recent
أخبار ساخنة

Ladda ner OGWhatsapp 2020-uppdateringen

الصفحة الرئيسية

Ladda ner WhatsApp OGWhastapp 

OG WhatsApp Ladda ner OGWhatsapp uppdateringenär en inofficiell hastighet version av den gamla gröna ursprungliga WhatsApp, men med speciella nya funktioner, många användare tycker att kopiera utländska WhatsApp som har modifierats av utlänningar vet inte varför , trots att tillgången på många kopior Watts Plus som har ändrats från Innan arabiska utvecklare är dock andelen bröder som vill ladda ner WhatsApp og är många, och vårt team har arbetat med att undersöka denna version och det visade sig vara en stor WhatsApp Plus- version jämfört med Arab WhatsApp, den innehåller balsfunktioner som WhatsApp Omar och det är verkligen snabbt att WhatsApp-versionen är en av den gamla versionen av WhatsApp och den forntida Som har blivit känd över hela världen

WhatsApp og innehåller WhatsApp-gröna funktioner med andra specialfunktioner som den ursprungliga WhatsApp inte har
Efter att ha laddat ner den nya versionen av OGWhatsApp ny Android

OGWhastapp
Ladda ner den nya WhatsApp og

Funktioner i WhatsApp OG WhatsApp og


Planera i förväg för meddelandet innan du skickar: Detta är vad många söker efter. Du kanske också vill skicka ett meddelande till en specifik kontakt vid en viss tidpunkt, men det inkluderar meddelandeplanering
ogwhats har en funktion som heter "förinställda meddelanden" som låter dig skicka meddelandet som du vill till din vän vid en viss tidpunkt skriva textmeddelandet och ange tidpunkten för skickning, ogwhats skickar meddelandet till önskad kontakt vid en viss tidpunkt och det bör noteras att din mobila enhet eller din dator ska Var online för att skicka meddelandet i tid.


Mot förbudet: Om du tidigare använde inofficiella versioner av WhatsApp som WhatsApp-prinsessor , vet du att WhatsApp inte tillåter dig att använda dessa modifierade versioner men genom att ladda ner den senaste versionen av WhatsApp-appen från WhatsApp Collective-webbplatsen kan du hoppa över den här uppgiften.



Kontakta anonyma kontakter: I den ursprungliga WhatsApp-versionen, för att ringa ett video- eller textsamtal, måste du ha kontaktnumret och spara det på din WhatsApp-mobiltelefon även om du inte har sidnumret, kan du ringa ett video- eller textsamtal med honom Den här funktionen i OG WhatsApp är användbar När vi vill ringa någon men vi inte vill lagra anonyma nummer på vår mobiltelefon.

Fler funktioner i WhatsApp ogwhats

WhatsApp-statusökning: I den ursprungliga WhatsApp-statusen kan du bara använda 130 tecken, men WhatsApp og låter dig använda upp till 250 tecken i din WhatsApp-status.

WhatsApp OG-nedladdningsläge:   WhatsApp OG tillåter oss att ladda ner status eller samma status som WhatsApp Gold . Men den ursprungliga versionen av WhatsApp tillåter oss inte att ladda ner andras status.

Med hjälp av WhatsApp og kan vi ladda ner och spara kontaktstatus på vår telefon utan användarens kunskap och några få beröringar.
Namnge en grupp på upp till 35 tecken: Som vi vet kan vi i den gamla gröna WhatsApp bara använda 25 tecken för att namnge en grupp men WhatsApp har ökat detta antal till 35 tecken.

Nedladdning av andras videoklippsstatus: Du vet att vi på WhatsApp inte kan kopiera andras status direkt och klistra in någon annanstans. Men genom att ladda ner den senaste versionen av ogwhats från WhatsApp Inclusive kan du kopiera inlägg och posta dem i andras skick var du än vill.

Blockera oönskade kontakter: Om någon på WhatsApp stör dig med dina samtal och du inte vill blockera någon. Nedladdning av WhatsApp Oji kan du helt enkelt stänga av anslutningsinställningsalternativet när du tilldelar en specifik kontakt.

Skicka nittio foton på en gång: Med den ursprungliga WhatsApp kan du skicka upp till 10 foton samtidigt. Men genom att ladda ner den nya versionen av WhatsApp OG, kan du skicka 90 foton samtidigt.

WhatsApp-låsförmåga : Du behöver inte längre byta till WhatsApp-låssidaprogram genom att ladda ner de nya oghats, du kan låsa appen enkelt.

Eftersom WhatsApp OG är en modifierad version av det officiella WhatsApp, försök att inte använda det ursprungliga officiella WhatsApp-kontot, eftersom WhatsApp bara kan blockera ditt konto efter WhatsApp och använda WhatsApp OG.


Ladda ner WhatsApp  OGWhastapp 


Ladda ner OGWhatsapp 2020-uppdateringen
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent