recent
أخبار ساخنة

Töltsd le a WhatsApp Omar Blue 2020 frissítést

الصفحة الرئيسية

Letöltés WhatsApp Omar Blue OB3Whatsapp letölthető innen:


WhatsApp Omar Blue 2020 "WhatsApp omar blue" az egyik csoport változatai WhatsApp Plusellen módosított tilalmat, hogy az egyik az arab fejlesztők nevű Omar Batheeb célja, hogy fut egy második számot egy időben, és egy eszközön, és adjunk hozzá néhány módosítást és fejlesztések, hogy tettem, hogy kitűnjön az szereti a másolás, egy könnyű változat, és nem foglalnak el egy nagy területen a memória tér támogatja az összes funkciót talál a WhatsApp arany és kék, mint a leplezési és letöltési WhatsApp esetekben és a funkció az internet letiltása és egyéb kiegészítések meghaladja 1000 adders.

واتساب بلس ضد الحظر
WhatsApp Plus Blue ellen a ban

Mi a különbség a WhatsApp Green és a WhatsApp Omar között?


Lehet, hogy vajon mi a különbség a WhatsApp Omar Blue és a WhatsApp Messenger használata között? A válasz az, ha összehasonlítjuk a funkciók at számunkra az eredeti verzió és whatsapp verzió Omar azt találjuk, hogy a verzió Omar Batheb kifejlesztett felülmúlta az eredeti változat a funkciókat tartalmaz, ez egyesített e amit létezett -ra WhatsApp Zöld és növel őket más jellegét meghatározza amit a felhasználó eltévesztett mi megkülönböztet ez -ból tisztviselő alkalmazás május volna csökkentett a szint -ból követelés -ban némely időköz és a visszatér -ból -a használók -hoz régi változat köszönhetően a ideiglenes tilalom amit utolsó de -val a korszerűsít amit gyártott nemrégiben ez probléma volt megfejt Mi tette, hogy egy biztonságos és feloldatlan változata után, mi visszaállította a bizalmat a felhasználók és elfogadta újra, és ez nem az egyetlen verzió által kifejlesztett fejlesztő is WhatsApp Omar Burgundy és követte közvetlenül WhatsApp Omar Pink  aktiválni több, mint egy számla, és a vágy, hogy a felhasználók, hogy minél több és nem elégedett ezek a másolatok Brother Omar kifejlesztett egy új verziót, amelynek színe hasonló a WhatsApp eredeti verziójához, a WhatsApp Omar Green-hez, hogy hozzáadjon egy negyedik fiókot az Androidszámára.


WhatsApp Omar Blue frissítés legújabb verziója:


  1. WhatsApp Omar Blue a tilalom ellen.
  2. A másolat érvényessége a letöltés vagy frissítés időpontjától számított öt hónapra nyúlik vissza.
  3. Add hozzá a Proxi, amely megvédi Watts Omar kék a tilalom, hogy egyes országok is elő.
  4. Lehetővé teszi, hogy az éjszakai vagy átlátszó mód aktiválása az alapértelmezett mód címének alternatívája legyen.
  5. Adja hozzá a csevegési képernyő elején megjelenő beszélgetések gyors elérési lehetőségét, hogy a fő felületre való visszatérés nélkül navigálhasson a beszélgetésekben.
  6. Hozzáadása egy új gombot a beszélgetés képernyőn tartalmaz több lehetőség (szöveg dekoráció- deluxe szöveg - robbanásveszélyes szöveg - szöveg szerkesztés).
  7. Add hozzá a Style Store opciót, mint az Instagram, hogy a kezdőképernyő lapjai helyett az eseteket jelenítsék meg az Instagramnézetéhez hasonló körök formájában.


WhatsApp letöltési funkciók Omar kék:


Whatsapp omar kék adatvédelmi politika beállításai:

  1. Rejtsd el az utolsó tevékenységedet a WhatsApp Omar Blue-ban (ha aktiválva van, a kontaktjaid nem jelennek meg, és nem fogod tudni megmondani, hogy mikor jönnek vissza).
  2. Rejtse el az olvasási állapotot, hogy elolvashassa a bejövő üzeneteket anélkül, hogy bárkinek is megmutatná, hogy olvassa őket, amíg nem válaszolt az üzenetre.
  3. Akadályozd meg a bejövő üzenetek és a WhatsApp esetek törlését, hogy elolvashasd az ismerőseid üzeneteit, és láthasd a helyzetüket, amelyekről azt hiszik, hogy véglegesen törölték őket, és senki sem lesz képes elolvasni őket.
  4. A Történetfigyelő elrejtése, amely segít nyomon követni a névjegyeket anélkül, hogy megmutatnák nekik, hogy követed őket, és kiválaszthat konkrét eseteket, hogy megmutasd, hogy csak láttad őket.
  5. Az üzenetek továbbítása után állítsa le a konvertált jelet.

Exkluzív Blue Omar Watts Jellemzők:


  • Adja meg a felhasználónak a hatalom változtatni a háttér színét, és elfogadja a téma között a témák elérhető whatsApp Store Omar Blue OB3Whatsapp.
  • Turning off the internet from the app and keeping it running on the rest of the other apps on the mobile.
  • Increase the size of videos that can be shared on WhatsApp Omar Blue.
  • The ability to upload a video to the situation in more than 30 seconds.
  • Add ready-to-choose written cases to be a fixed status for your account.
  • Enable auto-reply allocation of incoming messages, and create and edit scheduled messages after they are scheduled.


Whatsapp omar blue was this article about whatsapp version of Omar Blue which is a version of WhatsApp Plus against the ban
Töltsd le a WhatsApp Omar Blue 2020 frissítést
مدير الموقع

تعليقات

ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق
    google-playkhamsatmostaqltradent