recent
أخبار ساخنة

WhatsApp Aero nieuwste update whatsapp plus tegen het verbod

الصفحة الرئيسية

WhatsApp Aero Laatste Update Whatsapp Aero


We kwamen naar u vandaag met een nieuw thema dat draagt met de details van een andere versie van  Whatsapp Plus tegen het verbod download WhatsApp Aero nieuwste versie (Whatsapp Aero) met al zijn nieuwe functies en functies die je niet getuige op de officiële versie van WhatsApp, zoals je merkt zijn ze veel exemplaren van WhatsApp Plus, maar weinig mensen weten over hen allemaal dus het was onze rol hier via de hele whatsapp site om u te voorzien van deze collectie en de onderscheidende exemplaren zoals FMWhatsapp, OG WhatsApp en WhatsApp Nasser in de vier versie tot het einde en zet het in je handen op een plaats en op de pagina's van download afzonderlijk voor elke kopie vindt u bij het surfen op de site zonder te zoeken op lengte of enige inspanning te leveren.

WhatsApp Aero nieuwste update whatsapp plus tegen het verbod

Introductie WhatsApp Aero 2020:


WhatsApp Aero 2020 is een aangepaste versie van de instant talks app WhatsApp, die bekend staat als vuur bewust vanaf het moment dat het werd gelanceerd tot op de dag, maar liet een aantal mazen die sommige ontwikkelaars uitgebuit en gaf hen de mogelijkheid om te beginnen met het creëren van nieuwe versies, zoals WhatsApp GB met inbegrip van Whatsapp Aero dragen dezelfde inhoud van de officiële versie met andere toevoegingen bijgedragen aan de welvaart en het hoge niveau, WhatsApp Plus tegen het verbod komt op twee exemplaren, waarvan er een is een officieel alternatief en de andere bewijst naast de officiële dragen in zijn mouw een prachtige selectie van functies toegevoegd aan het door broer Abu Arabische ontwikkelaar kopieën WhatsApp goud, blauw en rood gebruikt om te communiceren met individuen en tekst uit te wisselen , spraak, multimedia berichten en voice calls.


WhatsApp Plus against the ban



Download WhatsApp Aero nieuwste versie:


Whatsapp Aero wordt gekenmerkt door zijn prachtige prestaties en het uiterlijk van de mooie en aantrekkelijke gebruikersinterface en andere functies in de voorhoede van de veiligheid van de blootstelling aan tijdelijke blokkering zijn volledig veilige kopieën en zijn niet onderworpen aan het blokkeren als het veilig is van het risico van infectie virussen die schadelijk kunnen zijn voor uw telefoon in aanvulling op dat het heeft op voorwaarde dat de gebruikers met een set van privacy en beveiligingsinstellingen die op zoek waren naar gebruikers van sociale media-toepassingen, zoals het verbergen van de nieuwste verschijning en lezen en ontvangen probleem en het voorkomen van het verwijderen van contactberichten uit de chat om te kunnen de inhoud die is verwijderd door zijn vrienden te lezen, als voor de gevallen van WhatsApp getoond op de show , stond de toepassing u toe om hen te letten zonder andere partijen te tonen die u hen hebt gezien behalve die u verkoos om hen door op de healthes onder dit en andere eigenschappen te klikken die de bewondering van al zij hebben gewonnen die de kans hadden om het te proberen en alle diensten getuigd die door hem en zijn distinctieve vorm en veelvoudige pictogrammen naast andere montages worden verstrekt die aan hun gesprekken ander karakter worden toegevoegd.



Whatsapp Aero Kerneigenschappen:


  • Uw activiteit verbergen op WhatsApp (laatste app-weergave)
  • Verberg de blauwe status wanneer u alleen berichten ontvangt wanneer u antwoordt.
  • Opname opnemen en typen verbergen.
  • Verberg storywatching met vrienden.
  • Groepberichten in één keer naar groepen laten verzenden.
  • Schakel de optie in om je account verbonden te houden wanneer je de app afsluit om te verhullen dat je nog steeds op WhatsApp zit.
  • Schakel de optie in om geplande berichten in te stellen, zodat deze naar de gewenste persoon kunnen worden verzonden op een later tijdstip dat u vooraf selecteert.
  • Ondersteunt Arabisch en veel vreemde talen om de taal van de app te kiezen die bij uw moedertaal past.
  • Schakel de app in om te vergrendelen met een pincode om te voorkomen dat hackers toegang krijgen tot uw account.
  • Het stoppen met het ontvangen van oproepen van contactpersonen kan vervelend voor u zijn.
  • Verander de kleur van de app met het kleurenbereik dat het je biedt op WhatsApp Aero.
  • De optie activeren en annuleren om de ontvangen berichten niet te verwijderen.


Functies voor WhatsApp Aero-updates:

  1. Gratis en met een onderscheidende interface.
  2. De veiligheid ervan van het blokkeren en schadelijke virussen.
  3. Bredere controle over privacyopties
  4. Snelheid bij het verzenden en ontvangen van berichten.
  5. Schakel de belasting van kenmerken in.
  6. Whatsapp Aero bevat een winkel om thema's te downloaden om op de app te verschijnen en het formaat ervan te wijzigen.
  7. Voeg nieuwe pictogramopties voor de app en chatmeldingen toe als alternatief voor de basispictogrammen.
  8. Schakel de naam, tijd en datum van de contactpersoon in wanneer u berichten elders kopieert en plakt.
  9. Ontvang geen binnenkomende berichtmeldingen meer door de internetverbinding met WhatsApp Aero af te sluiten zonder dat dit gevolgen heeft voor andere toepassingen op het apparaat.
  10. Compatibel met alle Android-apparaten.
  11. WhatsAero brengt je de nieuwste emoji- en chatstickers met de mogelijkheid om de oude op te halen.
  12. De mogelijkheid om afbeeldingen met hoge resolutie te verzenden zonder hun kwaliteit te verliezen aan meer dan 90 afbeeldingen tegelijk.
  13. Een geconverteerde berichtverklaring verbergen wanneer u een bericht doorstuurt naar derden.
  14. Schakel het opslaan van WhatsApp-hoesjes met één druk op de knop en teksthoesjes in.
  15. De mogelijkheid om berichten tegelijk door te sturen naar meer dan één contactpersoon.
  16. Bepaal wie toegang tot je heeft of neem contact met je op.


In de laatste, het is geen wonder dat WhatsApp Aero met zijn nieuwe update heeft een populariteit van veel mensen en de functies en functies die we eerder genoemd en die we niet in staat waren om te vermelden in het artikel maakte het een unieke versie die niet kan worden genegeerd of over het hoofd gezien voor zijn rol in het verbeteren van de gebruikerservaring van WhatsApp Basic Green U uw exemplaar nu downloaden via de link die we u op deze pagina in de hoop dat u zult profiteren van alles wat beschikbaar is en deel uw mening.



WhatsApp Aero Plus download link tegen whatsapp Aero verbod


Download link : Whatsapp Aero




WhatsApp Aero nieuwste update whatsapp plus tegen het verbod
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent