recent
أخبار ساخنة

Sii mai WhatsApp Omar lanumoana 2020 faafou

الصفحة الرئيسية

Sii mai WhatsApp Omar lanumoana OB3Whatsapp ina ia sii mai iinei:


WhatsApp Omar lanumoana 2020 "WhatsApp Omar lanumoana" o se tasi o vaega o le WhatsApp faaopoopo i ai ma le toe fetuunaia o le Ban, o se tasi o le Arab developers e igoa ia Omar Batheeb na mamanuina e faaalu ai se numera lona lua i le taimi lava e tasi ma i luga o se masini ma faaopoopo i se fatuga o le malamalama ma o le a le faatumuina ai se vaega tele o le mafaufau e lagolago ai vaega uma e te mauaina i WhatsApp auro ma lanumoana e pei o le nanaina o uunaiga ma sii mai le WhatsApp o mataupu ma le tulaga o faamuta o le Initoneti ma isi faaopoopoga e tele le 1000 adders.

واتساب بلس ضد الحظر
WhatsApp faaopoopo lanumoana e faasaga i le Ban
Sii mai WhatsApp Omar lanumoana 2020 faafou

O le a le eseesega i le va o WhatsApp Green ma WhatsApp Omar


Atonu o loo e mafaufau po o le a le eseesega i le va o le faaaogaina o WhatsApp Omar lanumoanama WhatsApp avefeau? O le tali o le taimi lea e faatusatusa ai vaega ua tuuina mai ia i tatou e le uluai lomiga ma le lomiga whatsapp o le a e iloaina ai, o le lomiga a Omar Batheb ua atiina ae outperformed le uluai lomiga i vaega o loo i ai, na tuufaatasia ai i latou sa i ai i whatsapp lanu meamata ma faateleina ai isi vaega na misi e le tagata faaaoga lea e ese ai mai le faaaogaaga aloaia, atonu na faaitiitia ai le tulaga o le manaomia i nisi o vaitau ma le toe foi mai o ona tagata faaaoga i le lomiga tuai ona o le Ban le tumau lea na i ai ae o faafouga sa faia talu ai nei sa foia ai o le a le mea na avea ai o se lomiga saogalemu ma le unblocked ina ua uma ona toefuatai mai le faatuatuaga o ona tagata faaaoga ma toe taliaina ma ua le na o le pau lea o le lomiga na fatuina e lenei fatu o loo i ai foi ma le na o se faitotoa ma le manao o tagata e faaaogaina e maua ai nisi mea ae le o ni anotusi i o na kopi na atiina ae e uso Omar se lomiga fou e tutusa ma se lanu e talitutusa ma le uluai lomiga o WhatsApp ua lauiloa o WhatsApp Omar Green e faaopoopo i ai se faitotoa lona fa mo le Android.


Na faafou e WhatsApp Omar lanumoana ia lomiga lata mai nei:


  1. WhatsApp Omar lanumoana e faasaga i le Ban.
  2. O le moni o le kopi na tuuina atu i le lima masina mai le aso na sii mai ai pe faafou ai.
  3. Faaopoopo le Proxi, lea e puipuia ai Watts Omar mai le Ban lea e ono faamamafaina mai e nisi o atunuu.
  4. Faataga le toe faatoaagaina mai o le faiga po o le tulaga e iloagofie ai, ina ia avea ma se isi auala o le autu o le faiga o le Tiumasani.
  5. Faaopoopo le filifiliga vave e faaaoga mo talanoaga e faaali mai i le pito i luma o le lau o talanoaga e alu ai i talanoaga e aunoa ma le toe foi i le tuaoi autu.
  6. O le faaopoopoina o se faamau fou i le lau o le talanoaga e aofia ai le tele o filifiliga (Tusi teuteuga-deluxe o anotusi-explosive e faasao ai le anotusi).
  7. Faaopoopo se filifiliga o le faleoloa e pei o le Instagram ina ia tabs i luga o le lau o le aiga e faaali mai ai mataupu nai lo le ituaiga o lio e talitutusa ma le vaaiga o loo i le Instagram.


WhatsApp sii mai vaega Omar:


O Whatsapp o loo Omar i le tulaga o aiaiga faavae o le le faalauaiteleina:

  1. Nana lau gaoioiga mulimuli i le WhatsApp Omar lanumoana (pe afai e faagaoioia, o le a le toe faaalia au tagata faafesootai ma o le a le mafai ona e iloa pe a toe foi mai i latou).
  2. Nana le soifua maloloina o le faitauga ina ia mafai ona e faitau i savali o loo tuuina atu e aunoa ma le faaalia o se tasi o loo e faitauina seia oo ina e tali atu i le savali.
  3. Ia puipuia le tapeeseina o savali o le malaga faapea foi ma tulaga WhatsApp ina ia mafai ai ona e faitau i savali a uo ma vaai i o latou tulaga ua latou manatu ua tape tumau ma e leai se tasi o le a mafai ona faitauina.
  4. Natia le tala matamata, lea e fesoasoani ia te oe e tausia ai ni mau fesootai e aunoa ma le faaali atu o loo e mulimuli i ai ma e mafai ona e filifilia ni mataupu patino e faaali atu ai na o lou vaai ia i latou.
  5. Tuu se faailo liua i le taimi lava e auina ai ni savali.

Tulaga faatapulaaina o le Watts a le au lanumoana:


  • Tuu atu i le tagata faaaoga le mana e sui ai le lanu o le talaaga ma faaaoga le autu i autu o loo maua i le faleoloa WhatsApp o Omar lanumoana OB3Whatsapp.
  • O le tapeina o le Initoneti mai le polokalama ma le teuina o mea i le isi polokalama o le telefoni feaveai.
  • Faatele le tele o vitio lea e mafai ona faasoa atu i le WhatsApp Omar lanumoana.
  • O le gafatia e sii ai se vitio i le tulaga i le silia ma le 30 sekone.
  • Faaopoopo i ai ni tulaga tusitusia ua filifilia e avea ai ma se tulaga tumau mo lau faitotoa.
  • Faataga le vaevaega o feau e tali ai taavale, ma fatu ma faasao ia savali ua faatulagaina pe a maea ona faatulagaina.

O loo sii mai le sootaga: sii mai Whatsapp Omar lanumoana

O Whatsapp Omar lanumoana o le tusiga lea e uiga i Whatsapp lomiga o Omar lanumoana lea e avea o se fatuga o le WhatsApp faaopoopo i ai ma le Ban
Sii mai WhatsApp Omar lanumoana 2020 faafou
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent