recent
أخبار ساخنة

WhatsApp Aero legújabb frissítés WhatsApp plus ellen a tilalom

الصفحة الرئيسية

WhatsApp Aero Legújabb Frissítés Whatsapp Aero


Azért jöttünk, hogy ma egy új téma, amely hordozza vele a részleteket egy másik változata WhatsApp Plus ellen tilalom letöltés WhatsApp Aero legújabb verziója (WhatsApp Aero) minden új funkciók és funkciók, hogy nem volt tanúja a hivatalos változata WhatsApp, ahogy észrevetted, hogy sok példányban WhatsApp Plus, de kevesen tudják őket, így ez volt a mi szerepünk itt keresztül az egész WhatsApp oldalon, hogy az Ön számára ezt a gyűjteményt és a megkülönböztető példányok, mint fmWhatsapp, OG WhatsApp és WhatsApp Nasser a négy verzió a végére, és tedd a kezedben egy helyen, és az oldalakon a letöltés külön minden példányt talál, ha böngészik az oldalon, anélkül, hogy keresni hosszasan, vagy bármilyen erőfeszítést.


Bemutatkozik a WhatsApp Aero 2020:


WhatsApp Aero 2020 egy módosított változata az azonnali tárgyalások app WhatsApp, amely híres, mint a tűz tudatában attól a pillanattól kezdve, hogy indult a mai napig, de hátrahagyott néhány kiskaput, hogy egyes fejlesztők kihasználják, és megadta nekik a lehetőséget, hogy elkezd létre új verziók, mint a WhatsApp GB beleértve WhatsApp Aero hordozza ugyanazt a tartalmat a hivatalos verzió más kiegészítésekkel hozzájárult a jólét és a magas szintű, WhatsApp Plus ellen a tilalom jön két példányban, amelyek közül az egyik egy hivatalos alternatíva, a másik bizonyítja mellett a hivatalos carry ing annak ujját egy csodálatos választéka funkciók hozzá, hogy a testvér Abu arab fejlesztő példányok WhatsApp arany, kék és piros használt kommunikálni az egyénekés a csere szöveg , hang- és multimédia-üzeneteket, és hanghívásokat kezdeményezhet.


WhatsApp Plus against the ban



Letöltés WhatsApp Aero legújabb verziója:


Whatsapp Aero jellemzi a csodálatos teljesítmény és a megjelenése a szép és vonzó felhasználói felület és egyéb funkciók élvonalában a biztonság a kitettség ideiglenes blokkoló teljesen biztonságos másolatot, és nem vonatkozik a blokkoló, mivel biztonságos a fertőzés kockázatát vírusok, amelyek károsíthatják a telefont is hogy ez biztosította a felhasználók egy sor adatvédelmi és biztonsági beállításokat, hogy kerestek a felhasználók a szociális média alkalmazások, mint például elrejti a legújabb megjelenés és olvasás és fogadása kérdés, és megakadályozza a törlését kapcsolatüzenetek a chat Annak érdekében, hogy képes legyen olvasni a tartalmat, hogy törölték a barátai, mint az esetek WhatsApp látható a show , az alkalmazás lehetővé tette, hogy nézni őket anélkül, hogy más felek, hogy látta őket, kivéve azokat, úgy döntött, hogy mutassa meg őket, kattintson az egészségügyi alábbi mindezt, és egyéb funkciók, amelyek megnyerték a csodálat mindazoknak, akik a lehetőséget, hogy próbálja ki, és tanúja volt az összes általa nyújtott szolgáltatások és a megkülönböztető formában és több ikon mellett más beállításokat hozzá a beszélgetések más jellegű.



Whatsapp Aero Core tulajdonságai:


  • A tevékenység elrejtése a WhatsApp-on (az alkalmazás legutóbbi megjelenése)
  • A kék egészség elrejtése, ha csak válaszadáskor kap üzeneteket.
  • A felvétel és a gépelés elrejtése.
  • Rejtsd el a történetnézést a barátokkal.
  • A csoportüzenetek egyszerre elküldhetősék csoportoknak.
  • Engedélyezd azt a lehetőséget, hogy kapcsolatban tartsd a fiókodat, amikor kilépsz az alkalmazásból, hogy elrejtsd, hogy még mindig a WhatsApp-on vagy.
  • Engedélyezze az ütemezett üzenetek beállításának beállítását, hogy azokat később elküldhesse a kívánt személynek, amelyet előre kiválaszthat.
  • Támogatja az arab és sok idegen nyelvet, hogy kiválassza az alkalmazás nak az ön anyanyelvének megfelelő nyelvét.
  • Engedélyezze, hogy az alkalmazás PIN-kóddal zároljon, hogy megakadályozza a hackerek hozzáférését a fiókjához.
  • A névjegyek hívásainak fogadásának leállítása kellemetlen lehet Az Ön számára.
  • Változtasd meg az alkalmazás színét a WhatsApp Aero-n biztosított színválasztékkal.
  • Aktiválja és megszakítsa azt a lehetőséget, hogy ne törölje a fogadott üzeneteket.


A WhatsApp Aero frissítési funkciói:

  1. Ingyenes és jellegzetes felülettel.
  2. A biztonság a blokkoló és a káros vírusok.
  3. Az adatvédelmi lehetőségek szélesebb körű szabályozása
  4. Az üzenetek küldésének és fogadásának gyorsasága.
  5. Engedélyezze az attribútumok terhelését.
  6. A Whatsapp Aero tartalmaz egy áruházat, ahol témákat tölthet le az alkalmazásban való megjelenéshez és a formátum megváltoztatásához.
  7. Adjon hozzá új ikonbeállításokat az alkalmazáshoz, valamint csevegési értesítéseket, hogy alternatívát képezz az alapvető ikonokhelyett.
  8. Enable hide the contact name, time, and date when you copy and paste messages elsewhere.
  9. Stop receiving incoming message notifications by shutting down the Internet connection to WhatsApp Aero only without affecting other applications on the device.
  10. Kompatibilis az összes Android készülékek.
  11. WhatsAero hozza meg a legújabb emoji és chat matricák azzal a képességgel, hogy letölteni a régieket.
  12. Az a képesség, hogy küldjön nagy felbontású képeket anélkül, hogy elveszítené a minőség több mint 90 kép egyszerre.
  13. A konvertált üzenetutasítás elrejtése, amikor bármilyen üzenetet továbbít harmadik félnek.
  14. Engedélyezd a WhatsApp esetek mentését egyetlen gombnyomással, valamint szöveges esetekben.
  15. Az üzenetek egyszerre több partnernek is továbbíthatósága.
  16. Szabályozhatja, hogy ki férhet hozzá, vagy mi a kapcsolat.


Az utóbbi, nem csoda, hogy A WhatsApp Aero az új frissítés kapott népszerűsége sok ember és a funkciók és funkciók, amelyeket korábban említettünk, és amit nem tudtuk megemlíteni a cikkben tette, hogy egy egyedülálló változata, amely nem lehet figyelmen kívül hagyni, vagy figyelmen kívül hagyni a szerepét a felhasználói élmény javítása WhatsApp Basic Green Letöltheti a másolatot most keresztül a linket teszünk neked ezen az oldalon abban a reményben, hogy előnyös lesz minden, ami elérhető, és ossza meg véleményét.



WhatsApp Aero Plus letöltési link a Whatsapp Aero tilalom ellen


Letöltési link : Whatsapp Aero




WhatsApp Aero legújabb frissítés WhatsApp plus ellen a tilalom
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent