recent
أخبار ساخنة

Stiahnite si WhatsApp Gold Abu Arab 2020

الصفحة الرئيسية

Whatsapp Gold 2020 WhatsApp Gold posledná aktualizácia


Pre používateľov WhatsApp Gold Crown, WhatsApp Abu Arab 2020, „   WhatsApp Gold  “ a sledovateľov jeho najnovších verzií vám dnes ponúkame možnosť stiahnuť si  aktualizáciu WhatsApp Plus Golden  Abu Arab, verzie, ktorú   fanúšikovia  Whatsapp Gold dlho  očakávali   potom, čo utrpeli. od vydania dočasného zákazu, ktorý ich postihoval, obmedzoval ich prácu a spôsobil návrat používateľov k oficiálnej verzii, poskytuje  komplexný web WhatsApp  .

Keď sme sa dozvedeli o Abu Arabovi, neprestáva robiť zmeny a priebežne aktualizovať túto verziu a ďalšie kópie spojené s názvom ako  WhatsApp Plus Blue  a  WhatsApp Plus red  , ktoré nájdete na  webových stránkach WhatsApp Collector  na svojich stránkach na stiahnutie, takže ako keby čelila takým problémom, ktoré môžu spôsobiť, že to mnohí ľudia zdržia. S touto novou aktualizáciou vývojár pracoval na zlepšení výkonu kópie a na jej bezpečnejšom a menej zraniteľnom embargu, pretože sa skúmalo a intenzívne a presne experimentovalo s väčšinou   používateľov Whatsapp Plus, aby sa  k nám dostali týmto spôsobom a výrazným obsahom. ,



WhatsApp Plus zlatý proti zákazu


Stiahnutie  zlatého programu WhatsApp Plus  bolo zmenené programom  WhatsApp Abu Arab, ktorý  obsahoval úžasnú skupinu funkcií, ktoré boli zmiešané s prvkami a prvkami, ktoré boli predtým k dispozícii v oficiálnej skupine  WhatsApp Messenger,  čo jej umožnilo získať významnú popularitu v skupine Whatsapp Plus, ktorá obsahoval kópie niekoľkých  lajkov WhatsApp Omar ružovej  ,  Omar modrej, Burgundskej ,  WhatsApp GB  a bezpočet zmenených verzií, ktoré prišli dokončiť pochod, ktorý začal WhatsApp od viacerých vývojárov. 

Stiahnite si zlatú aktualizáciu WhatsApp Plus Abu Arab


Ak ste sa pýtali, čo ju prinútilo získať takú slávu, odpoveďou budú nové prírastky a dojmy, ktoré poskytla svojim používateľom a boli v súlade s ich požiadavkami, ktoré boli v oficiálnej verzii, dáva používateľom WhatsApp právomoc skryť tajomstvo. konverzácie, ktoré predtým neboli možné, a tiež im umožnili čítať všetky prichádzajúce správy, aj keď boli odstránené kontaktom s možnosťou zabrániť vymazaniu správ, tiež im umožnili obnoviť odstránené správy, ktoré v danom okamihu vymazali, alebo aj po dlhom čase a vo vzťahu k prípadom, ktoré nie sú fixované WhatsApp, to znamená tie, ktoré zmiznú po uplynutí 24 hodín Zdvíhanie prípadov Alsturi sa predĺžilo na dobu presahujúcu 30 sekúnd a ďalšie vylepšené doplnkové funkcie ,


Funkcie sťahovania zlatých aktualizácií WhatsApp:


  1. Skryť najnovšie aktivity na  WhatsApp Plus Gold  : S touto verziou  WhatsApp Abu Arab,  je teraz možné skryť váš posledný vzhľad a vašu online prítomnosť úplne pred ostatnými kontaktmi.
  2. Skryť dva prijímacie účty: Táto funkcia umožňuje čítať správy, ktoré sa vám páčia od priateľov, bez toho, aby o tom vedeli, a to deaktiváciou druhej modrej značky vedľa správy.
  3. Skrytie písania na písanie: Môžete to urobiť počas rozhovoru bez toho, aby si druhá strana uvedomila, že píšete alebo nahrávate zvukový klip, aby bola odpoveďou po prijatí správy prekvapená.
  4. Písomný prípad (text) je dlhší: Zvýšil sa počet znakov, ktoré môžu byť zahrnuté do textových slabík na Al-Satori, na 255 znakov, potom čo boli obmedzené na 130 znakov.
  5. Na obrazovke konverzácie môžete zobraziť stav opraveného kontaktu WhatsApp pre kontakty: Teraz si môžete prečítať prípady opravených priateľov WhatsApp bez toho, aby ste museli ísť na svoju osobnú stránku, ako sa zobrazuje na obrazovke rozhovoru, na ktorej konverzácia prebieha medzi priamo pod menom s údajmi o vzhľade, ktoré ukazujú, či je alebo nie je prepojený.
  6. Schopnosť meniť farby aplikácie: S Whatsapp Gold môžete pracovať na zmene farby aplikácie, písiem, pozadia a okien a ich úpravou tak, aby vyhovovali vášmu vkusu pomocou farieb, ktoré vám aplikácia poskytuje, tiež umožnili svojim používateľom zmeniť svoju základnú ikonu a nahradiť ju podľa svojho vkusu a sklonu k určitej farbe.
  7. Na jednom telefóne spustite druhé číslo na oficiálnej strane.
  8. Aplikácia je kompatibilná so všetkými verziami systému Android.
  9. Aplikácia je zadarmo a bez nepríjemných reklám.


Ďalšie prírastky do WhatsApp Gold Abu Arab:

  1. Skopírujte a stiahnite prípady, obrázky a videá WhatsApp.
  2. Aktualizácia oproti zákazu.
  3. Povoľte pridávanie a  sťahovanie  nálepiek na  WhatsApp Gold Crown  z akéhokoľvek obchodu, ktorý máte k dispozícii.
  4. Pridajte novú množinu písiem, ktoré je možné použiť na zmenu písma aplikácie a obrazovky rozhovoru.
  5. Na hlavné rozhranie nechajte nainštalovať 30 konverzácií namiesto 3.
  6. Keď stlačíte Whatsapp, zakážte otváranie skrytých konverzácií.
  7. Umožňuje zmenu poradia správ od najstarších po najnovšie a späť po prečítaní správ konkrétneho člena skupiny.
  8. Opravte problém núteného pozastavenia v automatickej reakcii.
  9. Zabránenie zobrazovaniu médií v mobilnom štúdiu a umožnenie ich prezerania na  WhatsApp Gold   bez nutnosti ich sťahovania.
  10. Povoľte ukladanie a zdieľanie konverzácií vo formáte zip.
  11. Schopnosť požiadať o prehľad informácií o vašom účte na WhatsApp.
  12. Pridaná možnosť nočného režimu, ktorý sa zobrazuje vedľa ikony Wi-Fi zodpovednej za vypnutie internetu v aplikácii.
  13. Pridanie úložiska tém s viac ako 1 000 témami a vyriešenie problému nezobrazovania tém.
  14. Povoliť súkromné ​​odpovede na správy členov skupiny samostatne.
  15. Pridané použitie rozhrania odtlačkov prstov.
  16. Pridajte nové možnosti pre upozornenia, kto je online a kto zmenil svoj profilový obrázok.
  17. Vyššia rýchlosť a výkon pri odosielaní a prijímaní správ.
  18. Opravte problém s rozpadom programu pri zmene písma.
  19. Opravte zlyhanie pri pokuse o hľadanie tém.
  20. Ďalšie opravy a vylepšenia.


Upozornenie: Ak bol váš účet vystavený predchádzajúcej verzii dočasného zákazu, budete musieť túto kópiu odstrániť po dokončení zálohovania konverzácií, ktoré boli na nej, a potom môžete začať stiahnutím  zlatej  aktualizácie  a inštalácie Whatsapp Gold.  na mobilnom telefóne a obnovte rozhovory a načítať všetky rozhovory. Na dokončenie zostávajúcich postupov potrebných na spustenie novej verzie.

Posledná aktualizácia oblasti sťahovania obsahu Golden WhatsApp



Viac modifikovaných verzií WhatsApp




WhatsApp Abu Arab Toto bola najnovšia verzia Whatsapp Gold a my aktualizujeme odkazy na stiahnutie v prípade novej verzie.
Stiahnite si WhatsApp Gold Abu Arab 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent