recent
أخبار ساخنة

Ladda ner WhatsApp Omar Bourgogne 2020

whatsapp Omar Bourgogne senaste uppdateringen


Och jag ska hämta Omar Burgundy. OBWhatsapp är en av de sociala medier plattformar som specialiserat sig på chattar mellan vänner och media delning och är en av fyra exemplar som tillhandahålls av den jemenitiska utvecklaren Omar Bazheeb, som fick förtroende för miljontals användare för sina nya och exklusiva tillägg hjälpte det mycket i att förbättra sin prestanda och locka det största antalet användare till det, vilket gjorde det till en stark konkurrent framför andra kopior av stor betydelse och ett rykte som också sysslar med korrespondens och filutbyte kallas namnen på den gyllene Plus och WhatsApp och WhatsAppoch Gb.

whatsapp omar




Ladda ner OBWhatsapp senaste uppdateringen


Och anslutningen av Omar Burgundy en kopia ändrades och utvecklades från den officiella versionen av WhatsApp ansökan och målet med dess tillkomst var att fylla luckorna kvar av dem och Saab Messenger, trots den höga graden av berömmelse som uppnåtts av denna ansökan, men det saknades vissa egenskaper som inte var efterfrågan på många användare så när utseendet på en sådan version som WhatsApp Omar Burgundy har samma funktioner som på den officiella ansökan plus funktioner och nya funktioner som inte ingick i WhatsApp kommer att prioriteras för det bästa utan tvekan, Kanske är det bara en sak, vilket är att det inte är tillgängligt på Google Play Store, men det behöver direkt externt för att ladda ner det , så det var vår tur här för att ge den till dig och göra den tillgänglig för alla via nedladdningslänken vi förberett för dig under den här artikeln.

Bästa WhatsApp Plus vs Urban


Som vi nämnde tidigare det finns tre andra exemplar förutom WhatsApp Omar Al-Annabi kom till oss bror Omar Bathebe laddad med dem och sätta dem i våra händer i olika färger finns det en version av WhatsApp Age domineras av färgen på många pojkar och trädde en uppsättning teman som lämpar sig för dem kallas den version WhatsApp Age Pink OB2Whatsapp och en annan kom lämplig för ungdomar eftersom de bar den färg som föredras av majoriteten av unga män också känd som WhatsApp Omar Blue OB3Whatsapp och förblir oss tredje och sista som dök upp nyligen som svar på önskan av hans anhängare kom i en färg inte konstigt från användarna av WhatsApp passar alla kategorier och kallas Whatsapp omar grön OB4Whatsapp hittar du allt på whatswhat plats alla på webbplatsen WhatsApp samlas på spridda nedladdningssidor när du flyttar mellan resten av webbplatsen eller skriva namnet på kopian i sökrutan som visas för dig.


WhatsApp Tillägg Omar Bourgogne 2020:



  • Förläng kopians livslängd till mer än fem månader från dagen för offentliggörandet.
  • En säkerhets- och förbudsansökan.
  • Lägg till alternativen för natt- och genomskinligt läge för att vara ett alternativ till standardläget för startskärmens bakgrund.
  • Aktivera översättning av meddelanden till olika språk.
  • Aktivera vidarebefordran av meddelanden för upp till 1 000 personer samtidigt utan att visas med orden "meddelandet konverterat" på dem.
  • Lägg till en vpn-proxybrytare för att skydda appen från blockering som kan påverka den.
  • Innehåller en samling klistermärken med möjlighet att ladda ner fler av dem från någon klistermärke app från någon butik du har tillgängliga.
  • Lägg till alternativet snabbåtkomst för konversationer utan att behöva återgå till huvudgränssnittet.
  • Aktivera skicka meddelanden för att förhindra att meddelanden tas bort, så att du kan läsa alla inkommande meddelanden även som redan har tagits bort av den andra parten utan att vara medveten om det.
  • Aktivera skapandet av ljudklipp utan att behöva trycka på inspelningsikonen och stoppa meddelanden från programmet tills ljudinspelningen är klar.
  • Möjligheten att visa WhatsApp-fall liknar stilen på Instagram-fall.
  • Att aktivera blockering av vissa kontakter kan vara en olägenhet för dig eller alla av dem och hindra dem från att ringa samtal med dig.
  • Lägg till alternativet fallande effekter och inkludera några nya former på dem.
  • Aktivera effekter när chattar rullar upp och ner.
  • Aktivera dina meddelanden som ska visas separat och medlemmarnas meddelanden separat.
  • Aktivera automatiskt och schemalagda meddelanden.
  • För att få full integritet i appen aktiverades programlåsfunktionen med hjälp av en hemlig kod, fingeravtryck eller gravyr.
  • Möjligheten att låsa och dölja vissa konversationer utan att visas på huvudchatten.


WhatsApp Plus Ålder Nedladdningslänk



Dessa artiklar var en kort översikt över funktionerna i WhatsApp Omar Al-Annabi som resten av Whatsapp ålder kopior kan laddas ner mot förbudet från vår webbplats
Ladda ner WhatsApp Omar Bourgogne 2020
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent