recent
أخبار ساخنة

Ladda ner WhatsApp Omar Green Whatsapp Plus 2020

الصفحة الرئيسية

Ladda ner WhatsApp Omar Green


WhatsApp Omar  Green  OB4Whatsapp En ny WhatsApp Plus- version gick med i de totala kopiorna som tillhandahålls av den arabiska utvecklaren Omar Badib, vilket gillades av många användare, vilket ökade deras önskan att få fler av dem eftersom de behövde aktivera flera nummer på sina telefoner, så ny  WhatsApp Omar  sattes för att passa behoven av applikationsanvändare som du märker, färgen på dess gränssnitt och dess utformning är identiska med  den  färgen på  den officiella ansökan  dvs den är inte begränsad till en viss kategori av individer och kan vara används av olika kategorier som tillhandahålls av dig  på WhatsApp Collector webbplats  .

WhatsApp Omar Green
Ladda ner WhatsApp Omar green

WhatsApp Omar Green OB4Whatsapp


WhatsApp Omar Green installerades senast med en uppsättning ändringar som gjorde det möjligt för sina användare att kommunicera med kamraterna med hans komfort, oavsett om de ringer eller till och med när de förbereder gruppchattar för mer än en person. Syftet med händelser som denna version var att fixa och ändra alla problem som de flesta Whatsapp Plus-  kopior står  inför.  Det är en säker kopia och mot förbudet. Det är värt att notera att det inte kräver några extra avgifter för att ringa röstsamtal mellan ägarna som kan användas för att använda två nummer på ett WhatsApp-konto på en gång och på en enhet utan skada på din mobil.


WhatsApp Omar Badib Al Akhdar OB Whatsapp


WhatsApp Plus Green är en uppdaterad version som har ändrats från korrespondensapplikationen av Brother Omar Badib för att vara en kopia av WhatsApp Plus mot förbudet, vilket betyder att chatta och ringa röst- eller videosamtal mellan nära vänner och andra människor från andra länder runt om världen, inte bara detta utan också den har utökat sina tjänster till att inkludera att tillhandahålla The Noble Qur'an är komplett, liksom några islamiska tillägg som minnet av muslimen och de fyrtio substantiv för att ge användaren en andlighet på sin mobil, en applikation som kännetecknas av integritet och säkerhet eftersom det fungerar för att kryptera konversationerna och därmed förhindra att någon ser eller tittar på dem eftersom det var programmerat att bli en kopia mot det tillfälliga förbudet som utvecklare alltid har oroat sig för,den har gett sina användare funktionen att ändra IP, vilket förhindrar alla krypteringsprocesser som alla länder kan ta emot denna kopia och många andra funktioner som du kan lära känna genom denna artikel och erfarenhet såvida den inte visas här när du laddar ner kopiera så snart du flyttar till den privata nedladdningslänken nedan.



Funktioner för att ladda ner WhatsApp Omar Green mot förbudet:


  1. Möjligheten att ersätta standardtema för huvudgränssnittet mot natten eller genomskinligt tema.
  2. Möjligheten att kommunicera och utbyta meddelanden och ljudklipp med nummer som inte är registrerade i din sparade kontaktlista.
  3. Möjligheten att ändra alla användares telefon-API.
  4. Aktivera inställning av låssamtal med ett hemligt nummer och dölj dem bort från listan över chattar som finns i programmets huvudgränssnitt.
  5. Lägg till möjligheten att falla effekter inom den uppsättning alternativ som presenteras av WhatsApp, Omar Green, och utveckla nya applikationsformer.
  6. Lägga till en kopia av Noble Koranen så att du kan läsa den när som helst och var som helst, samt några islamiska tillägg som dhikr morgon och kväll, dhikr sömn och andra.
  7. Den har en temabutik att ladda ner för att passa användarnas smak.
  8. Lade till autosvarfunktion för inkommande meddelanden.
  9. Lade till schemalagd meddelandefunktion.
  10. Möjligheten att flytta mellan konversationer utan att behöva flytta till huvudgränssnittet genom knappen placerad högst upp på chattskärmen.
  11. Aktivera vidarebefordran av meddelanden för obegränsade personer.
  12. Lagt till dekorativ text och fin textfunktion.
  13. Aktivera gruppmedlemmars meddelanden och användarens meddelanden för att kunna ses separat från andra medlemmar.
  14. Ringa samtal av hög kvalitet.
  15. Lägg till vpn proxy breaker.
  16. En mer stabil version och mot förbudet.
  17. Lade till alternativet för flera chattar.
  18. Förbättra integritetsinställningarna och deras alternativ inklusive (dölj det senaste utseendet, förhindra att raderingen tas bort, förhindra radering av meddelanden, dölja läsarna, som kan kontakta mig).
  19. Lade till ett alternativ som gör det möjligt för sina användare att konvertera långa videor till klipp med tillåten längd för att enkelt kunna se i WhatsApp Store.
  20. Lägg till det gamla visatet igen.
  21. Lade till gränssnittsalternativet 2014 till det gamla utseendet.
  22. Aktivera alternativet för att inaktivera aviseringar när du spelar ett ljudmeddelande eller förbereder dig för att ställa in en ljudinspelning.
  23. Lade till rengöringsalternativ för WhatsApp Omar.
  24. Bättre hastighet och prestanda när det gäller att skicka och ta emot meddelanden såväl som multimedia.

Ladda ner WhatsApp Omar Badib-länken




Nedladdningslänk  :  Ladda ner WhatsApp Omar  Green
Ladda ner WhatsApp Omar Green Whatsapp Plus 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent