recent
أخبار ساخنة

Download WhatsApp Omar Green Whatsapp Plus 2020

الصفحة الرئيسية

Download WhatsApp Omar Green


WhatsApp Omar  Green  OB4Whatsapp Een nieuwe WhatsApp Plus- versie sloot zich aan bij het totaal aantal exemplaren dat werd geleverd door de Arabische ontwikkelaar Omar Badib, die geliefd was bij veel gebruikers, waardoor hun wens om meer van hen te verkrijgen toenam omdat ze verschillende nummers op hun telefoons moesten activeren, dus de nieuwe  WhatsApp Omar  is toegevoegd om te voldoen aan de behoeften van applicatie-gebruikers Zoals je merkt, zijn de kleur van de interface en het ontwerp identiek aan  de  kleur van  de officiële applicatie,  dat wil zeggen dat deze niet beperkt is tot een specifieke categorie individuen en kan worden gebruikt door verschillende categorieën die u worden aangeboden door  de WhatsApp Collector-website  .

WhatsApp Omar Green
Download WhatsApp Omar groen

WhatsApp Omar Green OB4Whatsapp


WhatsApp Omar Green is voor het laatst geïnstalleerd met een reeks aanpassingen waarmee gebruikers met zijn collega's konden communiceren met zijn gemak, of dat nu tijdens het bellen was of zelfs bij het voorbereiden van groepschats voor meer dan één persoon. Het doel van evenementen zoals deze versie was om alle problemen op te lossen en aan te passen waarmee de meeste Whatsapp Plus-  kopieën  werden geconfronteerd.  Het is een veilige kopie en tegen het verbod. Het is vermeldenswaard dat het geen extra kosten vereist voor het voeren van telefoongesprekken tussen de eigenaren die kunnen worden gebruikt om twee nummers tegelijk op een WhatsApp-account en op één apparaat te gebruiken zonder enige schade aan uw mobiel.


WhatsApp Omar Badib Al Akhdar OB Whatsapp


WhatsApp Plus Green is een bijgewerkte versie die is gewijzigd ten opzichte van de correspondentie-applicatie van broeder Omar Badib om een ​​kopie te zijn van WhatsApp Plus tegen het verbod, wat betekent dat er moet worden gepraat en dat er spraak- of videogesprekken kunnen worden gevoerd tussen goede vrienden en andere mensen uit andere landen rond de wereld, niet alleen deze, maar ook heeft het zijn diensten uitgebreid met het aanbieden van de Edele Koran is compleet, evenals enkele islamitische toevoegingen zoals herinnering aan de moslim en de veertig zelfstandig naamwoord om de gebruiker wat spiritualiteit te geven op zijn mobiel, een applicatie die wordt gekenmerkt door privacy en beveiliging omdat het werkt om de gesprekken te versleutelen en zo te voorkomen dat iemand ze kan zien of bekijken, aangezien het was geprogrammeerd om een ​​kopie te worden tegen het tijdelijke verbod dat ontwikkelaars zich er altijd zorgen over hebben gemaakt,het heeft zijn gebruikers de mogelijkheid geboden om het IP-adres te wijzigen, wat elk versleutelingsproces voorkomt dat elk land tegen deze kopie en vele andere functies die u via dit artikel en ervaring kunt leren kennen, tenzij het hier wordt getoond wanneer u het downloadt kopiëren zodra u naar de onderstaande privé-downloadlink gaat.



Kenmerken van het downloaden van WhatsApp Omar Green tegen het verbod:


  1. De mogelijkheid om het standaardthema voor de hoofdinterface te vervangen door het nacht- of transparante thema.
  2. De mogelijkheid om berichten en audioclips te communiceren en uit te wisselen met nummers die niet zijn geregistreerd in uw opgeslagen contactenlijst.
  3. De mogelijkheid om de telefoon-API van een gebruiker te wijzigen.
  4. Schakel het instellen van slotgesprekken in met een geheim nummer en verberg ze weg van de lijst met chats die op de hoofdinterface van de applicatie zijn geplaatst.
  5. Voeg de optie van vallende effecten toe aan de reeks opties die WhatsApp en Omar Green ons bieden en ontwikkel nieuwe toepassingsvormen.
  6. Een kopie van de Edele Koran toevoegen, zodat u deze altijd en overal kunt lezen, evenals enkele islamitische toevoegingen zoals dhikr 's morgens en' s avonds, dhikr-slaap en anderen.
  7. Het heeft een themawinkel om te downloaden naar de smaak van de gebruikers.
  8. Automatische antwoordfunctie toegevoegd voor inkomende berichten.
  9. Functie voor geplande berichten toegevoegd.
  10. De mogelijkheid om tussen gesprekken te wisselen zonder naar de hoofdinterface te hoeven gaan, via de knop bovenaan het chatscherm.
  11. Schakel het doorsturen van berichten in voor onbeperkte mensen.
  12. Decoratieve tekst en fijne tekst toegevoegd.
  13. Zorg ervoor dat berichten van groepsleden en berichten van gebruikers afzonderlijk van andere leden kunnen worden bekeken.
  14. Voer spraakoproepen van hoge kwaliteit.
  15. Voeg VPN-proxybreker toe.
  16. Een stabielere versie en tegen het verbod.
  17. De optie van meerdere chats toegevoegd.
  18. Het verbeteren van privacy-instellingen en hun opties inclusief (verberg de laatste verschijning, voorkom het verwijderen van zaken, verhinder het verwijderen van berichten, verberg de lezers, die contact met mij kunnen opnemen).
  19. Een optie toegevoegd waarmee gebruikers lange video's kunnen converteren naar clips van de toegestane lengte, zodat ze gemakkelijk kunnen worden bekeken in de WhatsApp Store.
  20. Voeg het oude visaat opnieuw toe.
  21. De interface-optie van 2014 toegevoegd aan de oude look.
  22. Schakel de optie in om meldingen uit te schakelen bij het afspelen van een audiobericht of bij het voorbereiden om een ​​audio-opname in te stellen.
  23. WhatsApp Omar-reinigingsopties toegevoegd.
  24. Betere snelheid en prestaties wat betreft het verzenden en ontvangen van berichten en multimedia.

Download WhatsApp Omar Badib-link




Downloadlink  :  Download WhatsApp Omar  Green
Download WhatsApp Omar Green Whatsapp Plus 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent