recent
أخبار ساخنة

Преузмите Masha WhatsApp ВхатсАппМасха Главне речи ВхатсАпп

الصفحة الرئيسية

Преузмите ВхатсАпп Масха разговор Masha WhatsApp


Преузмите ВхатсАпп Масха, данас вам нудимо да преузмете ВхатсаппМасха 2020 (ВхатсаппМасха) програмера Абу Ал-Лаитх ВхатсАпп матичне речи са свим својим функцијама и услугама доступним на њему, нову модификовану верзију службеног зеленог ВхатсАпп-а има највећу масу на платформама друштвених медија и главни елемент којим су програмери могли да искористе расположиве функције и додају друге функције поред ње, како би створили такву врсту препознатљиве копије као што је ВхатсАпп Масха мајстор речи и са мноштвом појединаца који развијају ВхатсАпп Плус Имена су обиловала, а групе на које је упућен сет ових копија разликовале су се, од којих су неке биле привлачне девојчицама, а међу њима и дечацима због атрактивних боја и различитих облика.


ВхатсАпп мајстор речи ВхатсАпп Ахмед Схеикх



ВхатсАпп Масха против забране


ВхатсАпп Маша и медвед успели су да заузму своје место у оквиру Вхатсапп Плус и   постигну запажен успех захваљујући узбудљивим и ексклузивним предностима и карактеристикама које нуди, као што су разне позадине посвећене разговорима и невероватне теме за Машу и медведа који су створили ваш разговор узбудљивији и узбудљивији него раније, поред тога што је радио на неким снажним подешавањима која је програмер напорно радила како би постала попут својих сестара из модификованих верзија попут ВхатсАпп Плус Голден ВхатсАпп Аеро и ВхатсАпп Саиф а другима сигурна верзија и више пријатељ привремене забране на дужи временски период, тј. можемо је назвати ВхатсАпп Масха против забране, а живот ове верзије продужен је на пуну годину од дана објаве најновије верзије.


ВхатсаппМасха: мајстор речи


ВхатсаппМасха је лагана верзија величине око 47 МБ, односно неће заузимати пуно простора на вашем мобилном, на њему се може радити на разним уређајима, старим и модерним, једноставно и без стварања проблема поред других функција и додатака које су корисници пропустили од оригиналне верзије коју вам је пружио ВхатсаппМасха, девојчица ће вас изненадити чим је користите и као што смо раније споменули у другим чланцима да је Ева имала значајан удео у модификованим верзијама. Постоје ВхатсАпп розе принцезе ВхатсАпп Еве црвене и љубичасте боје и ВхатсАпп Омар розе И другима, поред наше копије за овај дан, свима је дозвољено да буду инсталирани на вашем телефону како би били на страни ВхатсАпп Мессенгера да активирају други налог на ВхатсАпп-у без икаквих образаца и уживају у потпуној приватности коју захтева већина девојака да их копирате тако да сакријете последњи изглед и инсталирате га на одређени датум и време и сакријете приватне разговоре за које не желите да га виде Једна од главних листа цхатова поред могућности закључавања апликације помоћу отиска прста је Најефикаснији и најсигурнији начин да спречите да уљези уђу у вас и буду изложени вашој приватности, јер сви носимо различите отиске прстију и не можемо их ускладити с више особа и другим услугама о којима ћемо говорити у следећем одломку.

Предности ВхатсАпп Масха Абу Ал-Леитх:


  1. Сигурнија и мање ограничена верзија. 
  2. Укључите неке исламске додатке који су кориснику потребни. 
  3. Омогућавање активирања других обавештења, осим обавештења о долазним порукама, попут обавештења о томе ко је сада повезан и ко је ажурирао личну фотографију, као и људи који су прегледали ваш статус приказан на Ал-Астури. 
  4. Додаци још опадајућих ефеката који дају сјајан осећај разговорима, почетном екрану и апликацији у целини. 
  5. Додатак опције за прекид впн Брики-а, што вам заузврат даје прилику да безбедно прегледате апликацију и спречите било какве појаве које могу довести до забране вашег налога, што је такође доступна и у разним копијама ВхатсАпп Омар Блуе , Пинк и Аннаби . 
  6. Након што је видео запис на апликацији ограничен на 30 секунди, случајеви се са ВхатсАпп Машом подижу на период до 30 минута. 
  7. Апликација је доступна у новој продавници тема са укупно 4000 тема, по укусу различитих корисника. 
  8. Омогући групно размењивање порука за групе. 

ВхатсАпп Плус против забране мајстора речи ВхатсАпп



  • Омогућите маскирање разговора и закључавање отиска прста. 
  • Омогућите скуп потребних опција приватности и инсталирајте видљивост. 
  • Углађени и емоји додаци за иПхоне и развијени Плус. 
  • Повећајте рок трајања копије на пуну годину. 
  • Омогући Аластури Погледајте сличан Инстаграм Аластури. 
  • Могућност дељења безграничних слика уместо 10 слика. 
  • Могућност дељења фотографија са више од 100 пријатеља. 
  • Могућност инсталирања до 1000 разговора уместо 5. 

Преузмите ВхатсАпп Масха везу



Након што смо вам навели најважније предности, линк за директно преузимање за верзију ВхатсАпп Масха

Линк за преузимање :  Преузми ВхатсАпп Масха


Преузмите Masha WhatsApp ВхатсАппМасха Главне речи ВхатсАпп
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent