recent
أخبار ساخنة

Prenos WhatsApp Gold Abu Arab 2020

الصفحة الرئيسية

WhatsApp Gold 2020 WhatsApp Gold najnovejša posodobitev


Za uporabnike WhatsApp Gold Crown, WhatsApp Abu Arab 2020, "   WhatsApp Gold  " in sledilce njegovih najnovejših izdaj vam danes ponujamo, da prenesete  posodobitev WhatsApp Plus Golden  Abu Arab, različice, ki so jo   ljubitelji  Whatsapp Gold dolgo  čakali,   potem ko so trpeli od začasne izdaje prepovedi, ki jih je prizadela, ovirala njihovo delo in povzročila, da so se njihovi uporabniki vrnili v uradno različico, zagotavlja  spletno mesto WhatsApp  .

Ko smo izvedeli za Abu Arab, še naprej neha spreminjati in stalno posodablja to različico in druge kopije, povezane z imenom  WhatsApp Plus Blue  in  rdečim WhatsApp Plus,  ki jih boste našli na  spletnem mestu WhatsApp Collector  na njihovih straneh za prenos, zato kako je, če se sooča s takimi težavami, ki bi lahko povzročile, da se številni ljudje ne bi mogli uporabljati. Z novo posodobitvijo je razvijalci poskušal izboljšati delovanje kopije in jo narediti bolj varno ter manj ranljivo za embargo, saj so jo intenzivno in natančno preiskovali in eksperimentirali na večini   uporabnikov Whatsapp Plus, da  bi nas dosegli na ta način in značilno vsebino .



WhatsApp Plus gold proti prepovedi


Prenos  zlatega WhatsApp Plus  je spremenil  WhatsApp Abu Arab, ki je  vseboval neverjeten nabor funkcij, ki so se zlivale s funkcijami in funkcijami, ki so bile prej na voljo na  uradnem WhatsApp Messengerju,  kar mu je omogočilo, da je pridobil pomembno priljubljenost znotraj skupine Whatsapp Plus, ki vseboval je kopije več  všečkov WhatsApp Omar roza  , Omar modre barve, Al-Annabi,  WhatsApp GB  in nešteto spremenjenih različic, ki so zaključile pohod, ki so ga začeli številni razvijalci. 

Prenesite zlato posodobitev WhatsApp Plus Abu Arab


Če ste vprašali, kaj ji je prineslo vso to slavo, bodo odgovor novi dodatki in dotiki, ki jih je zagotovila svojim uporabnikom in so bili v skladu z njihovimi zahtevami, ki so bile na uradni različici, uporabnikom WhatsApp daje moč skrivati ​​skrivnost pogovori, ki prej niso bili mogoči in so jim omogočili tudi branje vseh dohodnih sporočil, tudi ko jih je stik z možnostjo preprečitve brisanja sporočil izbrisal, jim je omogočil tudi obnovitev izbrisanih sporočil, ki so jih izbrisali bodisi v tistem trenutku, bodisi tudi po dolgem času in v zvezi s primeri nepopolnih WhatsApp, to je tistih, ki izginejo po 24 urah. Odvzem zadev Alsturi je bil razširjen na obdobje, ki presega 30 sekund, in druge izboljšane dodatne funkcije .


Lastnosti prenosa zlate posodobitve WhatsApp:


  1. Skrij najnovejšo dejavnost na  WhatsApp Plus Gold  : S to različico  WhatsApp Abu Arab  je zdaj mogoče zadnji videz in svojo spletno prisotnost popolnoma skriti pred drugimi stiki.
  2. Skrivanje dveh računov prejemanja: Ta funkcija omogoča branje sporočil prijateljev, ki so vam všeč, ne da bi se tega zavedali, to pa storite tako, da poleg sporočila onemogočite drugo modro oznako.
  3. Skrivanje tipkarskega snemanja: to lahko storite med klepetom, ne da bi druga stranka ugotovila, da pišete ali snemate zvočni posnetek, da vas bo presenetil odziv po prejemu sporočila.
  4. Pisni primer (besedilo) dlje: povečano je bilo povečanje števila znakov, ki jih je mogoče vključiti v besedilne zloge v Al-Satori na 255 znakov, potem ko so bili omejeni na 130 znakov.
  5. Omogoči ogled stanja fiksnega WhatsApp za stike na zaslonu pogovorov: Zdaj lahko preberete primere popravljenih prijateljev WhatsApp, ne da bi morali obiskati njegovo osebno stran, ko se prikaže na zaslonu za klepete, na katerem poteka pogovor neposredno pod imenom s podatki o videzu, ki kažejo, ali je povezan ali ne.
  6. Zmožnost spreminjanja barv aplikacije: Z Whatsapp Gold lahko delate, da spremenite barvo aplikacije, pisave, ozadja in okna ter jih spremenite po svojem okusu, tako da barve, ki vam jih je aplikacija dodelila, svojim uporabnikom omogočijo tudi, da spremenite njeno osnovno ikono in jo zamenjajte v skladu z njenim okusom in naklonom za določeno barvo.
  7. V enem telefonu zaženite drugo številko na uradni strani.
  8. Aplikacija je združljiva z vsemi različicami Androida.
  9. Aplikacija je brez motečih oglasov.


Drugi dodatki k WhatsApp Gold Abu Arab:

  1. Kopirajte in prenesite primere, slike in videoposnetke WhatsApp.
  2. Posodobitev proti prepovedi.
  3. Omogočite dodajanje in  nalaganje  nalepk v  WhatsApp Gold Crown  iz katere koli trgovine, ki je na voljo.
  4. Dodajte nov nabor pisav, s katerimi lahko spremenite pisavo zaslona aplikacije in klepeta.
  5. Na glavnem vmesniku lahko namestite 30 pogovorov namesto 3.
  6. S pritiskom na Whatsapp onemogočite odpiranje skritih pogovorov.
  7. Po ogledu sporočil določenega člana skupine omogoči preurejanje sporočil od najstarejših do najnovejših in nazaj.
  8. Odpravite težavo s prisilnim zaustavitvijo v samodejnem odzivu.
  9. Preprečevanje prikazovanja medijev v mobilnem studiu in njihovo omogočanje ogledov na  WhatsApp Gold,   ne da bi jih morali prenesti.
  10. Omogočite shranjevanje in skupno rabo pogovorov kot zadrgo.
  11. Možnost, da zahtevate poročilo o podatkih vašega računa na WhatsApp.
  12. Dodana je možnost nočnega načina, ki se pojavi poleg ikone Wi-Fi, ki je odgovoren za onemogočanje interneta v aplikaciji.
  13. Dodajte tematsko shrambo z več kot 1000 temami in odpravite težavo, da teme ne bodo prikazane.
  14. Omogočite zasebno odgovaranje na sporočila članov skupine
  15. Dodana je uporaba vmesnika prstnih odtisov.
  16. Dodajte nove možnosti za obvestila o tem, kdo je v spletu in kdo je spremenil sliko profila.
  17. Boljša hitrost in zmogljivost pri pošiljanju in prejemanju sporočil.
  18. Odpravite težavo z razčlenitvijo programa, ko se pisava spremeni.
  19. Odpravite sesutje med poskusom iskanja tem.
  20. Drugi popravki in izboljšave.


Opozorilo: Če je bil vaš račun izpostavljena prejšnjo različico začasne prepovedi, boste morali izbrisati to kopijo, ko ste zaključili varnostno kopijo pogovorov, ki so bili na njej, nato pa lahko začnete z nalaganjem  WhatsApp Gold  zlato  posodobitev  in namestitev na vašem mobilnem telefonu, obnovite pogovore in prenesite vse klepete. Za dokončanje preostalih postopkov, potrebnih za zagon nove različice.

Last WhatsApp območje za prenos zadnja posodobitev






WhatsApp Abu Arab To je bila zadnja različica Goldsa Whatsapp in povezave za prenos bomo posodobili v primeru nove različice.
Prenos WhatsApp Gold Abu Arab 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent