recent
أخبار ساخنة

Hent WhatsApp Omar Burgundy 2020

الصفحة الرئيسية

whatsapp Omar Burgundy seneste opdatering


Og jeg henter Omar Burgundy. OBWhatsapp er en af de sociale medier platforme, der har specialiseret sig i chats mellem venner og mediedeling og er en af fire eksemplarer leveret til os af den yemenitiske udvikler Omar Bazheeb, som fik tillid til millioner af brugere for sine nye og eksklusive tilføjelser hjalp det i høj grad i at forbedre sin præstation og tiltrække det største antal brugere til det, hvilket gjorde det til en stærk konkurrent foran andre kopier af stor betydning og et ry også beskæftiger sig med korrespondance og filudveksling kaldes navnene på den gyldne Plus og WhatsApp og WhatsAppog Gb.

whatsapp omar



Hent OBWhatsapp seneste opdatering


Og tilhørsforhold Omar Bourgogne en kopi blev ændret og udviklet fra den officielle version af WhatsApp ansøgning og målet med dens oprettelse var at udfylde de huller efterladt af dem og Saab Messenger, på trods af det høje niveau af berømmelse nået af denne ansøgning, men det manglede nogle egenskaber, der var efterspørgslen fra mange brugere, så når fremkomsten af en sådan version som WhatsApp Omar Burgundy har de samme funktioner, der på den officielle ansøgning plus funktioner og nye funktioner, der ikke var inkluderet i WhatsApp vil være prioritet for de bedste uden tvivl, Måske er det bare én ting, som er, at det ikke er tilgængelig på Google Play Butik, men det har brug for direkte eksterne links til at downloade det , så det var vores tur her for at give det til dig og gøre det tilgængeligt for alle via download-linket vi forberedt til dig under denne artikel.

Bedste WhatsApp Plus vs Urban


Som vi nævnte tidligere, der er tre andre kopier udover WhatsApp Omar Al-Annabi kom til os bror Omar Bathebe læsset med dem og læg dem i vores hænder i forskellige farver er der en version af WhatsApp Alder domineret af farven på mange drenge og trådte et sæt af temaer egnet til dem kendt som den version af WhatsApp Age Pink OB2Whatsapp og en anden kom egnet til unge mennesker, fordi de bar farven foretrækkes af de fleste unge mænd også kendt som WhatsApp Omar BlueOB3Whatsapp og forbliver os tredje og sidste, der dukkede op for nylig som svar på ønsket om hans tilhængere kom i en farve ikke mærkeligt fra brugerne af WhatsApp passer til alle kategorier og kaldte Whatsapp omar grøn OB4Hvad finder du alle på Whatswhat site alle på webstedet WhatsApp indsamlet på spredte download sider, når du flytter mellem resten af webstedet eller skrive navnet på kopien i søgefeltet, så det vises for dig.


WhatsApp Add-ons Omar Burgundy 2020:



  • Forlænge kopiens levetid til mere end fem måneder fra datoen for offentliggørelsen.
  • Et sikkerheds- og forbudsprogram.
  • Tilføj indstillingerne for nat- og gennemsigtig tilstand for at være et alternativ til startskærmens baggrunds standardtilstand.
  • Aktiver oversættelse af meddelelser til forskellige sprog.
  • Aktivér videresendelse af meddelelser for op til 1.000 personer på én gang uden at blive vist med ordene "meddelelse konverteret" på dem.
  • Tilføj en vpn proxy breaker for at beskytte appen mod enhver blokering, der kan påvirke den.
  • Indeholder en samling af klistermærker med mulighed for at downloade flere af dem fra enhver mærkat app fra enhver butik, du har til rådighed.
  • Tilføj muligheden for hurtig adgang til samtaler uden at skulle vende tilbage til hovedgrænsefladen.
  • Aktivér afsendelse af meddelelser for at forhindre sletning af meddelelser, så du kan læse alle indgående meddelelser, selv der allerede er blevet slettet af den anden part uden at være klar over det.
  • Aktiver oprettelsen af lydklip uden at skulle trykke længe på optagelsesikonet, og stop meddelelser fra programmet, indtil lydoptagelsen er færdig.
  • Evnen til at se WhatsApp tilfælde svarer til stilen i Instagram sager.
  • Aktivering af blokering af visse kontakter kan være til gene for dig eller dem alle og forhindre dem i at foretage opkald med dig.
  • Tilføj mulighed for faldende effekter og medtage nogle nye figurer på dem.
  • Aktivér effekter, der skal aktiveres, når chats ruller op og ned.
  • Gør det muligt at få vist dine meddelelser separat og medlemmernes meddelelser separat.
  • Aktiver automatiske og planlagte meddelelser.
  • For at opnå fuld beskyttelse af personlige oplysninger på appen blev programlåsefunktionen aktiveret ved hjælp af en hemmelig kode, fingeraftryk eller gravering.
  • Evnen til at låse og skjule visse samtaler uden at blive vist på de vigtigste chat interface.


WhatsApp Plus Alder Download Link



Disse artikler var en kort oversigt over funktionerne i WhatsApp Omar Al-Annabi som resten af WhatsApp alder kopier kan downloades mod forbuddet fra vores hjemmeside
Hent WhatsApp Omar Burgundy 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent