recent
أخبار ساخنة

WhatsApp Omar Pink nieuwe update 2020

الصفحة الرئيسية

Download Whatsapp Omar Pink


Ondanks de verdubbeling van het aantal exemplaren ontwikkeld van WhatsApp en verschillende meningen over hun voorkeur, de kopie groep van de ontwikkelaar Omar Batheeb heeft een aanzienlijk percentage van roem en populariteit en bovenaan die lange lijst van Whatsapp Plus naast WhatsApp Plus goud en blauw en de toenemende vraag naar het en de vraag van velen om het te gebruiken en vertrouwen op hun apparaten presenteren we u vandaag WhatsApp Omar Pink nieuw en zet het in uw handen met de nieuwste versie Als je OB2What app " Whatsapp omar " oud op je mobiel kun je de nieuwste update van WhatsApp Omar Pink downloaden van de bodem van het artikel en als je het niet bezit en je wilt het proberen kun je het downloaden ook presenteren we het voor je, zodat de gebruikers het meer kunnen leren kennen en voor iedereen die niet de kans had om het te proberen te nemen een idee van de faciliteiten en functies en functies in het ontwikkelaar en maakte het een onderscheidende kopie.

omar whatsapp pink
Download WhatsApp Omar roze nieuwste versie


Is WhatsApp Age veilig


Ondanks de veelheid van sociale media platforms, whatsapp officiële blijft altijd de leider onder hen, vanwege het gemak van het omgaan met het en de lichtheid van het proces van communicatie tussen individuen in termen van het ontvangen en verzenden van berichten, alsmede het uitwisselen van bestanden die het overtroffen van andere chat-applicaties en maakte het de focus van vele ontwikkelaars zoals broer Omar Bathebe, die zich baseerde op het aanbod van de oorspronkelijke versie van de diensten en maakte het als de hoeksteen van het creëren van de kopie OB2Whatsapp de versie gericht op meisjes en twee andere exemplaren in verband met hun naam en was shaqa WhatsApp Omar Al-Wardi genaamd whatsapp leeftijd blauw en whatsapp tijdperk met nieuwe toevoegingen geschat op 1000 en misschien meer en wanneer u deze versie gedownload zult u in staat zijn om een ander account te openen met een nieuw nummer op de applicatie naast uw eerste account op de officiële versie en al deze toepassingen zijn volledig veilig en er is geen schade omdat de verkleuring wordt gedaan op open codes alleen en geen ontwikkelaar toegang heeft tot het bericht geheim of bespioneren gebruikers, zodat alle kopieën van WhatsApp leeftijd is veilig.

WhatsApp Omar Al-Wardi nieuwste versie


U werken aan het normaal zonder dat het account wordt onderworpen aan een tijdelijk verbod dat was de reden voor de angst voor veel van zijn ervaring en de rest van de gewijzigde exemplaren, met de updates onlangs gemaakt dit probleem werd vastgesteld en verminderd waardoor het een veiliger versie dan voorheen in aanvulling op een heleboel functies en privacy die u in staat zal zijn om te krijgen bij het downloaden van whatsapp omar roze whatsapp omar bijvoorbeeld u:

  • Activeer moderne privacyopties zoals anonimiteit.
  • Verberg het bekijken van whatsapp messenger-zaken die je hebt gezien van de contacten die je hebt bekeken.
  • Bedien de kleuren en het chatscherm van de app.
  • Upload de gevallen van foto's, video's en kopieer tekstcases van vrienden.
  • Deel media van video's en audioformaatvolumes en foto's in grotere aantallen dan die welke in hoge resolutie op WhatsApp Messenger kunnen worden verzonden.
  • Andere toevoegingen.


Nieuwe WhatsApp Update Omar Pink OB2Whatsapp:


  1. Verleng de levensduur van de kopie tot meer dan vijf maanden na de datum van publicatie.
  2. een veilig exemplaar en tegen het verbod.
  3. Voeg het thema 's nachts en transparante modus van de app toe om er een te activeren op het startscherm in plaats van de standaardmodus.
  4. Schakel de breakper Perxi-optie in, die bijdraagt aan het waarborgen van de veiligheid van de toepassing en in de weg staat van elke blokkering die van invloed kan zijn op de kopie van elke partij.
  5. Voeg de optie snelle toegang toe voor gesprekken waarmee u toegang hebt tot andere gesprekken vanuit uw chatscherm zonder terug te hoeven keren naar de hoofdinterface.
  6. De toevoeging van een klein pictogram aan de voorzijde van het gesprek scherm bevat verschillende opties (explosieve tekst, fijne tekst, tekst decoratie (emoji), tekst bewerken.
  7. WhatsApp-hoesjes kunnen op een overeenkomende manier worden bekeken met Instagram-cases.
  8. De mogelijkheid om een aantal vallende effecten die een andere look te geven aan chats te bekijken.
  9. Nieuwe vormen van vallende effecten invoegen.
  10. Schakel de optie effecten in terwijl chats op en neer scrollen.
  11. Neem een aantal islamitische toevoegingen, zoals de Koran en de verklevingen die u interesseren.
  12. Activeer de @thein-functie die de gebruiker laat zien die de functie heeft vermeld of in groepen op zijn berichten heeft gereageerd.
  13. Identificeer contactpersonen die u aan groepen kunnen toevoegen en voorkom dat de rest dit doet.
  14. U nu uw berichten of die van een groepslid afzonderlijk van de rest van de leden bekijken.
  15. Schakel de activerings-/deactiveringsoptie in voor meer leeszinnen die op lange berichten worden weergegeven.
  16. Automatisch en geplande berichten inschakelen.
  17. Schakel de optie voor het rechter- en linkerscrollblok in tussen de hoofdinterfacesecties (chat, status en gesprekken).
  18. Schakel de functie in voor het verwijderen van berichten die door een gebruiker naar iedereen worden verzonden op hetzelfde moment of zelfs lang nadat ze zijn verzonden.
  19. Voeg de WhatsApp Waste Cleaning Option toe.
  20. Voeg nieuwe opties toe om de app-kleuren te bedienen.
  21. Nieuwe procedures en extra verbeteringen om de snelheid en prestaties van de beste versie te garanderen.


Deze versie werd zo bijgewerkt als WhatsApp Omar Pink OB2Whatsapp is geïnstalleerd boven de vorige versie en voor iedereen die houdt whatsapp leeftijd roze voor de eerste keer zal zijn als een nieuwe versie

WhatsApp Omar Pink nieuwe update 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent