemalagda meddelanden när de har schemalagts.

Ladda ner länk: Ladda ner Whatsapp Omar Blue

Whatsapp omar blå var den här artikeln om WhatsApp version av Omar Blue som är en version av WhatsApp Plus mot förbudet
Ladda ner WhatsApp Omar Blue 2020 Update
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent