recent
أخبار ساخنة

Завантажити WhatsApp Омар Бургундії 2020

WhatsApp Омар Бургундії останнє оновлення


І я збираюся отримати Омар Бургундії. Obwhatsapp є одним з соціальних медіа-платформ, які спеціалізуються в чатах між друзями та ЗМІ, і є однією з чотирьох примірників, наданої нам розробником Єменський Омар бажеб, яка отримала довіру мільйонів користувачів для своїх нових і ексклюзивних доповнень допомогли йому в значній мірі підвищити його продуктивність і залучення найбільшої кількості користувачів до нього, що зробило його сильним конкурентом перед іншими копіями великого значення і репутація також стосується листування та обміну файлів називаються іменами Золотий плюс і WhatsApp і WhatsAppі GB.

whatsapp omar



Завантажити останнє оновлення OBWhatsapp


І приналежність Омар Бургундії копія була змінена і розроблена з офіційної версії програми WhatsApp і мета його створення було заповнити прогалини залишені ними і СААБ Messenger, незважаючи на високий рівень слави досягли цієї програми, але не вистачало деяких характеристик, які були попит багатьох користувачів, тому, коли поява такої версії, як WhatsApp Омар Бургундії має ті ж функції, що на офіційному додатку плюс функції і нові функції, які не включені в WhatsApp буде пріоритетом для кращих без сумніву, може бути, це тільки одна річ, яка є те, що вона недоступна в магазині Google Play, але вона потребує прямих зовнішніх посилань, щоб завантажити його , так що наша черга тут, щоб надати його вам і зробити його доступним для всіх через посилання для скачування ми підготували для вас за цією статтею.

Кращий WhatsApp Plus vs. Urban


Як ми вже згадували раніше, є ще три копії, крім WhatsApp Омар Аль-annabi прийшов до нас брат Омар bathebe завантажені з ними і покласти їх в наших руках в різних кольорах є версія WhatsApp Age переважають колір багатьох хлопчиків і увійшов в набір тем, придатних для них відомий як версія WhatsApp Age Pink OB2Whatsapp і інший прийшов підходить для молодих людей, тому що вони несли колір воліють більшість молодих чоловіки також відомий як WhatsApp Омар Blue OB3Whatsapp і залишається третім і останнім, що з'явилося останнім часом у відповідь на бажання його послідовників прийшли в колір не дивно від користувачів WhatsApp Fit всі категорії і закликав WhatsApp Омар Green OB4Whatsapp ви знайдете все на те, що сайт все на сайті WhatsApp зібрано на розсіяних сторінках завантаження при переміщенні між рештою сайту або написати назву копії в з'явиться вікно пошуку.


Доповнення WhatsApp додатки Омар Бургундії 2020:



  • Продовжити термін служби копії більше п'яти місяців з дати публікації.
  • Безпека та заборона заборони на використання.
  • Додайте параметри нічних і прозорих режимів, щоб бути альтернативою режимі за замовчуванням на головному екрані.
  • Увімкнути переклад повідомлень на різні мови.
  • Увімкнути пересилання повідомлень до 1 000 чоловік одночасно, не виступаючи зі словами "повідомлення перетворено" на них.
  • Додати проксі-сервер VPN вимикач для захисту програми від будь-яких блокування, які можуть вплинути на нього.
  • Містить колекцію наклейок з можливістю завантаження більше з них з будь-якого додатка наклейки з будь-якого магазину у вас є доступні.
  • Додайте параметр швидкого доступу для розмов без необхідності повертатися до основного інтерфейсу.
  • Увімкнути надсилання повідомлень для запобігання видаленню повідомлень, що дозволяє читати всі вхідні повідомлення, навіть які вже були видалені іншою стороною, не усвідомлюючи цього.
  • Увімкніть створення аудіокліпів без натискання на довжину піктограми запису та зупинення сповіщень від програми, доки запис аудіозапису не завершиться.
  • Можливість перегляду справ WhatsApp подібна до стилю кейсів Instagram.
  • Увімкнення блокування певних контактів може бути перешкодою для вас або всіх з них і заборонити їм здійснювати дзвінки з вами.
  • Додайте опцію падіння ефектів і включіть в них деякі нові фігури.
  • Активувати ефекти для активації, коли бесіди прокручуються вгору і вниз.
  • Увімкніть свої повідомлення, щоб переглядати окремо та повідомлення учасників окремо.
  • Увімкнути автовідповіді і заплановані повідомлення.
  • Для того, щоб отримати повну конфіденційність в додатку, функція блокування додатків була включена за допомогою секретного коду, відбитків пальців або гравіювання.
  • Можливість блокувати і приховувати певні розмови, не виступаючи на основний інтерфейс чату.


Посилання для завантаження в WhatsApp Plus


Завантажити посилання: завантажити WhatsApp Омар Бургундії

Ці статті були короткий огляд особливостей WhatsApp Омар Аль-Аннабі, як решта копії віку WhatsApp можна завантажити проти заборони з нашого сайту
Завантажити WhatsApp Омар Бургундії 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent