recent
أخبار ساخنة

Κατεβάστε το WhatsApp Plus AThwaWhatsApp Against The Ban

الصفحة الرئيسية

Κατεβάστε το Whatsapp μπλε και καφέ Athwa Alain "φώτα ματιών"


Επιστρέφουμε για να σας συναντήσουμε ξανά, οπαδοί, για να θέσουμε στα χέρια σας μια σελίδα λήψης του WhatsApp Athwa Alain AThwaWhatsApp κατά της απαγόρευσης Η τελευταία έκδοση μέσω του WhatsApp Συλλεκτικού ιστότοπου με όλες τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά που θα αλλάξει την εμπειρία σας από την εφαρμογή συνομιλίας και αλληλογραφίας WhatsApp πράσινο, που ήταν το σημείο εκκίνησης για πολλούς και πηγή έμπνευσης για να δημιουργήσουν τροποποιημένες εκδόσεις όπως η έκδοση Σήμερα, τα WhatsApp Gold και WhatsApp Hackrawi αργότερα γνωστά ως αντίγραφα του WhatsApp Plus επινοήθηκαν από την έμπνευσή του και σάρωσαν τον κόσμο των εφαρμογών συνομιλίας με μεγάλη αξία και έγινε το αγαπημένο της πλειοψηφίας των χρηστών και η καλύτερη εναλλακτική λύση για το WhatsApp Messenger.


Κατεβάστε το AThwaWhatsApp Athwa Alain
Athwa Alain


WhatsApp Plus κατά απαγόρευσης WhatsApp Athwa Alain

Όπως πάντα μας εμπιστεύεστε, προσπαθούμε πάντα να παρέχουμε τα πάντα νέα και αποκλειστικά σε σχέση με το Whatsapp Plus, οπότε το μεγαλύτερο μερίδιο σήμερα ήταν για το WhatsApp Athwa Alain, το οποίο εμφανίστηκε σε δύο εκδόσεις, μία εκ των οποίων είναι μπλε σε μια επίσημη εναλλακτική γνωστή ως WhatsApp μπλε Athwa Alain παρόμοιο με το WhatsApp Abu Arab blueστο ότι θα πρέπει να εγκατασταθεί μετά τη Διαγραφή του πρωτότυπου αντιγράφου του Whatsapp για να αποφευχθεί το πρόβλημα της εγκατάστασης της εφαρμογής και σε περίπτωση που ήταν ήδη στο τηλέφωνό σας, δεν υπάρχει βλάβη στην εγκατάσταση της νέας έκδοσης απευθείας σε αυτήν Όσον αφορά την άλλη έκδοση σε καφέ και εγκαθίσταται στην επίσημη πλευρά χωρίς φόρμες για να προσθέσετε δύο αριθμούς σε έναν λογαριασμό WhatsApp που ονομάζεται WhatsApp καφέ Athwa Alain όλα τα ασφαλή αντίγραφά του δεν υπόκεινται σε προσωρινή απαγόρευση που μπορεί να εμποδίσει τον χρήστη να εργαστεί στην εφαρμογή για ώρες ή ολόκληρο ημέρα όπως ήταν προηγουμένως σε προηγούμενες εκδόσεις, μπορείτε να το επεξεργαστείτε απλά επειδή ο σχεδιασμός του είναι παρόμοιος με το GB WhatsApp Εύκολο και εύκολο στη χρήση.

Ενημέρωση WhatsApp Athwa Alain 


Ο αρχικός ρόλος του WhatsApp ήταν πάντα περιορισμένος στην επισήμανση ορισμένων περιορισμένων λειτουργιών που δεν αρνούμαστε τη σημασία του, αλλά δεν πληρούσε όλες τις απαιτήσεις των χρηστών του, αλλά κατά τη λήψη των φώτων ματιών WhatsApp θα παρατηρήσετε ότι έχει ανταποκριθεί σε ένα σύνολο χαρακτηριστικών που συνδυάστηκαν με εκείνα που ήταν παλαιότερα στο παλιό WhatsApp για να καταλήξουν στη λίστα του Whatsapp Plusγνωστή για την αριστεία της και την ικανότητά της για πολλούς να το συμπεριλάβει σε όλα όσα απαιτούνται στις ξεχωριστές εφαρμογές συνομιλίας, οπότε μεταξύ των χαρακτηριστικών που πολλοί μπορεί να θέλουν να κατέχουν είναι η δυνατότητα απόκρυψης της εμφάνισης έτσι ώστε κανείς να μην γνωρίζει την τελευταία σας δραστηριότητα Το WhatsApp καθώς και η δυνατότητα της εφαρμογής που εξαρτάται από το δακτυλικό αποτύπωμα, η οποία εμποδίζει κανέναν από την πρόσβαση στο περιεχόμενο της εφαρμογής, εκτός εάν το δακτυλικό αποτύπωμα δεν ταιριάζει με αυτό που κάνατε, καθώς έδωσε τη δυνατότητα στους χρήστες του να αλλάξουν την εμφάνιση του η διεπαφή εφαρμογών μέσω του θεματικού καταστήματος που βρίσκεται στην τσέπη του και έλυσε το πρόβλημα της εμφάνισης θεμάτων που μπορεί να επηρεάσουν ορισμένες εκδόσεις,Εκτός από αυτό επέτρεψε στους χρήστες του WhatsApp Athwa Alain να ελέγχουν το χρώμα φόντου και τη γραμμή κατάστασης μέσω ενός συνόλου νέων γραμμών που έχουν προστεθεί σε αυτό και έτοιμα στυλ, είτε σε σχέση με τα emoji είτε τις θεωρήσεις έχει συμπεριλάβει μια ομάδα emoji iPhone και Facebook και άλλες νέες φόρμες και αυτοκόλλητα με κινούμενα σχέδια, τα οποία έδωσαν ένα νέο πνεύμα για συνομιλία και άλλες μοναδικές διορθώσεις και βελτιώσεις.


Νέα λήψη TS μπλε και καφέ Athwa Alain:


Λύστε το πρόβλημα λήψης κατά την ενεργοποίηση του προγράμματος. 
Διπλασιάστε τον αριθμό των συνομιλιών που μπορούν να εγκατασταθούν στην κύρια διεπαφή σε 4 συνομιλίες και άνω, αφού περιορίστηκε σε 3 μόνο. 
Ενεργοποιήστε τη δυνατότητα προώθησης μηνυμάτων σε απεριόριστο αριθμό επαφών αφού περιοριζόταν μόνο σε 5 επαφές. 
Η δυνατότητα απόκρυψης ιδιωτικών συνομιλιών από την κύρια οθόνη και αποθήκευσης τους από τις υπόλοιπες συζητήσεις. 
Διορθώστε το πρόβλημα της καθυστέρησης στην αποστολή ή τη λήψη μηνυμάτων. 
Εκδόσεις συμβατές με διαφορετικές εκδόσεις του Android. 
Αστούριας φόρμας ή θήκες WhatsApp όπως το Instagram . 
Δυνατότητα παρακολούθησης των καταστάσεων (κατάσταση) που εμφανίζονται από φίλους και λήψης ό, τι θέλετε στη συσκευή σας, καθώς και αντιγραφή περιπτώσεων κειμένου. 
Ενεργοποιήστε τη διαγραφή των μηνυμάτων που έχετε ήδη στείλει και θέλετε να διαγράψετε ανά πάσα στιγμή. 
Προστέθηκε η λειτουργία λειτουργίας πτήσης που απενεργοποιεί το Διαδίκτυο από την εφαρμογή χωρίς να επηρεάζει τα υπόλοιπα προγράμματα στο τηλέφωνό σας. 
Η ενεργοποίηση της διακοπής λήψης κλήσεων από συγκεκριμένες επαφές μπορεί να ενοχλεί τον χρήστη. 
Τώρα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για το ποιος είναι συνδεδεμένος στο WhatsApp, τα άτομα που είδαν την κατάστασή σας και που άλλαξαν την εικόνα του προφίλ τους. 
Προσθέστε τη δυνατότητα πρόσβασης γρήγορης συνομιλίας, ώστε να μπορείτε να στείλετε μηνύματα κειμένου σε κάποιον άλλο από την ίδια συνομιλία με την οποία είστε χωρίς να χρειάζεται να επιστρέψετε στην κύρια διεπαφή. 
Άλλες διορθώσεις. 

Πώς να αλλάξετε από το επίσημο WhatsApp στο WhatsApp Athwa Alain, χωρίς να χάσετε συνομιλίες:


Για να μπορέσετε να εγκαταστήσετε το αντίγραφο του WhatsApp σας , το εναλλακτικό Athwa Alain, το επίσημο WhatsApp χωρίς να χάσετε τις συνομιλίες που υπήρχαν στο πράσινο WhatsApp, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα ακόλουθα βήματα:

  1. Το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας είναι τελείως κλειστό. 
  2. Ρυθμίστε τα αντίγραφα ασφαλείας συνομιλίας μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις συνομιλίας και πατώντας την επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας συνομιλίας. 
  3. Στη συνέχεια, διαγράψτε την παλιά έκδοση του πράσινου WhatsApp. 
  4. Η τελευταία έκδοση του WhatsApp εγκατέστησε το μπλε Athwa Alain "Why Blue επειδή βρίσκεται στην ίδια βάση δεδομένων με το WhatsApp πράσινο" μέσω του συνδέσμου λήψης κάτω από το άρθρο. 
  5. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τα απαραίτητα δικαιώματα για να εκτελέσετε τη νέα έκδοση μέσω των ρυθμίσεων της εφαρμογής. 
  6. Ενεργοποιήστε τον αριθμό σας στο αντίγραφο. 
  7. Ξεκινήστε την επαναφορά συνομιλιών. 
  8. Με αυτό θα ολοκληρώσετε με επιτυχία τη μετάβαση. 


Σύνδεσμοι για να κατεβάσετε τα φώτα WhatsApp του ματιού AThwaWhatsApp



Σύνδεσμος λήψης: Λήψη του WhatsApp Blue Athwa Alain


Σύνδεσμος λήψης: Λήψη του WhatsApp Golden Athwa Alain



Αυτό ήταν ένα άρθρο σχετικά με τις πιο σημαντικές δυνατότητες που διαθέτει το WhatsApp και έχουμε τοποθετήσει τους συνδέσμους λήψης στα προηγούμενα κείμενα και αυτή η έκδοση του WhatsApp Plus είναι ενάντια στην απαγόρευση και έχει χρυσά, πράσινα, μπλε και καφέ χρώματα
Κατεβάστε το WhatsApp Plus AThwaWhatsApp Against The Ban
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent