recent
أخبار ساخنة

Stiahnuť WhatsApp Omar Blue 2020 Update

الصفحة الرئيسية

Stiahnuť WhatsApp Omar Blue OB3Whatsapp na stiahnutie tu:


WhatsApp Omar Blue 2020 "Whatsapp omar modrá" je jednou zo skupiny verzií WhatsApp Plus proti upravenému zákazu, že jeden z arabských vývojárov s názvom Omar Batheeb navrhnutý tak, aby spustiť druhé číslo v rovnakom čase a na jednom zariadení a pridať niektoré zmeny a vývoj, ktorý som robil to vyčnievať z likes kopírovanie, odľahčte verziu a nezaberá veľkú plochu pamäťového priestoru podporujúce všetky funkcie, ktoré nájdete na Gold a modrej WhatsApp, ako je skrývanie zobrazení a sťahovanie prípadov WhatsApp a funkcie internetového zakázať a ďalšie doplnky presahujúce 1000 adders.

واتساب بلس ضد الحظر
WhatsApp Plus Modrá proti Zákazu


Aký je rozdiel medzi WhatsApp Green a WhatsApp Omar


Možno sa čudujete, aký je rozdiel medzi používaním WhatsApp Omar Blue WhatsApp Messenger? Odpoveď je pri porovnávaní funkcií, ktoré nám poskytuje pôvodná verzia a WhatsApp verzia Omar zistíte, že verzia Omar Batheb vyvinula prekonal pôvodnú verziu s funkciami, ktoré obsahuje, to v kombinácii tých, ktoré existovali na WhatsApp Green a zvýšil ich ďalšie funkcie, ktoré užívateľ vynechal to, čo ju odlíšil od oficiálnej žiadosti môže mať zníženie úrovne dopytu v niektorých obdobiach a návrat svojich užívateľov na starú verziu kvôli dočasnému zákazu, ktorý trval, ale s aktualizáciami, ktoré boli vykonané v poslednej dobe tento problém bol vyriešený Čo to urobil bezpečnú a odblokovanú verziu po tom, čo obnovilo dôveru svojich užívateľov a prijal ju znova a nie je to jediná verzia vyvinutá týmto vývojárom je tiež WhatsApp Omar Burgundy nasledovala priamo Whatsapp Omar Pink aktivovať viac ako účet a túžbu užívateľov získať viac a nie obsah s tieto kópie Brother Omar vyvinul novú verziu s farbou podobnou pôvodnej verzii WhatsApp známy ako WhatsApp Omar Green pridať štvrtý účet pre Android.


WhatsApp Omar Blue aktualizovať najnovšiu verziu:


  1. WhatsApp Omar Blue proti zákazu.
  2. Platnosť kópie sa predĺžila na päť mesiacov od dátumu prevzatia alebo aktualizácie.
  3. Pridať Proxi, ktorý chráni Watts Omar modrá pred zákazom, že niektoré krajiny môžu uložiť.
  4. Povoľte aktiváciu nočného režimu alebo transparentného režimu ako alternatívu k téme predvoleného režimu.
  5. Pridajte možnosť rýchleho prístupu pre konverzácie, ktoré sa zobrazujú na prednej strane obrazovky konverzácie, aby ste mohli prechádzať konverzáciami bez toho, aby ste sa museli vrátiť k hlavnému rozhraniu.
  6. Pridanie nového tlačidla na obrazovke konverzácie obsahuje viac možností (textová výzdoba- deluxe text - výbušný text - úprava textu).
  7. Pridajte možnosť Obchod so štýlmi ako Instagram, aby karty na domovskej obrazovke boli nahradené, aby sa namiesto toho ukázali prípady vo forme kruhov podobných zobrazenie na Instagrame.


WhatsApp Stiahnuť Funkcie Omar modrá :


Zásady ochrany osobných údajov pre Whatsapp omar blue:

  1. Skryte svoju poslednú aktivitu na whatsApp Omar Blue (ak je aktivovaná, vaše kontakty sa nezoštvujú a nebudete môcť zistiť, kedy sú späť).
  2. Skryte stav čítania, aby ste mohli čítať prichádzajúce správy bez toho, aby ste ukázali komukoľvek, koho čítate, kým na správu nezovládnete.
  3. Zabráňte odstráneniu prichádzajúcich správ, ako aj prípadom WhatsApp, aby ste si mohli prečítať správy priateľov a vidieť ich situácie, o ktorých si myslia, že boli natrvalo odstránené a nikto ich nebude môcť čítať.
  4. Skryť Story Watch, čo vám pomôže sledovať kontakt sedí bez toho, aby im ukázal, že ich sledujete, a môžete si vybrať konkrétne prípady, ktoré ukazujú, že ste ich videli len.
  5. Zastavenie konvertovaného signálu po preposielaní správ.

Exkluzívne Blue Omar Watts Vlastnosti:


  • Dajte užívateľovi právomoc zmeniť farbu pozadia a prijať tému medzi témami k dispozícii na WhatsApp Store Omar Blue OB3Whatsapp.
  • Vypnutie internetu z aplikácie a jeho udržiavanie v prevádzke na ostatných aplikáciách v mobile.
  • Zväčšte veľkosť videí, ktoré možno zdieľať na WhatsApp Omar Blue.
  • Schopnosť nahrať video do situácie za viac ako 30 sekúnd.
  • Pridajte si pripravené písomné prípady, aby ste mali pevný stav vášho účtu.
  • Povoľte automatické prideľovanie odpovedí prichádzajúcich správ a po naplánovaní vytvárajte a upravujte naplánované správy.

Odkaz na stiahnutie: Stiahnuť Whatsapp Omar Blue

Whatsapp omar modrá bol tento článok o WhatsApp verziu Omar Blue, ktorá je verziou WhatsApp Plus proti zákazu
Stiahnuť WhatsApp Omar Blue 2020 Update
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent