recent
أخبار ساخنة

OGWhatsapp 2020 Güncellemesini İndirin

الصفحة الرئيسية

WhatsApp OGWhastapp indir 

Veya G WhatsApp in English: OGWhastapp resmi olmayan bir oran sürümüdür ama özel yeni özellikler ile, eski yeşil orijinal WhatsApp, birçok kullanıcı gibi hiç yabancı WhatsApp kopya var neden bilmiyorum yabancıların tarafından değiştirilmiş ,OGWhatsapp Güncellemesini İndirin rağmen kullanılabilirliği ait birçok kopya Watts Artı gelmiş adından değiştirildi Arap geliştiriciler önce, ancak, WhatsApp og indirmek isteyen kardeşler yüzdesi çok olduğu ve ekibimiz bu sürümünü inceleyerek çalıştı ve bir olduğu ortaya çıktı harika WhatsApp Artı sürümü de Arap WhatsApp ile karşılaştırıldığında, bu gibi bals özellikleri içerir WhatsApp Omar ve gerçekten hızlı WhatsApp versiyonu WhatsApp ve antik eski sürümü biri olmasıdır Hangi tüm dünyada ünlü oldu

WhatsApp ve orijinal WhatsApp'ın sahip olmadığı diğer özel özelliklere sahip WhatsApp yeşil özellikleri içerir
OGWhatsApp yeni Android'in yeni sürümünü indirdikten sonra

OGWhastapp
Yeni WhatsApp işletim sistemini indirin

WhatsApp OG WhatsApp OG içerdiği özellikler


Göndermeden önce mesaj için önceden plan yapın: Bu, birçok kişinin aradığı şeydir. Ayrıca belirli bir kişiye belirli bir zamanda mesaj göndermek de isteyebilirsiniz, ancak mesaj planlama içerir
ogwhats, arkadaşınıza istediğiniz mesajı belirli bir zamanda göndermenizi ve göndereceğiniz zamanı belirlemenizi sağlayan "önceden ayarlanmış mesajlar" adlı bir özelliğe sahiptir , ogwhats mesajı belirli bir zamanda istenen kişiye gönderir Mesajı zamanında göndermek için çevrimiçi olun.


Yasağa karşı: Daha önce WhatsApp prensesleri gibi WhatsApp'ın resmi olmayan sürümlerini kullandıysanız, WhatsApp'ın bu değiştirilmiş sürümleri kullanmanıza izin vermediğini biliyorsunuz, ancak WhatsApp uygulamasının en son sürümünü WhatsApp Collective sitesinden indirerek bu görevi atlayabilirsiniz.



Anonim kişilerle iletişim kurun: Orijinal WhatsApp sürümünde, video veya metin araması yapmak için, yan numaranız olmasa bile kişi numarasına sahip olmanız ve WhatsApp cep telefonunuza kaydetmeniz gerekir, onunla video veya metin görüşmesi yapabilirsiniz. OG WhatsApp'daki bu özellik yararlıdır Birini aramak istediğimizde ancak cep telefonumuzda anonim numaralar saklamak istemediğimizde.

WhatsApp OgWhats'ın diğer özellikleri

Artan WhatsApp durumu: Orijinal WhatsApp durumunda yalnızca 130 karakter kullanabilirsiniz, ancak WhatsApp og, WhatsApp durumunuzda 250 karaktere kadar kullanmanıza izin verir.

WhatsApp OG İndirme Modu:   WhatsApp OG, durumları veya WhatsApp Gold ile aynı profili indirmemizi sağlar . Ancak WhatsApp'ın orijinal sürümü, başkalarının durumunu indirmemize izin vermiyor.

WhatsApp og yardımıyla , kullanıcının durumunu ve birkaç dokunuş dokunmadan iletişim durumunu telefonumuza indirip kaydedebiliriz.
35 karaktere kadar bir grubu adlandırma: Bildiğimiz gibi, eski yeşil WhatsApp'ta bir grubu adlandırmak için sadece 25 karakter kullanabiliriz, ancak WhatsApp bu sayıyı 35 karaktere çıkardı.

Başkalarının videolarının durumunu indirin: WhatsApp'ta, başkalarının durumunu doğrudan kopyalayamaz ve başka bir yere yapıştıramayız. Ancak ogwhats'ın en son sürümünü WhatsApp Inclusive'den indirerek, yayınları kopyalayabilir ve istediğiniz yerde başka birinin durumunda yayınlayabilirsiniz .

İstenmeyen kişileri engelleme : WhatsApp'taki bir kişi sizi aramalarınızla rahatsız ediyorsa ve kimseyi engellemek istemiyorsanız. WhatsApp Oji'yi indirerek, belirli bir kişiyi ataırken bağlantı kurulum seçeneğini kapatabilirsiniz.

Aynı anda doksan fotoğraf gönderme : Orijinal WhatsApp ile aynı anda en fazla 10 fotoğraf gönderebilirsiniz. Ancak WhatsApp OG'nin yeni sürümünü indirerek, bir kerede 90 fotoğraf gönderebilirsiniz.

WhatsApp Kilit Yeteneği : Artık yeni ogwhats'ı indirerek WhatsApp kilit tarafı uygulamalarına geçmenize gerek yok, uygulamayı kolayca kilitleyebilirsiniz.

WhatsApp OG resmi WhatsApp'ın değiştirilmiş bir sürümü olduğundan, WhatsApp yalnızca WhatsApp'tan sonra hesabınızı engelleyebileceğinden orijinal resmi WhatsApp hesabını kullanmamaya çalışın.


WhatsApp OGWhastapp indir  


OGWhatsapp 2020 Güncellemesini İndirin
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent