recent
أخبار ساخنة

Descarca WhatsApp Omar Blue 2020

الصفحة الرئيسية

Descărcați WhatsApp Omar Blue OB3Whatsapp pentru a descărca de aici:


WhatsApp Omar Blue 2020 Whatsapp omar blue face parte dintr-un grup de versiuni ale WhatsApp Plus impotriva interdicției modificate pe care unul dintre dezvoltatorii arabi o numea Omar Batheeb a proiectat-o să ruleze un al doilea număr în același timp și pe un singur dispozitiv și să adauge câteva modificări și evoluții pe care le-am făcut să iasă în evidență din ceea ce privește copierea, o versiune ușoară și nu va ocupa o zonă mare de spațiu de memorie care acceptă toate caracteristicile pe care le găsiți pe WhatsApp aur și albastru, ar fi ascunderea afișărilor și descărcarea carcaselor WhatsApp și caracteristica de dezactivare a internetului și alte adăugiri care depășesc 1000 adders.

واتساب بلس ضد الحظر
WhatsApp Plus Albastru împotriva Ban


Care este diferența dintre WhatsApp Green și WhatsApp Omar


Poate vă întrebați care este diferența dintre utilizarea WhatsApp Omar Blue și WhatsApp Messenger? Răspunsul este atunci când se compară caracteristicile furnizate la noi de versiunea originală și whatsapp versiune Omar veți găsi că versiunea Omar Batheb dezvoltat outperformed versiunea originală cu caracteristicile pe care le conține, le-a combinat pe cele care existau pe WhatsApp Green si le-a sporit si alte caracteristici pe care utilizatorul le-a ratat de aplicatia oficiala poate a scazut nivelul cererii in anumite perioade si revenirea utilizatorilor sai la versiunea veche din cauza interdictiei temporare care a durat dar cu actualizarile care au fost facute recent aceasta problema a fost rezolvata Ce a fost rezolvata Ce a făcut-o o versiune sigură și deblocată după ceea ce a restaurat încrederea utilizatorilor săi și a adoptat-o din nou și nu este singura versiune dezvoltată de acest dezvoltator există, de asemenea, WhatsApp Omar Burgundia și a urmat direct WhatsApp Omar Pink pentru a activa mai mult decât un cont și dorința utilizatorilor de a obține mai mult și nu de conținut cu aceste copii Brother Omar a dezvoltat o nouă versiune cu o culoare similară cu versiunea originală a WhatsApp cunoscut sub numele de WhatsApp Omar Green pentru a adăuga un al patrulea cont pentru Android.


WhatsApp Omar Blue actualizare cea mai recentă versiune:


  1. WhatsApp Omar Blue împotriva interdicției.
  2. Valabilitatea copiei a fost prelungită la cinci luni de la data descărcării sau actualizării.
  3. Adauga Proxi, care protejează Watts Omar albastru de interdicția pe care unele țări pot impune.
  4. Activați activarea modului de noapte sau a modului transparent pentru a fi o alternativă la tema modului implicit.
  5. Adăugați opțiunea de acces rapid pentru conversațiile care apar în partea din față a ecranului de chat pentru a naviga conversații fără a fi nevoie să reveniți la interfața principală.
  6. Adăugarea unui buton nou la ecranul conversației include mai multe opțiuni (decorare text- text delux - text exploziv - editare text).
  7. Adăugați o opțiune Magazin de stiluri, ar fi Instagram, astfel încât filele de pe ecranul de pornire să fie înlocuite pentru a afișa cazuri în schimb sub formă de cercuri similare cu vizualizarea de pe Instagram.


WhatsApp Download Caracteristici Omar albastru:


Setările politicii de confidențialitate Whatsapp omar blue:

  1. Ascundeți ultima activitate pe WhatsApp Omar Blue (dacă este activată, contactele nu vor apărea și nu veți putea spune când se întorc).
  2. Ascundeți starea de citire astfel încât să puteți citi mesajele primite fără a afișa pe nimeni că le citiți până când nu ați răspuns la mesaj.
  3. Împiedicați ștergerea mesajelor primite, precum și a cazurilor WhatsApp, astfel încât să puteți citi mesajele prietenilor și să vedeți situațiile lor despre care aceștia cred că au fost șterse definitiv și nimeni nu le va putea citi.
  4. Hide Story Watch, care, la rândul său, vă ajută să urmăriți contactele fără a le arăta că le urmăriți și puteți alege cazuri specifice pentru a arăta că le-ați văzut doar.
  5. Opriți un semnal convertit odată ce mesajele sunt redirecționate.

Exclusiv Blue Omar Watts Caracteristici:


  • Dă utilizatorului puterea de a schimba culoarea de fundal și de a adopta tema printre temele disponibile pe WhatsApp Store Omar Blue OB3Whatsapp.
  • Dezactivarea internetului din aplicație și menținerea acestuia în funcțiune pe restul celorlalte aplicații de pe mobil.
  • Creșteți dimensiunea videoclipurilor care pot fi partajate pe WhatsApp Omar Blue.
  • Capacitatea de a încărca un videoclip în această situație în mai mult de 30 de secunde.
  • Adăugați cazuri scrise gata de alegere pentru a fi o stare fixă pentru contul dvs.
  • Activați alocarea răspunsului automat pentru mesajele primite și creați și editați mesajele programate după ce sunt programate.


WhatsApp omar albastru a fost acest articol despre whatsapp versiune de Omar Blue, care este o versiune de WhatsApp Plus împotriva interdicției
Descarca WhatsApp Omar Blue 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent