recent
أخبار ساخنة

Download WhatsApp Plus AThwaWhatsApp tegen het verbod

الصفحة الرئيسية

Whatsapp blauwe en bruine Athwa Alain "eye lights" downloaden


We komen terug om je weer te ontmoeten, volgers, om je een pagina te geven die WhatsApp Athwa Alain AThwaWhatsApp downloadt tegen het verbod De nieuwste versie via de WhatsApp Collective- site met al zijn functies en functies die je ervaring met de chat- en correspondentietoepassing WhatsApp zullen veranderen groen, wat voor velen het startpunt was en een bron van inspiratie voor hen om aangepaste versies zoals versie te maken. Vandaag de dag werden WhatsApp Gold en WhatsApp Hackrawi, later bekend als kopieën van WhatsApp Plus, uit zijn inspiratie gehaald en de wereld van chat-applicaties overspoeld. met grote verdiensten en werd de favoriet van de meerderheid van de gebruikers en het beste alternatief voor WhatsApp Messenger.


AThwaWhatsApp Athwa Alain downloaden
Athwa Alain


WhatsApp Plus tegen verbod WhatsApp Athwa Alain

Zoals je ons altijd hebt toevertrouwd, streven we er altijd naar om alles nieuw en exclusief te bieden met betrekking tot Whatsapp Plus, dus het grootste deel van vandaag was voor WhatsApp Athwa Alain, dat op twee versies verscheen, waarvan er één blauw is in een officieel alternatief dat bekend is als WhatsApp blauw Athwa Alain vergelijkbaar met WhatsApp Abu Arab blauwin die zin dat het moet worden geïnstalleerd na het verwijderen van de originele kopie van WhatsApp om te voorkomen dat het probleem van de applicatie niet is geïnstalleerd en als het al op je telefoon stond, kan het geen kwaad om de nieuwe versie er rechtstreeks op te installeren. Zoals voor de andere versie komt in bruin en installeert naar de officiële kant zonder enige vorm om twee nummers toe te voegen aan een WhatsApp-account genaamd WhatsApp bruin Athwa Alain al De veilige kopieën zijn niet onderhevig aan een tijdelijk verbod waardoor de gebruiker uren of een hele tijd niet aan de applicatie kan werken dag zoals het was in eerdere versies, je kunt eraan werken, simpelweg omdat het ontwerp lijkt op GB WhatsApp Eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken.

Update WhatsApp Athwa Alain 


De originele WhatsApp-rol is altijd beperkt geweest in het benadrukken van enkele beperkte functies die we het belang ervan niet ontkennen, maar het voldeed niet aan alle vereisten van zijn gebruikers, maar bij het downloaden van WhatsApp-ooglichten zul je merken dat het aan een reeks functies heeft voldaan die zich vermengde met degenen die eerder op de oude WhatsApp zaten om te culmineren in de lijst van Whatsapp Plusbekend om zijn excellentie En het vermogen van velen om het op te nemen in alles wat nodig is in de verschillende chat-applicaties, dus een van de functies die velen misschien willen bezitten, is het verbergen van het uiterlijk, zodat niemand uw laatste activiteit op WhatsApp evenals de functie van de applicatie die afhangt van de vingerafdruk, die voorkomt dat iemand toegang krijgt tot de inhoud van de applicatie, tenzij de vingerafdruk niet overeenkomt met degene die je hebt gedaan, omdat het zijn gebruikers de mogelijkheid gaf om het uiterlijk van de applicatie-interface via de themawinkel die in zijn zak zit en het probleem oploste van het verschijnen van thema's die van invloed kunnen zijn op sommige versies,daarnaast stelde WhatsApp Athwa Alain zijn gebruikers in staat om de achtergrondkleur en de statusregel te beheren door middel van een reeks nieuwe regels die eraan zijn toegevoegd en kant-en-klare stijlen, hetzij met betrekking tot emoji of visa heeft een groep emoji toegevoegd iPhone en Facebook en andere nieuwe vormen en geanimeerde stickers, die een nieuwe geest gaven aan chatten en andere unieke oplossingen en verbeteringen.


Nieuwe download TS blauw en bruin Athwa Alain:


Los het downloadprobleem op bij het activeren van het programma. 
Verdubbel het aantal gesprekken dat in de hoofdinterface kan worden geïnstalleerd tot 4 gesprekken en hoger, nadat het beperkt was tot slechts 3. 
Schakel de functie in om berichten door te sturen naar een onbeperkt aantal contacten nadat het was beperkt tot slechts 5 contacten. 
De mogelijkheid om privéchats van het hoofdscherm te verbergen en ze weg te bewaren van de rest van de chats. 
Los het probleem op van vertraging bij het verzenden of ontvangen van berichten. 
Versies die compatibel zijn met verschillende versies van Android. 
Asturische vorm of WhatsApp-gevallen zoals Instagram . 
De mogelijkheid om de statussen (status) die door vrienden worden weergegeven te volgen en te downloaden wat je maar wilt op je apparaat, en om tekstcases te kopiëren. 
Schakel het verwijderen van berichten in die u eerder hebt verzonden en die u op elk gewenst moment wilt verwijderen. 
De vluchtmodusfunctie toegevoegd die internet uit de applicatie uitschakelt zonder de rest van de programma's op uw telefoon te beïnvloeden. 
Het inschakelen van het ontvangen van oproepen van bepaalde contacten kan hinderlijk zijn voor de gebruiker. 
U kunt nu meldingen ontvangen van wie is verbonden met WhatsApp, de mensen die uw status hebben bekeken en die hun profielfoto hebben gewijzigd. 
Voeg de functie voor snelle chattoegang toe, zodat u vanuit hetzelfde gesprek dat u voert naar iemand anders kunt sms'en zonder dat u naar de hoofdinterface hoeft terug te keren. 
Andere oplossingen. 

Overschakelen van officiële WhatsApp naar WhatsApp Athwa Alain oogverlichting zonder gesprekken te verliezen:


Om uw exemplaar van WhatsApp , alternatief Athwa Alain, de officiële WhatsApp , te kunnen installeren zonder de gesprekken die op de groene WhatsApp liepen te verliezen, moet u de volgende stappen volgen:

  1. Het mobiele netwerk is volledig gesloten. 
  2. Stel chatback-ups in door naar de chatinstellingen te gaan en op de optie chatback-up te drukken. 
  3. Verwijder vervolgens de oude versie van WhatsApp groen. 
  4. De nieuwste versie van WhatsApp installeerde de blauwe Athwa Alain "Why Blue omdat het in dezelfde database zit als WhatsApp groen" via de downloadlink onder het artikel. 
  5. Zorg ervoor dat u de benodigde rechten activeert om de nieuwe versie uit te voeren via de toepassingsinstellingen. 
  6. Activeer uw nummer op de kopie. 
  7. Begin met het herstellen van chats. 
  8. Hiermee heb je de transitie succesvol afgerond. 


Links om WhatsApp lichtjes van het oog te downloaden AThwaWhatsApp








Dit was een artikel over de belangrijkste functies die WhatsApp oplicht, en we hebben de downloadlinks in de vorige teksten geplaatst en deze versie van WhatsApp Plus is tegen het verbod en heeft gouden, groene, blauwe en bruine kleuren
Download WhatsApp Plus AThwaWhatsApp tegen het verbod
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent