recent
أخبار ساخنة

Descarca WhatsApp Omar Burgundia 2020

الصفحة الرئيسية

whatsapp Omar Burgundia cea mai recentă actualizare


Și o să-l iau pe Omar Burgundia. OBWhatsapp este una dintre platformele de social media care este specializată în chat-uri între prieteni și partajarea mass-media și este unul dintre cele patru exemplare furnizate de dezvoltatorul yemenit Omar Bazheeb, care a câștigat încrederea a milioane de utilizatori pentru adăugirile sale noi și exclusive a ajutat-o foarte mult în îmbunătățirea performanței sale și atragerea celui mai mare număr de utilizatori la ea, ceea ce a făcut-o un concurent puternic în fața altor copii de mare importanță și o reputație, de asemenea, în cauză cu corespondență și schimb de fișiere numit numele de aur Plus și WhatsApp și WhatsAppși Gb.

whatsapp omar




Descărcați OBWhatsapp Cea mai recentă actualizare


Și afilierea lui Omar Burgundia o copie a fost modificată și dezvoltată din versiunea oficială a aplicației WhatsApp și scopul creării sale a fost de a umple golurile lăsate de ei și Saab Messenger, în ciuda nivelului ridicat de faima atins de această aplicație, dar îi lipseau unele caracteristici care au fost cererea multor utilizatori, astfel încât atunci când apariția unei astfel de versiuni ca WhatsApp Omar Burgundia are aceleași caracteristici că pe aplicația oficială plus caracteristici și noi caracteristici care nu au fost incluse în WhatsApp va fi prioritatea pentru cel mai bun, fără îndoială, Poate că este doar un singur lucru, care este că nu este disponibil pe Google Play Store, dar are nevoie de link-uri externe directe pentru a descărca , deci a fost rândul nostru aici să-l furnizeze pentru a vă și să-l accesibile pentru toată lumea prin intermediul link-ul de download am pregătit pentru tine în conformitate cu acest articol.

Cel mai bun WhatsApp Plus vs Urban


Așa am menționat mai devreme, există alte trei copii în afară de WhatsApp Omar Al-Annabi a venit la noi fratele Omar Bathebe încărcate cu ele și le-a pus în mâinile noastre în culori diferite există o versiune a WhatsApp Age dominată de culoarea multor băieți și a intrat într-un set de teme potrivite pentru ei cunoscut sub numele de versiunea De WhatsApp Age Pink OB2Whatsapp și un altul a venit potrivit pentru tineri, deoarece au purtat culoarea preferată de majoritatea tinerilor, de asemenea, cunoscut sub numele de WhatsApp Omar Blue OB3Whatsapp și rămâne noi, al treilea și ultimul care a apărut recent ca răspuns la dorința urmăritorilor săi a venit într-o culoare nu ciudat de la utilizatorii WhatsApp se potrivesc toate categoriile și numit WhatsApp omar verdeOB4Whatsapp veți găsi toate pe site-ul Whatswhat toate pe site-ul WhatsApp colectate pe pagini de descărcare împrăștiate atunci când vă mutați între restul site-ului sau scrie numele copiei în caseta de căutare pentru a vă apărea.


WhatsApp Add-on-uri Omar Burgundia 2020:



  • Se prelungește durata de viață a copiei la mai mult de cinci luni de la data publicării.
  • O aplicație de securitate și fără interdicție.
  • Adăugați opțiunile de mod de noapte și transparent pentru a fi o alternativă la modul implicit al fundalului ecranului de pornire.
  • Activați traducerea mesajelor în limbi diferite.
  • Activați redirecționarea mesajelor pentru până la 1.000 de persoane simultan, fără a apărea cu cuvintele "mesaj convertit" pe ele.
  • Adăugați un spărgător de proxy VPN pentru a proteja aplicația de orice blocare care o poate afecta.
  • Conține o colecție de autocolante cu posibilitatea de a descărca mai multe dintre ele din orice aplicație autocolant de la orice magazin aveți la dispoziție.
  • Adăugați opțiunea de acces rapid pentru conversații fără a fi nevoie să reveniți la interfața principală.
  • Activați trimiterea de mesaje pentru a preveni ștergerea mesajelor, permițându-vă să citiți toate mesajele primite chiar și care au fost deja șterse de cealaltă parte fără a fi conștienți de ea.
  • Activați crearea de clipuri audio fără a fi nevoie să apăsați pe larg pictograma de înregistrare și opriți notificările din aplicație până la terminarea înregistrării audio.
  • Capacitatea de a vizualiza cazuri WhatsApp este similară cu stilul de cazuri Instagram.
  • Activarea blocării anumitor contacte poate fi o pacoste pentru dumneavoastră sau pentru toate acestea și poate împiedica efectuarea de apeluri cu dvs.
  • Adăugați opțiunea de a cădea efecte și includeți câteva forme noi pe ele.
  • Activați activarea efectelor atunci când conversațiile defilează în sus și în jos.
  • Activați vizualizarea separată a mesajelor și a mesajelor membrilor.
  • Activați mesajele de răspuns automat și programate.
  • Pentru a obține confidențialitate completă în aplicație, funcția de blocare a aplicației a fost activată folosind un cod secret, amprentă sau gravură.
  • Capacitatea de a bloca și ascunde anumite conversații fără a apărea pe interfața principală de chat.


WhatsApp Plus Age Download Link



Aceste articole au fost o scurtă prezentare generală a caracteristicilor WhatsApp Omar Al-Annabi ca restul de copii de vârstă WhatsApp pot fi descărcate împotriva interdicției de pe site-ul nostru
Descarca WhatsApp Omar Burgundia 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent