recent
أخبار ساخنة

Шта је са Whatsapp Omar Pink нова исправка 2020

الصفحة الرئيسية

Преузмите оно што је "Омар Пинк"


Упркос удвостручању броја примерака развијених од онога што се изпп и различитих мишљења о њиховој жељи, фотокопија развојног тима Омар батхееб има значајну стопу славе и популарности, а на врху се налази и дугачка листа, као и све што је у њој плус злато , плава и све већа потражња за њим и потреба многих да га користе и ослањају се на њихове уређаје представљамо вам данас оно што је"Омар" Пинк Неw и стави у ваше руке у најновију верзију ако имате OB2Whatsapp "Шта год да је" стар на вашем мобилном можете преузети најновију допуну од оног што је са дна из овог члана и ако је не посједујемо и ако желите да пробате можете да га преузмете такође га представљамо пред вама како би његови корисници могли да сазнају више и за свакога ко није имао прилику да покуша да узме идеја о објектима и функцијама и функцијама које су стављене у ИТ Девелопер и учинили су је карактеристичном копијом.

omar whatsapp pink
Преузмите оно што је "Омар" Пинк најновија верзија


Је ли оно што је на сигурном


Без обзира на мултипличност друштвених платформи, оно што Сапп званичник остаје увек вођа међу њима, због лакоће суочавања са тиме и лакоћа процеса комуникације између појединаца у погледу примања и слања порука, као и размене датотека које су је премашиле из других апликација за ћаскање и начинили је у фокусу многих пројектаната као што је брат Омар батхеаре, који се ослањала на понуду оригиналне верзије услуга и направио је као темељ стварања копија OB2Whatsapp на верзију која је усмерена на девојчице и још две копије повезане са њиховим именом и да ли је Схаqа оно што је Сапп Омар Ал-wарди назвао је оно што се зове плаво и Шта је са новим додацима процењено у 1000 и можда више и када сте преузели ову верзију моћи ћете да отворите други налог са новим бројем у апликацији поред првог налога на званичној верзији и све ове апликације су потпуно безбедне и Нема штете зато што се распршивање врши само на отвореним кодовима и ниједан пројектант не може да приступи поруци тајно или шпијунира кориснике, тако да су сви примерци оних који се могу чувати на сигурном.

Шта је са њом најновија верзија Омар Ал-Wарди


На њему можете радити нормално без да се налог подвргне привременој забрани, што је био разлог страха од великог броја својих искустава и остатка измењених копија, с обзиром на то да су исправке које су недавно направљене овај проблем отклонљене и смањене, што је учинило безбеднијом верзијом него раније, поред великог броја функција и приватности које ћете моћи да добијете када преузимате оно што је "Ко" Омар "Шта је то" на пример, можете:

  • Активирајте савремене опције приватности као што је анонимна.
  • Сакријте гледање видео поступака које сте видели из контаката које сте прегледали.
  • Управљајте бојама апликације и екраном за ћаскање.
  • Отпремите случајеве пријатеља са фотографијама, видео записа и случајева копирања текста.
  • Дељење медија са видео записа и волумена величине звука и фотографија у већим бројевима од оних које се могу послати на оно што је у високој резолуцији у програму Мессенгер .
  • Друге додатке.


Ново шта се ради на овом исправу ажурирајте Омар Пинк OB2Whatsapp:


  1. Проширите живот копије на више од пет месеци од датума издавања.
  2. сигурну копију и против забране.
  3. Додајте тему "ноћни и прозирни режим" апликације да бисте активирали једну на кућном екрану уместо у подразумеваном режиму.
  4. Омогућите опцију "прекида по Перxи", која доприноси обезбеђивању безбедности апликације и представља начин на који се блокирање може одразити на копију било које друге стране.
  5. Додајте опцију брзог приступа за разговоре који вам омогућавају да приступите другим разговорима из екрана за ћаскање, а да при том не морате да се враћате на главни интерфејс.
  6. Додавање мале иконе на предњој страни екрана разговора садржи неколико опција (експлозивни текст, добар текст, декорација текста (емођи), уређивање текста.
  7. Оно што се не може видети на одговарајући начин за Инстаграм случајеве.
  8. Могућност да видите неке ефекте који падају на други поглед.
  9. Уметање нових облика ефекта пада.
  10. Омогућите опцију ефеката док се разговори померају нагоре и надоле.
  11. Укључите неке исламске додатке као што су Куран и лепње који вас занимају.
  12. Активирајте функцију @тхеин која приказује корисника који је поменуо или одговорио на његове поруке у групама.
  13. Идентификујте контакте који могу да вас додају групама и да спречите њихово остало.
  14. Сада можете да видите своје поруке или било које чланове групе одвојено од осталих чланова.
  15. Омогућите опцију активирања/деактивирања за више фраза за читање које се појављују на дуге поруке.
  16. Омогућите аутоматско одговарање и планиране поруке.
  17. Омогућавање опције за померање удесно и левог блока између главних одељака интерфејса (ћаскање, статус и позива).
  18. Омогућавање функције брисања порука које корисник шаље свима у истом тренутку или чак дуго након слања.
  19. Додајте опцију "Шта је опција чишћења отпада".
  20. Додајте нове опције за контролисање боја апликације.
  21. Нове процедуре и додатна побољшања како би се обезбедила брзина и перформансе најбоље верзије.

Линк за преузимање: Преузмите Шта год да је то

Ова верзија је била ажурирана као и оно што је Сапп Омар Пинк OB2Whatsapp је инсталирано изнад претходне верзије и за свакога ко има оно што је Пинк старост ружичасто по први пут биће као нова верзија

Шта је са Whatsapp Omar Pink нова исправка 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent