recent
أخبار ساخنة

Last ned WhatsApp Omar Blue 2020 Oppdatering

الصفحة الرئيسية

Last ned WhatsApp Omar Blue OB3Whatsapp for å laste ned herfra:


WhatsApp Omar Blue 2020 "Whatsapp omar blue" er en av en gruppe versjoner av WhatsApp Plusmot det modifiserte forbudet som en av de arabiske utviklerne som heter Omar Batheeb designet for å kjøre et andre nummer samtidig og på en enhet og legge til noen modifikasjoner og utviklinger som jeg gjorde det skiller seg ut fra slike som kopiering, en lett versjon og vil ikke okkupere et stort område av minneplass som støtter alle funksjonene du finner på WhatsApp gull og blått, for eksempel å skjule visninger og laste ned whatsapp-tilfeller og funksjonen til internett deaktivere og andre tillegg som overstiger 1000 adders.

واتساب بلس ضد الحظر
WhatsApp Plus Blå Mot Forbudet

Hva er forskjellen mellom WhatsApp Green og WhatsApp Omar


Du lurer kanskje på hva som er forskjellen mellom å bruke WhatsApp Omar Blue og WhatsApp Messenger? Svaret er når du sammenligner funksjonene som tilbys til oss av den opprinnelige versjonen og whatsapp versjon Omar vil du finne at versjonen Omar Batheb utviklet overgikk den opprinnelige versjonen med funksjonene den inneholder, det kombinerte de som eksisterte på WhatsApp Green og økte dem andre funksjoner som brukeren savnet det som skilte det fra den offisielle søknaden kan ha redusert nivået av etterspørsel i noen perioder og retur av sine brukere til den gamle versjonen på grunn av midlertidig forbud som varte, men med oppdateringene som ble gjort nylig dette problemet ble løst Hva gjort det en trygg og ublokkert versjon etter det som gjenopprettet tilliten til sine brukere og vedtok det igjen, og det er ikke den eneste versjonen utviklet av denne utvikleren er det også WhatsApp Omar Burgundy og fulgte direkte whatsapp Omar Pink å aktivere mer enn en konto og ønsket av brukerne å få mer og ikke innhold med disse kopiene Brother Omar utviklet en ny versjon med en farge som ligner på den opprinnelige versjonen av WhatsApp kjent som WhatsApp Omar Green for å legge til en fjerde konto for Android.


WhatsApp Omar Blue oppdatering nyeste versjon:


  1. WhatsApp Omar Blue mot forbudet.
  2. Gyldigheten av kopien utvidet til fem måneder fra datoen for nedlasting eller oppdatering.
  3. Legg til Proxi, som beskytter Watts Omar blå fra forbudet som noen land kan pålegge.
  4. Aktiver aktivering av nattmodus eller gjennomsiktig modus for å være et alternativ til temaet for standardmodus.
  5. Legg til alternativet for rask tilgang for samtaler som vises foran på chat-skjermen for å navigere i samtaler uten å måtte gå tilbake til hovedgrensesnittet.
  6. Legge til en ny knapp i samtaleskjermen inneholder flere alternativer (tekst dekorasjon- deluxe tekst - eksplosiv tekst - tekstredigering).
  7. Legg til et Stilbutikk-alternativ, for eksempel Instagram, slik at faner på startskjermen erstattes for å vise saker i stedet i form av sirkler som ligner på visningen på Instagram.


WhatsApp Last ned funksjoner Omar blå :


Whatsapp omar blå personvernpolicyinnstillinger:

  1. Skjul den siste aktiviteten din på WhatsApp Omar Blue (hvis den er aktivert, vises ikke kontaktene dine, og du vil ikke kunne se når de er tilbake).
  2. Skjul lesetilstanden slik at du kan lese innkommende meldinger uten å vise noen at du leser dem før du har svart på meldingen.
  3. Forhindre sletting av innkommende meldinger samt WhatsApp-saker, slik at du kan lese venners meldinger og se deres situasjoner som de tror har blitt slettet permanent, og ingen vil kunne lese dem.
  4. Skjul Story Watch, som igjen hjelper deg med å holde oversikt over kontakten uten å vise dem at du følger dem, og du kan velge bestemte tilfeller for å vise at du bare har sett dem.
  5. Stopp et konvertert signal når meldinger videresendes.

Eksklusive Blue Omar Watts Funksjoner:


  • Gi brukeren muligheten til å endre bakgrunnsfargen og vedta temaet blant temaene som er tilgjengelige på WhatsApp Store Omar Blue OB3Whatsapp.
  • Slå av Internett fra appen og la den kjøre på resten av de andre appene på mobilen.
  • Øk størrelsen på videoer som kan deles på WhatsApp Omar Blue.
  • Muligheten til å laste opp en video til situasjonen på mer enn 30 sekunder.
  • Legg til skriftlige saker som er klare til å velge, for å være en fast status for kontoen din.
  • Aktiver automatisk svartildeling av innkommende meldinger, og opprett og rediger planlagte meldinger etter at de er planlagt.

Last ned Link: Last ned Whatsapp Omar Blue

Whatsapp omar blå var denne artikkelen om whatsapp versjon av Omar Blue som er en versjon av WhatsApp Plus mot forbudet
Last ned WhatsApp Omar Blue 2020 Oppdatering
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent